ianachim Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 am intuit bine sa plec ieri ....caci azi e innorat asfaltul este din ce in ce mai valurit se taie copaci la greu in curand o s a vedem padurile doar in poze poza cu padurea culcata la pamant ...a fost un fenomen meteo nu s taiati de om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 Desi, sincer, sunt invidios ca poti sa evadezi. Si sa nu uitam urarea romaneasca: Stay Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 4, 2020 Autor Share Postat Aprilie 4, 2020 Acum 9 minute, pierrotlefou a spus: Desi, sincer, sunt invidios ca poti sa evadezi. Si sa nu uitam urarea romaneasca: Stay Safe! Urarare este DEZINFECTATI...DEZINFECTATI ....SI IAR DEZINFECTATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 ce scrii pe declaratie, man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 4, 2020 Autor Share Postat Aprilie 4, 2020 Acum 7 minute, alexgrp a spus: ce scrii pe declaratie, man? eu nu scriu NIMIC ANGAJATORUL SCRIE ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 Ah, ok. Te folosesti de cea de la angajator. Bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 4, 2020 Autor Share Postat Aprilie 4, 2020 Acum 30 minute, alexgrp a spus: Ah, ok. Te folosesti de cea de la angajator. Bun! Corect spus ...o folosesc ....pe cea de la angajator acum ar trebui sa ajung in constanta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 OK ..munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 Acum 2 ore, ianachim a spus: Corect spus ...o folosesc ....pe cea de la angajator acum ar trebui sa ajung in constanta..... Acum nu stiu daca de fiecare data mergi cu scuterul. Ca banuiesc ca apar niste semne de intrebare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 4, 2020 Share Postat Aprilie 4, 2020 "Din punctul meu de vedere, nu ii respectati pe ceilalti.. Unii sa stea in casa sa nu raspandeasca virusul, iar altii sa se plimbe in voie, ca isi fac cerere.. Pana la urma, oricare din noi este capabil sa faca o cerere, sau sa isi gasesca "o urgenta" ca sa se plimbe. Mai bine sa terminati cu postarile de genu, ca suciti cutitul in rana multora. Plimbati-va pentru voi, in caz ca nu reusiti sa stati izolati, fara a mai distribui" reusitele voastre". Este o situatie de tot rahatul, nimeni nu isi doreste sa stea inchis, si toti ne dorim sa se termine cat mai repede." sursa: text preluat. Ianachime, bătrân și nebun ai rămas. un adevărat spirit liber, nu ratezi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 4, 2020 Autor Share Postat Aprilie 4, 2020 Cand firma are locatii Si lucrari in toata tara si in extern ce ai vrea sa facem ...sa intram toti in SOMAJ TEHNIC? cat crezi ca va putea fi sustinuta aceasta cheltuiala? Acum 17 ore, pierrotlefou a spus: Acum nu stiu daca de fiecare data mergi cu scuterul. Ca banuiesc ca apar niste semne de intrebare... Daca nu s multe de carat de ce nu? Pe drumuri am mai intalnit MOTOCICLISTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Statul recomnda distantarea sociala.... Nici nu se pot face discriminari,gen interzis cu masina,permis cu moto... Este o mare diferenta intre o plimbare cu moto si o plimbare la mall (unde stai cu sute de oameni intru-un spatiu inchis cu aer recirculat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 5, 2020 Admin Share Postat Aprilie 5, 2020 Acum 19 minute, ALEX-CRUISER a spus: Este o mare diferenta intre o plimbare cu moto si o plimbare la mall (unde stai cu sute de oameni intru-un spatiu inchis cu aer recirculat) Adevarat. Mai nasol este ca e foarte posibil ca particulele din rahatul asta sa fie transportate si de vant, pe distante mari, si le iei direct in nas. Nici nu stii ce sa mai crezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Acum 36 minute, l.u.v a spus: e foarte posibil ca particulele din rahatul asta sa fie transportate si de vant, pe distante mari, si le iei direct in nas Poa' să-ți intre și pe fereastra casei când aerisești... Cred că un adăpost antiatomic cu atmosferă artificială e locul perfect pt petrecerea următoarelor 2 luni, ai la bloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Acum 5 minute, Christian 1 a spus: Eu stiu si cred ca toti vom muri. Fiecare la timpul lui. Acum toti mor de Corona..... Restul cauzelor de deces(boli cronice,accidente,crime.....) sunt in izolare langa Aghiuta in Iad.... Statul Islamic este in Somaj Tehnic Criminalul din Caracal planteaza panselute in gradina.... Violatorii si criminalii stau izolati .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 1 hour ago, l.u.v said: Mai nasol este ca e foarte posibil ca particulele din rahatul asta sa fie transportate si de vant, pe distante mari, si le iei direct in nas. De-aia îmi place mie sa port cască integrala (care de fapt e flip-up). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 1 oră în urmă, john17 a spus: Poa' să-ți intre și pe fereastra casei când aerisești... Cred că un adăpost antiatomic cu atmosferă artificială e locul perfect pt petrecerea următoarelor 2 luni, ai la bloc? Cu provizii luate de minim un an ca sa nu fie contaminate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2020 Autor Share Postat Aprilie 5, 2020 am fost echipat corespunzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 5, 2020 Admin Share Postat Aprilie 5, 2020 Misto. De unde ai luat masca? Vreau si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 A primit-o de la intreprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 5, 2020 Autor Share Postat Aprilie 5, 2020 Acum 1 oră, l.u.v a spus: Misto. De unde ai luat masca? Vreau si eu. acum pass din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idealbike2018 Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 (editat) Frumoasă zona și traseul, eu l-am parcurs în toamnă... Ceva de vis! Legat de copaci puși la pământ am întâlnit recent același fenomen și pe drumul spre cascada Urlătoarea dar și pe lângă Transbucegi. Explicația cred că e un mix între tăiat și pus la pământ de natura vijelioasă Editat Mai 25, 2020 de Idealbike2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate