Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 asa, si?ai demonstrat ca Pamantul a fost creat acum 7000 de ani? ca toata omenirea este formata din urmasi ai lui Adam si Eva? cam nasol, asta inseamna ca suntem niste incestuosi.. ca sa nu mai zic de faptul ca Eva asta e cam curva si se arde cu te miri ce jivine, de au aparut atatea rase... Cesare, nu mai insista, zau. nu tine vrajeala asta. macar samanii te violau psihic cu ceva mescalina, tu vrei sa o arzi angelic si nu ai adus si tu macar o crema, o vazelina.. apropo, mergi la inviere? grija mare sa nu te muste zombalaul, cica se ia... Eu cred, deci nu trebuie sa demonstrez pt mine sau pt alți credincioÂşi. Textul transcris de mine însă arată cum fac unii Âştiință. Sunt convins că ai citit si ai priceput. Fizica a in validat mai multe modele pt atom, nu se vrea însă fundamentarea acestei teorii găunoase. Tehnic vorbind, un credincios are dreptate atunci când crede, pe când un revoluționat are Âşanse sa se înÂşele, pentru că acceptă o teorie "stiintifică" neverificata Tu eÂşti om în vârstă, n-ai motive sa fii necuviincios. Mesaj completat Erată: nu revoluționat, creationist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 intreb si ieo, ca tzaranu' fara minte ( ca n-am avut rabdare sa citesc chiar tot), exista Dumnezeu sau e figuratzie popeasca ieftina? nu de alta, da sa stiu si ieo daca merita sa ma duc la rezurecshan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Cesare, Trec peste partea cu "om in varsta", care e corecta, nu si adevarata. Motive sunt... o gramada, crede-ma. Am inteles ca tu crezi, respect punctul tau de vedere, cu toate ca nu sunt deloc de acord cu el. Nu ai ce demonstra, in materie de credinta. Nu este pe demonstratelea, e pe crezutelea. E simlu am spus-o de multe ori. Nu suntem in tabere rivale, ci doat antagonice ca opinii. Si tehnic vorbind, un credincios care are dreptate in credinta lui are, intr-adevar, dreptate. Dar doar una, a lui, personala. Cand dreptatea asta personala nu va mai fi impusa si celorlalti, cred ca o sa fie mai misto pentru toti. Ca daca ramane asa, putem parafraza: "Am dreptatea mea, sunt credincios Si ma mandresc cu ea, sunt credincios. Flutura in vant, zalog de legamant Am dreptatea mea, sunt credincios." Si cu ce am fost necuviincios? Cu Iisus reinviat? Pai daca a murit si apoi se misca, nu e zombalau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Paste fericit tuturor: musulmanilor, budistilor, hindusilor, ateilor, agnosticilor, satanistilor, homosexualilor si bineinteles extraterestrilor !!! si crestinilor.. Editat Aprilie 23, 2011 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Cesare,Trec peste partea cu "om in varsta", care e corecta, nu si adevarata. Motive sunt... o gramada, crede-ma. Am inteles ca tu crezi, respect punctul tau de vedere, cu toate ca nu sunt deloc de acord cu el. Nu ai ce demonstra, in materie de credinta. Nu este pe demonstratelea, e pe crezutelea. E simlu am spus-o de multe ori. Nu suntem in tabere rivale, ci doat antagonice ca opinii. Si tehnic vorbind, un credincios care are dreptate in credinta lui are, intr-adevar, dreptate. Dar doar una, a lui, personala. Cand dreptatea asta personala nu va mai fi impusa si celorlalti, cred ca o sa fie mai misto pentru toti. Ca daca ramane asa, putem parafraza: "Am dreptatea mea, sunt credincios Si ma mandresc cu ea, sunt credincios. Flutura in vant, zalog de legamant Am dreptatea mea, sunt credincios." Si cu ce am fost necuviincios? Cu Iisus reinviat? Pai daca a murit si apoi se misca, nu e zombalau? Tocmai ti-am scris mai devreme un exemplu de pseudostiinta. Adică ceva "vândut" că Âştiință dar e de fapt o păcăleală. Daca premisă e falsă, raționamentul e bun, atunci concluzia e falsă. Că sa fie Âştiință veritabilă, premisă trebuia sa fie verificată Âşi adevărată. Dar este doar o presupunere "convenabilă".d, Editat Aprilie 23, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Ateu pentru ca esti mai destept decat ceilalti. Nicio alta explicatie nu-si are rostul.Fuck religion ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Ateu pentru ca esti mai destept decat ceilalti. Nicio alta explicatie nu-si are rostul.Fuck religion ! Îmi aduc aminte de tine cum te injura birjareste cu unu pe pro-bike la vânzări acareturi. Nu mi s-a părut nimic deÂştept. Busted! Editat Aprilie 23, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Nu ma intereseaza ce-ti amintesti tu pentur ca nu are nicio legatura cu acest subiect. Hai du-te vezi ca s-a adunat deja prostimea in fata bisericii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Nu ma intereseaza ce-ti amintesti tu pentur ca nu are nicio legatura cu acest subiect. Hai du-te vezi ca s-a adunat deja prostimea in fata bisericii . http://www.pro-bike.ro/forums/topic/79477-cbr-954-rr/ Busted #2 Ok, bine, mai deÂştept decât cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Pe lumea asta sunt doua feluri de oameni: cei ce cred in Dumnezeu si cei ce cred in fortele lor proprii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Va stricati acum pe ultima suta de metri... Mai bune sunt certurile crendiciosi vs atei. Editat Aprilie 23, 2011 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Pe lumea asta sunt doua feluri de oameni: cei ce cred in Dumnezeu si cei ce cred in fortele lor proprii. Oameni buni, oameni răi Âşi Âşoferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Treceam intr-o zi pe langa o biserica in zona si mi-a atras atentia o granny care facea tot felul de plecaciuni si cruci excesate de zel.. si cand am trecut pe langa ea am vrut s-o intreb: "Na acum e mai bine te simti mai in ocrotita???" Totusi religia in mare e necesara dar nu obligatorie. Free Will sau Liberul Arbitru. @Louis Cyphre tre sa stie mai bine despre liberul arbitru.... sau toti ce ati vazut Angel Heart Editat Aprilie 23, 2011 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Treceam intr-o zi pe langa o biserica in zona si mi-a atras atentia o granny care facea tot felul de plecaciuni si cruci excesate de zel.. si cand am trecut pe langa ea am vrut s-o intreb: "Na acum e mai bine te simti mai in ocrotita???" Totusi religia in mare e un rau necesar dar nu obligatoriu. Aia este falsă evlavie sau slavă deÂşartă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Treceam intr-o zi pe langa o biserica in zona si mi-a atras atentia o granny care facea tot felul de plecaciuni si cruci excesate de zel.. si cand am trecut pe langa ea am vrut s-o intreb: "Na acum e mai bine te simti mai in ocrotita???" Totusi religia in mare e un rau necesar dar nu obligatoriu. Aia este falsă evlavie sau slavă deÂşartă Mesaj completat Treceam intr-o zi pe langa o biserica in zona si mi-a atras atentia o granny care facea tot felul de plecaciuni si cruci excesate de zel.. si cand am trecut pe langa ea am vrut s-o intreb: "Na acum e mai bine te simti mai in ocrotita???" Totusi religia in mare e un rau necesar dar nu obligatoriu. Aia este falsă evlavie sau slavă deÂşartă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 bre ALINU le, io cre' ca ai inceput cam devreme cu sangele lu' Jesus.. Desi perfect de acord cu tine... Cesare, ma bucur ca suntem de acord. Asta spuneam si eu acum cateva pagini. Ca, daca se pleaca de la premize gresite, automat vei ajunge la concluzii eronate. Una peste alta, Sarbatori Fericite crediciosilor si Distracie Placuta ateilor. Am gasit si o latura pozitiva a credintei - zile libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Apropos de zile libere. Eu suspectez sambatarii de dumping / chiul. Adica astia nu lucra sambata ca sa lucre duminica cand restul nu lucreaza sau nu lucra sambata ca sunt sambatari si nici duminica ca duminica nu se lucreaza... Ce parere aveti...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Prietene drag sa stii ca eu am deja pe balcon o gramada de iepurasi de pasti,cozonaci , pasca,oua rosii etc etc + a batut sectoristul la usa si ma informat ca sa nascut Isus. Deci daca te bate gindul sa-mi trimiti vreun sms cu ceva ''nostim"de pasti te rog mai bine trimite aici un sms http://fundatiamereuaproape.ro/wp-content/...ledon-ajuta.jpg as fi mult mai fericit daca ai face asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Din pacate traiesc din donatii... nu-mi permit sa donez... dar cand se va schimba treaba am sa te fac fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) rados, daca macar 10% din banii care intra in preotime s-ar duce acolo, ar fi bine PS vezi ca sectoristul tau e ori beat, ori prost, ori ateu. Iisus s-a nascut de Craciun, de Paste reinvie. Cica. PPS Mai omu' cu iepurasi(de pasti?!?) pe creier, nu ma mai da si tu in vileag acuma cu filme vechi...oricum ,Mickey rulz!! Editat Aprilie 23, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 cu siguranta e ateu )))) era o gluma pe vremuri 2 securisti se intilnesc pe strada - Hristos a inviat ! -Am fost informat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Sarbatori fericite... ma duc sa vin ca mi s-a terminat berea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 nasol, cunosc senzatia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 ce interesant ... cel mai discutat topic de pe acest forum este aceasta. oare de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiere de vant Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 "Fariseii au intrebat pe Iisus cand va veni Imparatia lui D-zeu. Drept raspuns, El le-a zis: " Imparatia lui D-zeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se va zice: Uite-o aici, sau: Uite-o acolo! Caci iata ca Imparatia lui D-zeu este inlauntrul vostru" Luca 17.20-21 In concluzie D-zeu e in noi, nu in afara noastra, e de cautat in noi:) " Cel care cunoaste, mediteaza si realizeaza acest adevar al Sinelui, descopera ca totul: energie primara, eter, foc, apa si toate celelalte elemente - minte, vointa, vorbire, imnuri sacre si scripturi-, cu adevarat intregul univers, din El izvoraste." Chandogya Upanishad Prin meditatie, starea de constiinta fara ganduri, venim in contact cu propriul sine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate