Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Bai ... e din ce in ce mai jegos topicul asta ... din cauza unor trolli ca endo si sangerete.

Ne luam mortii la plua, si nu se dezbate nimic concret ... o laba trista. Am ajuns de la argumente pro/contra la injuraturi si atacuri personale.

Eu zic sa ne vedem undeva sa ne si batem ... ca sa terminam o data ... sincer.

Sangerete .. te tine ma o bataie unu la unu ? ca la dat din taste vad ca esti foarte bun ... un fel de Bute al tastaturii. Discutam detaliile pe privat daca te intereseaza.

In ceea ce-l priveste pe endo ... poate ar trebui sa cautam pe la spitalele de boli nervoase ... lista cu evadatii. Am face un bine umanitatii daca l-am gasi si l-am duce inapoi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa...sa continuam. Serios, daca v-ati saturat de balacareli d-astea, hai sa ne intoarcem la topic.

Sa ne destindem un pic... Uite un filmulet simpatic pentru credinciosi si atei... E frumos facut, e in rime, si mesajul este bun.

https://www.youtube.com/watch?v=HhGuXCuDb1U

Link spre comentariu

Vizitator sangerete
Pacat, pt ca era chiar text book example de ceacanau pe care-l invarte pe dejte o curvulita care o suge profesionist. Tin minte de un frecatel din asta care se lauda ca dupa 3 luni a ajuns sa o sarute si puna mana pe san la o pitipoanca la care i-o trageam cam toti din crajma.... heheheheh... Ce vremuri..

Dar revenind la ale noastre, macar curvulita aia de pe r1-ul al doilea (poazele 2 si 3) dincolo de prostul gust jenabil, are aierul incitant de profesionista si e departe de imaginea dezordonata si insipida a habotnicelor asexuate...

curvulita sau nu, macar eu nu am facut facut copii cu ea biggrin.gif

tu, pe curva ta, pe care o luau toti din crajma, ai futut-o fara prezervativ se pare.... cam imprudent chiar si pentru un ciochist ca tine soricelule, vezi ca nu e de joaca...roflol.gif

Ce te face sa crezi ca ar fi vreo "coperta de revista" fatuca aia din poze?

arata-ne tu cum e prietena ta? e de coperta?

Sangerete .. te tine ma o bataie unu la unu ? ca la dat din taste vad ca esti foarte bun ... un fel de Bute al tastaturii. Discutam detaliile pe privat daca te intereseaza.

pe mine ma tine. rezisti la electrosoc? pe tine te tine sa stai spitalizat? iti permiti financiar vorbind? laugh.gif ....nervosul optic care se picteaza cu arta de 2 lei a lui roger.. esti dur tatuatule, ce pot sa zic, pune o poza cu iubita ta hahahahahah

Editat de sangerete
Link spre comentariu

pe mine ma tine. rezisti la electrosoc? pe tine te tine sa stai spitalizat? iti permiti financiar vorbind? laugh.gif ....nervosul optic care se picteaza cu arta de 2 lei a lui roger.. esti dur tatuatule, ce pot sa zic, pune o poza cu iubita ta hahahahahah[/size][/font]

Hahahhahaa fatalaule :)))

Nu uita ca stiu adresa unde ai service-ul ... fraiere :))

Link spre comentariu

Vizitator sangerete
Hahahhahaa fatalaule :)))

Nu uita ca stiu adresa unde ai service-ul ... fraiere :))

ce am? service?

nu sunt mecanic micutule, stai linistit, dar daca zici ca stii adresa, te astept.... desi vad ca ti-e cam frica de curentul electric.... unsure.gif

daca nu ai prietena poti sa pui o poza cu tine si cu roger cand va luati limba in gura. laugh.gif

Link spre comentariu

E Cezar lasitatea asta mica? Lumineaza-i fatza ca sa intelegem toti !

Pai numai ala are fixatii ... ori sunt toti dementii la fel ?

Sha de lemn, genunchi pe jos, cum arata gagica, ce stii sa faci .. etc ... e acelasi pattern ...

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Vizitator sangerete

nu sunt clona, dar dupa isorie sunt urmas de-al lui.... biggrin.gif

Cuceririle istro-pontice ale lui Burebista au pus statul dac în conflict cu Roma. Aceasta n-a intervenit însă imediat din cauza situației interne, care culminase cu războiul civil dintre Cezar și Pompei (49 î.Hr.). În primăvara anului 48 î.Hr, când luptele dintre Cezar și Pompei se dădeau în peninsulaBalcanică, Burebista l-a trimis pe Acornion ca delegat cu o misiune pe lângă Pompei. În schimbul ajutorului militar, Pompei recunoștea vastele hotare ale Daciei. Acesta este însă înfrânt la Pharsalos și se refugiază în Egipt, unde este ucis. După această victorie Cezar plănuia o campanie împotriva Daciei. Își concentrase în anul 44 î.Hr. o mare armată pe malul de est al Mării Adriaticei. Este însă asasinat în același an.

Link spre comentariu

sangerete e clona lu cesar

:crack: :crack: :crack: Incredibil, ce om distrus...

Bai Cesare/sangerete, ti-ai facut clona ca sa vii sa ne injuri pe aici fara sa iti strici imaginea de "bun crestin" pe care o aveai cu username-ul "Cesar"?

Nu era nevoie, zau asa... Puteai sa injuri direct, fara sa te obosesti cu clona asta, ca stiam toti ce fel de om esti... Oricum, apreciem efortul.

Link spre comentariu

Vizitator sangerete

Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. În greacă, παράνοια (paranoia) înseamnă nebunie (para=înafara;nous=minte). Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.

ahahahahahaha laugh.gif

Link spre comentariu

Jeckyll & Hyde , Ying & Yang, Jesus & Lucifer, Bad & Evil. Cesar are o personalitate complexa,complicata si dificila.

Exista o denumire medicala pentru asta ...

schizo ... nu stiu cum :))

Link spre comentariu

Ete pwula... :o (Doamne iarta-ma!)

Nu este politist cu 8.000 de lei de luna care se pricepe la DTP, drift si HA, religie si sex ? :yikes:

Link spre comentariu

Ete pwula... :o (Doamne iarta-ma!)

Nu este politist cu 8.000 de lei de luna care se pricepe la DTP, drift si HA, religie si sex ? :yikes:

Cred ca depinde daca ia ratia de medicamente sau nu ... se activeaza diverse personalitati :))

Link spre comentariu

Boss, faci o confuzie. Eu nu am clone. Nu stiu cine este sangerete...

Tocmai m-a sunat un fost moderator de la motogiglizm sa imi spuna ca faci o confuzie.

:crack: :crack: :crack: Incredibil, ce om distrus...

Bai Cesare/sangerete, ti-ai facut clona ca sa vii sa ne injuri pe aici fara sa iti strici imaginea de "bun crestin" pe care o aveai cu username-ul "Cesar"?

Nu era nevoie, zau asa... Puteai sa injuri direct, fara sa te obosesti cu clona asta, ca stiam toti ce fel de om esti... Oricum, apreciem efortul.

Domnu, cu cine vorbiti?

Link spre comentariu

Jeckyll & Hyde , Ying & Yang, Jesus & Lucifer, Bad & Evil. Cesar are o personalitate complexa,complicata si dificila.

Asta e adevarat dar nu-mi fac clone pe motociclism, nu gasesc motive rationale si/sau irationale pentru asta :D

Link spre comentariu

Vizitator sangerete

Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. În greacă, παράνοια (paranoia) înseamnă nebunie (para=înafara;nous=minte). Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.

ahahahahahaha laugh.gif

puteti sa fiti mai fraieri de atat? biggrin.gif

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic