Ancalagon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Dar nici la vreun premiu Nobel in fizica, I'm afraid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Da' nu stiu de unde v-a venit voua ideea ca zaelu propune recercetarea big bangului. Zice doar sa nu fiti surprinsi ca s-a plecat de la o ipoteza gresita. Pe de alta parte, io iam zis de ceva timp ca filozofia aia a lui nu difera de altele (am si zis mai sus) cu foarte mult. Asta nu inseamna ca o ia ca pe o credinta (desi, iarasi zic ca nu e mult pana acolo ). Facem confuzie intre religie si filozofie/mod de viata. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Luati si lecturati si nu va mai f-teti ca nu e bine!!! http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3390 panseu - laba e rupta din rai - (dar fara orgasm!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Luati si lecturati si nu va mai f-teti ca nu e bine!!! http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3390 panseu - laba e rupta din rai - (dar fara orgasm!!) Deci nu mai pot. Nu mai pooooooot! Rad ca vaca in birou, noroc ca sunt singur azi la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Astia ori sunt seriosi (si incredibil de tampiti) ori sunt cei mai tari trolli pe care i-am vazut in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 ba o fi ca daca in felul asta indepartezi de acolo niste fiinte dragi lu' D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Vai, ce m-as baga la o troluiala pe acolo Mai vine careva? LE: "Iti multumim Gigi Tranta ca ti-ai activat contul pe Crestin Ortodox" screen name: legion Editat Iulie 19, 2011 de skullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Habotnicii sunt cel mai usor si least fun de trolluit, indiferent de religie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 19, 2011 Autor Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) @skullz, m-as baga si eu, da' cre' ca iau ban in cel mult 5 minute, si nu stiu daca merita osteneala... LE: pff, nici nu ma lasa sa imi fac cont... "A aparut o problema tehnica. Incercati mai tarziu. Va multumit pentru intelegere." - de fiecare data. Editat Iulie 19, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Fire-ati ai dreaq, nici sa faceti un troll de calitate nu va pricepeti. Proxy up newfreinds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Bai, astia exista de-adevaratelea sau e un site gen "Divertis"? Am crapat de ras. Tot de pe acelasi site. Andreea: Eu sunt ortodoxa de stil nou, iar prietenul meu de stil vechi. Tatal lui este preot si doreste oficierea cununiei pe stil vechi. Pentru a putea face acest lucru ar trebui sa mi se faca Mirungerea, fapt care nu mi se pare normal. Am discutat si cu duhovnicul meu si mi-a spus ca este o situatie delicata si ca trebuie sa ne gandim, insa nu pot gasi nici o solutie. El nu se poate casatori pe stilul nou, altfel l-ar renega parintii, considerand ca s-a lepadat de adevarata credinta si nu vreau acest lucru. Il iubesc foarte mult si nu vreau sa ne despartim din cauza religiei. Ma gandeam ca poate la Sfantul Munte ne-am putea casatori fara probleme, insa nu stiu nimic despre aceasta varianta. Ce ma sfatuiti? Raspuns de raspuns geo.nektarios În prealabil postat de Andrreea Si tocmai de asta nu pot sa accept Mirungerea. De ce pt o schimbare de calendar noi suntem considerati eretici? De la un calendar si pana la a considera ca Botezul pe stilul nou nu este valid e cale lunga...chiar nu stiu ce voi face.Stilistii nu au facut ascultare fata de SINODUL BOR si in 1924 ei s-au RUPT de Biserica Mama!!! Deci daca esti RUPT fata de Biserica Mama cum sa nu fii eretic mai ales cu a cui binecuvantare au Sfintit ei Sf.si Marele MIR??? Daca te uiti pe site-ul lor de la Mrea Slatioara la fiecare ierarh, gasesti practici necanonice cum ca fiecare Arhiereu al lor a fost hirotonit nu de MACAR 3 arhierei ci de 2 sau numai de preoti... sau nu se aminteste nimic de hirotonia lor! Nu au binecuvantarea celorlalte Biserici Autocefale, deci sunt considerati eretici! Ca si cei din Grecia, ca si acolos sunt stilisti, in afara de Sf.Munte care tine de Sf.Sinod de la Constantinopol! In rest ce sa mai adaug??? Is de ajuns acestea!!! Daca nu revine la Biserica Mama nu te poti casatori cu el!!!! Bai, astia ori sunt cre(s)tini, ori am descoperit noua resursa de fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Mirungerea.Sa-i faca cineva mirungerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 cre'ca ma apuc sa fac print screen-uri, ca mi se odihneste mintea daca mai citesc mult pe siteul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Cine a zis ca nu e buna si religia asta la ceva ? Editat Iulie 19, 2011 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Endo, tu est man, ca ganditi identic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Cica "Prin credinta ajungi sa cunosti mult mai multe decat in niste carti unde se fac speculatii". Creierul e PROST.Deci toti,dar toti suntem niste prosti.Si eu sunt un prost.Suntem toti niste indoctrinati.Toti stim ce vedem,dar nimeni nu vede ce vede.Cel simplu experiment sunt iluziile optice.Avem ditamai pata oarba in mijlocul campului vizual,dar creierul o compenseaza. http://www.livescience.com/14097-visual-illusion-contest-motion-perception-change-blindness.html Suntem de mici indoctrinati din toate punctele de vedere.Cum sa vedem,cum sa respiram,cum sa ne caca,cum sa ne pipi,cum sa vorbim,cum sa tot felul.Chiar ne mai trebuie inca ceva sa ne indoctrineze? Nu e filozofie,nu e doar o idee,e un fapt.Ochii vad mult mai mult decat(vrea)sa proceseze creierul. Hai ca a incepe zona libera. Editat Iulie 19, 2011 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 @Louis Cyphre Nu sunt fratie! Nu ai vazut ca nu am mai intrat pe aici? Pur si simplu mi-e scarba de voi si incepuse sa imi fie scarba in general de motociclisti, vaznd numarul mare de cretini... Deci, nu mai stric orzul pe gaste, tavaliti-va in noroi cat puteti. Am realizat ca sunt si motociclisti O.K. insa majoritatea sunt... ca voi... Daca cei cativa nu va vor mai baga in seama topicul va fi mort de la sine... Caci mortii nu vorbesc! Hai, pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 (editat) Hai, pa! Bine pa ! De asta sunt ateu! . Mulțam de link. Editat Iulie 20, 2011 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Ba e misto pacifismu care reiese din forumu ala iubtor... sinistru nene. Mult mai fain e aci... acolo daca ar fi sa ma inregistrez ar trebui sa ii bag cam pe toti la ignore ca sa nu mi se increteasca ecranu. Anywayz. Ca sa revin nitel la discutia anterioara... zilele astea nu am prea avut timp sa intru pe forum... De ce credeti ca "double slit experiment" este influentat de observator? De ce "principiul incertitudinii"? Si aproppo de "bollocks"... ma uitam la un documentar la un moment dat in care niste "cercetatori britanici" se chinuiau sa inventeze un model care sa permita "pastrarea" informatiei la trecerea printro gaura neagra... un hombojombo mai mare cred ca nu am vazut... "holograme informationale"... tot soiu de aberatii... mai aveau nitel si ajungeau la bazaconii tip Corut cu "briuri informationale" in jurul planetelor etc. Parerea mea este ca daca o informatie poate fi produsa la fel poate fi distrusa... deci nu se pune problema pastrarii ei... e ca si cum ai "spera" ca aberatiile interioare ale unui schizofren in celula de spital sa fie "prezervate" cumva dupa ce dilaul se arunca pe geam si isi zdrobeste capul de caldarim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13322 Aici e de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 @Louis Cyphre Nu sunt fratie! Nu ai vazut ca nu am mai intrat pe aici? Pur si simplu mi-e scarba de voi si incepuse sa imi fie scarba in general de motociclisti, vaznd numarul mare de cretini... Deci, nu mai stric orzul pe gaste, tavaliti-va in noroi cat puteti. Am realizat ca sunt si motociclisti O.K. insa majoritatea sunt... ca voi... Daca cei cativa nu va vor mai baga in seama topicul va fi mort de la sine... Caci mortii nu vorbesc! Hai, pa! Marsh ma la biserica sau la spital... daca tie ti-e scarba.. ei afla ca eu as vomita cu placere pe creierul tau neted. zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13322 Aici e de noi Check this, semnatura uneia Yasmina O, dumnezeiesti Stapanii, Heruvimi, Serafimi, Domnii, Ingeri, Scaune, toate Capeteniile, prea marite Puteri si Sfintilor Arhangheli, rugati-va pentru mine, pacatoasa, ca sa aflu mila de la Dumnezeul pe Care Il slaviti neincetat.Amin Chestie care te pune pe ganduri. Adeca mi-am pus o chestie d-asta in semnatura deci de fiecare data cand cineva deschide threadul vede semnatura, ergo vede ca Yasmina se roaga, ergo ia bile albe de la barbos. Fucking clever crestinii astia. Si unde mai pui ca pomeneste toata fauna cereasca in al sau paragraf. Trebe sa admiri asa ceva,serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Budd... Mie mi se pare extraordinar ce metode au in a sustine idei moarte din start si de a le prezenta ca vii si viabile , ba mai mult adevarul cu A capital. Deci la sfarsitul topicului cu orgasmul , jumate din dobitoci, chiar daca stiau ca nu poti sperma fara orgasm erau convinsi ca idiotul ala are dreptate. I-a mintit asa de perfid, incat era aproape logic sa consideri sexul ok in familie dar orgasmul nu... si copiii veniti pe unde radio sau ceva... Si chestia e ca nicaieri nu scrie asa ceva. Deci practic ei au inventat chestia asta benevol. Ca sa futa omenirea! Sa nu-i belesti de vii? Serios acuma! Asta imi aduce aminte de Mary Whitehouse. Era la un moment dat o replica : oral sex? Who would do such a thing? Why? Why would anybody want to... I suppose I should feel sorry for the poor souls. I mean if relations are really *so* unsatisfactory that they have to turn to that. It's sad, more than anything. Doamna Whitehouse avea, evident, alte metode de a se satisface. CU alte cuvinte, oamenii sun diferiti de la caz la caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Nu trebuie sa facem nimic special, marsuri, demonstratii. E suficient ca la numaratoarea nationala sa te declari ateu, sa mai vorbesti cu cei din jur si sa le explici ca dac ai peste 20 de ani si inca mai crezi in Bau Bau si arhangheli Cichicean care omoara balauri cu sulita, cam ai o problema la mansarda. Multi incep sa isi puna intrebari, ceea ce este un bun inceput. Sa nu uitam ca intr-un singur an BOR a scazut in increderea romanilor cu mai mult de 10 procente. Astia o sa crape singuri, si nici macar nu isi dau seama ca isi sapa singuri groapa. Ca povestea aia cu "prosti, dar multi" se transforma incet - incet in "multi, dar parca au ceva in cap si se cam pisha pe noi" Eu nu cred ca o sa prind asta, poate nici fiu-meu, dar o sa vina o vreme cand despre Biblie si Dumnezeu se va vorbi cum se vorbeste acum despre Zamolxis sau Odin. Stati linistiti, ca Biserica nu e nemuritoare. Dimpotriva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 (editat) .... si garantat copiii mei vor asista la disparitia "dinosaurilor" astia. Cred ca intotdeuna va exista o masa importanta de oameni care vor dori sa creada in ceva. Este putin probabil sa se intample ce zici tu, poate doar sa se produca o alta reimpartire pe religii a "enoriasilor" sau aparitia altora noi. Lucru care se intampla oricum de ceva buna vreme prin aparirtia sau disparitia a tot felul de culte, biserici, secte...plm...you name it. Editat Iulie 20, 2011 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate