fat Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 e un motor rus .uitati-va la poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Tata,... asta e un IJ,.. 49 sau 56,.. cam descompletat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 si ebun de ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 e un jupiter 3.nu prea se renteaza sa-l mai faci.decat daca te plictisesti rau.unul bun, dar din 92 e pe la 350 de euro, deci ala din 7.. face o punga de seminte.rezrvorul valoreaza mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 cadrul e sigur de ij, de la ij 56 pana la ijurile din anii 70 (ij 49 in nici un caz ca asta are cadru de teava rectangulara si alt soi de suspensie spate si alea mai noi nu au puntea de la cadru pe spate). motorul pare unul de MZ sau de planeta sport, artrebui sa vad mai de aproape, ca nu cunosc bine nici unul din ele. pare mai degraba de MZ. poti sa pui poze mai detaliate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 nu-i motor de voshod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 nu-i motor de voshod? e motor de Jupiter 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 e motor de Jupiter 3. ala parca avea aripioarele mai rotunjite la piston. Intr-adevar, aripa fata si cateva chestii par de jupi 3, bordul si comensile de la un 4, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 vreau eu rezervoru....how much?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 nu e a mea. as vrea sa o cumpar ca astia isi bat joc de ea.acel rezervor valoreaza ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 da, valoreaza un milion daca e bun, cred ca motocicleta face mai mult dezmembrata, daca vrei sa faci un lucru frumos cu mainile tale as spune sa cauti ceva mai bun,iar daca iti e mila de motocicleta asta mai bine o desmembrezi si o vinzi piese, cine stie poate vor mai avea zile glorioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell`s angel Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 dau si eu cu parerea.... cadru sau bicicleta cu mai zic unii ii de jup 3 si motoru ii de jup 4 cu toate ca ar putea sa fie numa "chiuloasele" ... si rezervoru de chopper .. home made Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 pe bord scrie in ruseste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Cadrul e de IJ da motorul parca nu-i de IJ, e ceva mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 motorul e de ij jupiter 4 cu siguranta! cadrul... dreq sa-l ia ca sunt la fel oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 vreau eu rezervoru....how much?? Eu vreau gardul si usa de la camera de vizitare a Distrigaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 e un motor rus .uitati-va la poza . DOAMNE IART..... e un motor rus .uitati-va la poza . POATE E MOTOR DE K175! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) da cadrul este de la ij 56 ........ daca tot sa deschis o lista cu cereri ..... eu vreau cricul central dau o bere doua beri vedem noi ......de unde esti ????? Editat Ianuarie 21, 2007 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 motorul e de ij jupiter 4 cu siguranta! cadrul... dreq sa-l ia ca sunt la fel oricum! de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 pana la urma ce faci cu ea ?? mi-ar trebui mie motorul pt un proiect mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate