psk-and Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Eu sunt ateu, nu merg la biserica nu cred in barbosul din cer. Dar din cate se vede daca ar fi sa am o confruntare verbala fata in fata cu oricine de aici cred ca endo ar fi primul care mi-ar da cu o piatra in cap. Mai cata ura si josnicie din partea unui asa zis crestin imi face greata. Macar nu te mai da crestin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Stephen Hawking: God was not needed to create the Universe Ultima lui carte se numeste The Grand Design - nu cred ca s-a vorbit despre ea pe OTV, desi nu urmaresc acest post. Daca intelegi engleza, o poti citi in forma electronica pe internet. Nu este o lectura savanta, este un rezumat scris destul de atractiv a ultimelor concluzii la care s-a ajuns in fizica cuantica prin experimentele de confirmare. Am citit-o. Din pacate este doar o carte pentru credinciosi. Nu e nimic nou acolo,cel putin pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pai de asta i-am recomandat-o. Evident ca nivelul e mult peste scripturile lor scrise de semidocti din colibe, dar totusi, e o carte pentru public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 HE IZ ALIVEEEEEEEEEEEE!!!! HE IZ RESURECTED!!!!!! AMEN!!!!! Heil Budd!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Pacatul este tot ce tine de imoralitate fata de tine si de semeni. Sexul nu e neaparat pacat daca se respecta unele dogme morale: sa-l faci cu o singura persoana iar aceasta sa fie cununata cu tine in fata lui dumnezeu. La animale e diferit pentru ca ele nu sunt bagate in aceeasi oala ca omul. Animalele nu au spirit, ele sunt aici doar pentru a face planeta mai frumoasa. Omul e considerat fiinta superioara si odata cu asta vine o responsabilitate morala, deci nu, fara bot la savarina sau balos la ochi maro. AI voie doar ceea ce e nevoie sa procreezi specia, orice depaseste limitele este considerat imoral deci pacat. E ca si mancarea, nu traim pentru a manca, ci mancam pentru a trai. Orice abuz e pacat pentru ca te afecteaza negativ fizic si psihic, iar orice lucru care-ti intineaza existanta fizica, morala si psihica este un pacat pentru ca aceasta (existenta, viata) ti-a fost data de dumnezeu si nu ar trebui sa-ti bati joc de ea mancand ca un porc si footand toate curvele de pe centura. Dar ca ipoteza sa fie valabila trebuie sa crezi ca exista dumnezeu si ca el te-a creat. Daca nu crezi... partyyyyy!! Dar multi simt nevoie sa-si explice existenta lor pe pamant. Astea le-am zis ca sa mai indreptam balanta pentru credinciosi ca dupa ce ca sunt putini, sunt si cam idioti si nu stiu sa se exprime. Si nu uitati, iubirea este factorul principal pe care se bazeaza tot ce a creat dumnezeu, tot ce s-a scris in biblie, toata dogma crestina si nu numai. Si din punctul asta de vedere eu nu vad nimic rau in crestinism, dimpotriva. Mai balanseaza lucrurile putin in haosul asta mizer in care traim. Daca nici credinta in dumnezeu nu ar fi existat pe pamant cred ca rautatea si violenta ne-ar fi mancat de vii. Iar cu habotnici, in genul celor care comenteaza pe forum, sunt obisnuit; ii vad zilnic pe strada cum isi fac cruci cand trec pe langa o biserica, dupa care isi scuipa si injura aproapele ca a parcat pe locul lui; ii vad la biserica cum se iau la bataie pentru o lingura de apa sfintita; ii vad la TV cum jura in fata lui dumnezeu verzi si uscate si din a doua zi baga mana pana la cot in banii nostrii. Cat pentru atei, puteti sa dati dovada macar voi de bun simt si sa nu va limitati la nimicnicia asa zisilor crestini. Puteti sa luat doar ce-i bun din Biblie si sa va faceti propria vostra credinta, personala, dupa care sa va conduceti viata si sa-ti lasati pe ceilalti sa creada in cer vor ei atata timp cat nu va ingradesc libertatea voastra. Tare as vrea sa cred in bine si rau, in iar si rai, in dumnezeu - oricare ar fi el; pentru ca teoria crestina, in comparatie cu ceea ce cred eu ca se petrece dupa moarte, este paradis. Editat Iulie 6, 2011 de igo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Sexul nu e neaparat pacat daca se respecta unele dogme morale: sa-l faci cu o singura persoana iar aceasta sa fie cununata cu tine in fata lui dumnezeu. cu prietenele voastre sigur ar fi pacat sa faci sex.... laba e o optiune mult mai atractiva in acest caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 laba e o optiune mult mai atractiva in acest caz. Io zic ca ar fi fost o optiune mult mai atractiva pentru taica-tu. Ia intreaba-l si zi-ne si noua ce parere are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 parerea lui este ca tu esti foarte prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Bai sangerete, daca suntem aici sa facem mistouri ieftine, spune tata asa ca incep si eu. Dar credeam ca suntem fiinte rationale care au o dezbatere civilizata, nu bovine fara creier. Si din tot ce am zis tocmai la pasajul despre sex te-ai oprit. Esti foarte frustrat ma nene. Sa stii ca laba nu satisface nevoile sexuale pe deplin. Poate d-aia e si pacat s-o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Sa stii ca laba nu satisface nevoile sexuale pe deplin. Poate d-aia e si pacat s-o faci. Nu e breh! Oamenii de stiinta britanici au calculat ca se ard in acest fel aproximativ 90 kcal. Pe cat punem pariu ca sangerete nu are probleme cu greutatea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 n-ai inteles, sexul e frumos daca il faci cu cineva misto... daca faci sex doar ca sa faci sex, cu baieti sau cu femei nerase pe care atarna suncile nu mi se pare o realizare, ba chiar mi se pare ceva rusinos.... ca sa nu mai vorbim vorbe: acum sa vedem ce futeti voi.... stiu ca va e rusine cu prietenele, sau animalele voastre de companie, dar promit sa nu rad pe forum... o sa rad doar in particular Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Sangerete prietene, asta e topic cu dumnezeu, divinitatii, discutii metafizice, etc , nu e bordel.ro. Ai luat-o rau pe aratura. PS. Nu-l mai incurajati ca e crestin de-a dreptu. Editat Iulie 6, 2011 de igo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pune-l pe ignore,altfel deviaza discutia. Mentally challenged pipal pot fi ignorati linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 BRB, laba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Si cand v-am spus ca incep astia sa faca cu spume, nu m-ati crezut. Pai bine mai, daca nevasta-mea si pretena sunt la ciclu (adica au sangerete) stau sa se strice sperma in mine? Alo, baiatu' cu Yamaha, nu mai pune poze de pe net, ca nu tine. Editat Iulie 6, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 dar va rog, nu va jenati, puneti si voi poze cu iubitul, cu iubita, cu mana, catelul, cu ce aveti voi mai frumos pe acasa. luise te laudai cu o familie frumoasa. pune sa vedem si noi cine e fericita mama a copiilor tai. sau poate ai o amanta mai tanara.... sau poate voi ca atei nu credeti nici in frumusetea exterioara? Pai bine mai, daca nevasta-mea si pretena sunt la ciclu (adica au sangerete) stau sa se strice sperma in mine? sa inteleg ca femeile ateilor nu cred in sex oral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 sa inteleg ca femeile ateilor nu cred in sex oral? Ei pe dracu,cum sa nu! Insa femeile ateilor nu raman gravide de la sexul oral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 @ igo Esti tampit! Se vede si dupa avatarul pe care l-ai pus. Numai un tampit ar pune asa ceva. Doar stii ca citesc in avatare! Si daca nu stii, esti tampit! Folosesti filozofia diavolului, in cea mai sinistra forma. Cea in care recomanda religia si spune ca e buna, ca Dumnezeu exista etc etc... dupa care te impinge in prapastie. Am ajuns la ideea (gresita) ca era buna inchizitia. Avea dreptate o bovina de pe forum. Daca ne-am gandi noi (gresit) ca ateii sunt la fel de utili precum cainii vagabonzi si trebuie eutanasiati? Ramane sa imi aleg top 5-ul... Sa stii ca laba nu satisface nevoile sexuale pe deplin. Sangerete, asculta-l el stie asta. Face dragoste in patru labe, zilnic. Una dimineata, una la pranz si doua seara. Stii cate femei a avut? Una dintre ele e sora lu' aia cu ceas. Cine discuta despre morala! Hai sa chemam si un pedofil sa ne arate calea buna! Nu e breh! Oamenii de stiinta britanici au calculat ca se ard in acest fel aproximativ 90 kcal. Tu nu ai de ce sa-ti faci probleme cu asta. Le iei imediat la loc cand inghiti... Stim ca esti partar oral. Sa nu uitam... si ateu. stiu ca va e rusine cu prietenele, sau animalele voastre de companie, dar promit sa nu rad pe forum... o sa rad doar in particular Explica-le! Asa arata o femeie, ca astia nu stiu. Nici motociclisti nu sunt. O freaca pe forum 24/24... Multi si-ar scoate coastele sa poata face si ei un pacat, profaneaza morminte... poate gasesc una calduta... Pai bine mai, daca nevasta-mea si pretena sunt la ciclu (adica au sangerete) stau sa se strice sperma in mine? Nu sunt frate, te fraieresc pe tine ca sa le lasi in pace, ca le-a facut bataturi mustaciosul cu palosul si nu mai au chef de rama ta... Si nu ai precizat, care sperma se strica, aia pe care o faci sau ai ade ai baut-o? luise te laudai cu o familie frumoasa. pune sa vedem si noi cine e fericita mama a copiilor tai. Mama, ca mama... e o eroina ca sta cu un asemenea tanau... Dar sa puna poza cu tatal copiilor lui, sa vedem si noi cine este... Ei pe dracu,cum sa nu! Insa femeile ateilor nu raman gravide de la sexul oral. Stiu! Cel putin a ta nu! Am incercat si de trei ori pe zi. Insa tu ai facut carii. Nu ai simtit cand ai sarutat-o? I-am labartat pe atei in seara asta! Asa vreti sa discutam? Va garantez ca in trei zile dispare topicul!!! MARS !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 @ igo Esti tampit! Se vede si dupa avatarul pe care l-ai pus. Numai un tampit ar pune asa ceva. Doar stii ca citesc in avatare! Si daca nu stii, esti tampit! Folosesti filozofia diavolului, in cea mai sinistra forma. Cea in care recomanda religia si spune ca e buna, ca Dumnezeu exista etc etc... dupa care te impinge in prapastie. Am ajuns la ideea (gresita) ca era buna inchizitia. Avea dreptate o bovina de pe forum. Daca ne-am gandi noi (gresit) ca ateii sunt la fel de utili precum cainii vagabonzi si trebuie eutanasiati? Ramane sa imi aleg top 5-ul... Sangerete, asculta-l el stie asta. Face dragoste in patru labe, zilnic. Una dimineata, una la pranz si doua seara. Stii cate femei a avut? Una dintre ele e sora lu' aia cu ceas. Cine discuta despre morala! Hai sa chemam si un pedofil sa ne arate calea buna! Tu nu ai de ce sa-ti faci probleme cu asta. Le iei imediat la loc cand inghiti... Stim ca esti partar oral. Sa nu uitam... si ateu. Explica-le! Asa arata o femeie, ca astia nu stiu. Nici motociclisti nu sunt. O freaca pe forum 24/24... Multi si-ar scoate coastele sa poata face si ei un pacat, profaneaza morminte... poate gasesc una calduta... Nu sunt frate, te fraieresc pe tine ca sa le lasi in pace, ca le-a facut bataturi mustaciosul cu palosul si nu mai au chef de rama ta... Si nu ai precizat, care sperma se strica, aia pe care o faci sau ai ade ai baut-o? Mama, ca mama... e o eroina ca sta cu un asemenea tanau... Dar sa puna poza cu tatal copiilor lui, sa vedem si noi cine este... Stiu! Cel putin a ta nu! Am incercat si de trei ori pe zi. Insa tu ai facut carii. Nu ai simtit cand ai sarutat-o? I-am labartat pe atei in seara asta! Asa vreti sa discutam? Va garantez ca in trei zile dispare topicul!!! MARS !!! mai Endo ro, parca erai crestin evlavios si plin de indemnuri la iubire... daca astea sunt indemnurile tale crestine, ma mir cum de nu cade biserica pe tine. Ba omule, esti mai dus decat aia pe care ii acuzi! Vezi ca au aia la Sapoca sejururi gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Bai Endo, tu sigur nu esti ruda cu Vacanta Mare? Ca ai niste texte... Ai face furori la Zilele Satului, la Scarpinatii din Deal. Pe bune acum, faptul ca injuri niste oameni pe care nici macar nu-i cunosti te face sa te simti mai bine? Faptul ca le injuri familiile te face sa te simti superior? Pai, in cazul asta, mi-e mila de tine, amice. Vai de capu' tau de amarat. Editat Iulie 6, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 mai Endo ro, parca erai crestin evlavios si plin de indemnuri la iubire... daca astea sunt indemnurile tale crestine, ma mir cum de nu cade biserica pe tine. Ba omule, esti mai dus decat aia pe care ii acuzi! Vezi ca au aia la Sapoca sejururi gratis! Mie mi se pare ca tocmai v-a demonstrat existenta lu' d zeu... Zici ca-i posedat o intrat ghiavolu-n el maica... qed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 S-a decompensat pravoslavnicul pe doua roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ia uite ca s-a schimbat pozitia. Ateii au devenit credinciosi si cearta purtarea mea cea rea... Bravo voua, inseamna ca nu sunteti total pierduti !!! Faceti si voi ceva spectacol pe aici si seara va simtiti vinovati de micile rautati. Voi sunteti oile pierdute, iar eu v-am aratat calea spre turma, ca sa va indrum catre pasunile cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Pt 50 de dulai e ok! NZ sau US? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ia uite ca s-a schimbat pozitia. Ateii au devenit credinciosi si cearta purtarea mea cea rea... Bravo voua, inseamna ca nu sunteti total pierduti !!! Faceti si voi ceva spectacol pe aici si seara va simtiti vinovati de micile rautati. Voi sunteti oile pierdute, iar eu v-am aratat calea spre turma, ca sa va indrum catre pasunile cele bune. Endo, profetule! esti induiosator! n-ai inteles, sexul e frumos daca il faci cu cineva misto... daca faci sex doar ca sa faci sex, cu baieti sau cu femei nerase pe care atarna suncile nu mi se pare o realizare, ba chiar mi se pare ceva rusinos.... ca sa nu mai vorbim vorbe: acum sa vedem ce futeti voi.... stiu ca va e rusine cu prietenele, sau animalele voastre de companie, dar promit sa nu rad pe forum... o sa rad doar in particular Ce te face sa crezi ca ar fi vreo "coperta de revista" fatuca aia din poze? Tu strici sau faci sex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate