MotoSad Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Salutare! Urmaresc de mult timp acest forum si intr-un final am decis sa imi fac si un cont pentru a va impartasii problema de la motocicleta mea pe care am descoperit-o de curand... Pentru inceput, detin permis categoria A1 si o Honda CBR 125 2005, dupa un accident cu ceva daune printre care si 2 semnalizari rupte, am decis sa le schimb asa ca am comandat unele pe led, finute, frumos :)), le am montat, si cand semnalizam dreapta se aprindeau toate 4, semnalizam stanga, aceeasi chestie, dupa cateva telefoane la ceva cunostiinte, mi-au recomandat sa scot becul de la indicatorul de semnalizare, zis si facut, am scos becul iar acum cand dau semnal dreapta, se aprind doar semnalizariile de pe partea dreapta dar nu se aprind intermitent (nu palpaie), tin sa mentionez ca inainte ca sa schimb semnalizariile cele originale mergeau, astept sa vad ce spuneti si voi Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 de ce nu intrebi aceleasi cunostinte care ti-au recomandat sa scoti becul de la indicatorul de semnalizare? :)) daca semanele pe care le-ai montat nu au si rezistenta integrata releul de semnalizare o ia razna, de obicei se aprind si se sting mai des, pt ca ledul e un consumator mai mic. Poate accidentul a zduncinat si releul de semnalizare si de acolo probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 In primul rand sterge nr. de tel. al cunostintelor respective. In al doilea, cumpara ori un releu electronic de semnalizare (ce recomand, e mai ieftin si usor de inlocuit) sau pune rezistente pe fiecare semnalizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 ai nevoie de asa ceva: https://www.joom.com/en/products/1507703723786134384-181-1-709-661658550 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Acum 3 ore, MotoSad a spus: dupa cateva telefoane la ceva cunostiinte, mi-au recomandat sa scot becul de la indicatorul de semnalizare, zis si facut, am scos becul iar acum cand dau semnal dreapta, se aprind doar semnalizariile de pe partea dreapta dar nu se aprind intermitent (nu palpaie), tin sa mentionez ca inainte ca sa schimb semnalizariile cele originale mergeau, astept sa vad ce spuneti si voi Asfalt uscat! Salut, Daca aceleasi cunostinte te sfatuiesc si in legatura cu noul timp de virus care bantuie lumea, esti mort. Incearca la un electrician auto, el o sa stie ce si cum. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Acum 7 ore, MirceaB a spus: Incearca la un electrician auto, el o sa stie ce si cum. un electrician AUTO are mari sanse sa nu fi auzit in viata lui de releu de semnalizare pt led ... nu zic ca toti sunt prosti sau slab informati , doar aia pe care ii cunosc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Vai de capul meu cate raspunsuri incredibil de inteligente, fenomenale, daca omul stia, se pricepea , nu intreba nici cunostintele, nici pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 (editat) Acum 9 ore, Djenavar a spus: Vai de capul meu cate raspunsuri incredibil de inteligente, fenomenale, daca omul stia, se pricepea , nu intreba nici cunostintele, nici pe voi Din pacate, disciplinele electronica si electrica nu se invata pe un forum. Si mai rau e ca nu se invata nici macar pe internet, decat in mica masura. Raspunsurile date, sunt un motiv bun ca initiatorul discutiei sa realizeze asta si sa faca pasii necesari: ori gaseste pe cineva priceput, ori incearca el sa invete de pe internet, in masura chefului si capabilitatilor intelectuale. Editat Martie 24, 2020 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Acum 9 ore, Djenavar a spus: Vai de capul meu cate raspunsuri incredibil de inteligente, fenomenale, daca omul stia, se pricepea , nu intreba nici cunostintele, nici pe voi i-a zis pepsi ce-i trebuie restul sunt baliverne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate