zaelu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Io nu m-am prins ce vrei sa zici aci... am doar impresia ca din cauza ca iti repugna total religia (nu ca mie nu) devii usor agresiv si prea purist. Cred ca pui in aceeasi oala chestii care contin diferente esentiale (agnosticism cu teism) doar din disperare sa faci o rezectie cit mai larga a virusului "credintei"... in felul asta arunci la gunoi si chestii "legitime"... Nu uita ca stiitific este sa te indoiesti nu sa crezi... indiferent daca ceea ce crezi este ca totul e explicabil mai devreme sau mai tirziu... stiintific. In rest... mesajul tau contine si chestii care tin mai mult de retorica decit de argumentatie... de aia ajungi usor sa pui egal intre chestii "neegale". sau poate esti mai mahmur azi mesajul meu era pt Shobolanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 [...]Diareee verbala[...] Ca sa-ti intre bine in partea unde la humans ar fi creierul : mi se rupe la 25 microni in fata scrotului de orice religie, dumnezo, zeu sau mai stiu io ce. Faptul ca tu te crezi inteligent nu te face deloc mai destept (ca mine). Daca tu te apuci si iti bati barosul de orice religie (neintrebat fiind de sanatate) sau te apuci si ragi in gura mare ca un dobitoc ca popii trebuie batuti in cuie sau alte chestii SM (oi avea si tu fun fetish d-asta ciudat,nu te condamn) insemana ca nu esti nimic mai bun ca aia pe care-i detesti. In concluzie ca vorbim cu tine sau cu preafericitul Daniil e cam acelasi lucru. Haidam,mi-am pierdut prea multa vreme ca sa-ti raspund. Esti in aceeasi lista cu Enduro la mine. Da-te-n sloboz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 tz tz tz... ma da ce scroturi iritate aveti azi... hai... luati-va egourile nitel la dezumflat ca nu ajuta la nimic bataia cu tortu miresei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Hai ca sacrific o bere pe altarul nemuriri voastre si il las pe Bud sa i-o traga la o capra ... savvy? Cum ziceam, salutari doamnei! Nu-i da textul de mai sus pentru ca s-ar putea sa ma sune iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Ati ajuns sa va certati ca blegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Religii diferite, ce vrei si tu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 pai frate asa poate oricine sa zica... "a zice ca merele sint acre inseamna ca esti gay"... plm... ce se mai poate spune de acilea? A zice ca agnosticismul este o religie hemoroidala care vrea ca enoriasii ei sa fie si cu sula in coor si cu sufletu in rai lasa prea putin loc de discutie si mult loc de inflamari aiurea... Budd o fi agnostic... eu nu. Eu nici macar nu zic ca "nu stiu sigur daca a fost big-bangul..." eu zic sigur ca teoria big-bangului are atit de multe lacune si fortari ca in opinia mea nu explica mare lucru si nici nu va putea explica ceva daca continua pe directia asta. de aci si pina la dogme si abureli religioase e cale lunga si in sens invers... eu as fi luat ca pe o gluma vorba lu Budd apropo de crucificatu popilor... plm... si eu i-as crucifica oleaca dar mi se pare ineficient... m-ai degraba as demola toate templele de pe planeta... continuu... pina i-as seca de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 eu zic sigur ca teoria big-bangului are atit de multe lacune si fortari ca in opinia mea nu explica mare lucru si nici nu va putea explica ceva daca continua pe directia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Budd o fi agnostic... Deloc. Sunt deschis la orice idei. Evident, ideile cretine cum ca ar exista un barbos care le face pe toate si ca are un plan le resping din start. Bine, pentru pure entertainment pot avea o astfel de discutie cu un credincios. Stii foarte bine ca Bud nu e agnostic! daca citesti 3 radnuri despre satanistul de serviciu e destul sa te luminezi. Sau tre io sa fac efortul pt tine? Eu nu inteleg de ce o dai din prostie in cretinitate. Nu sunt satanist (nu imi plac religiile), nu sunt crestin,musulman etc. Cel mai aproape ma simt de ateism, dar nu tampenia pe care o consideri tu ateism. Eu doar am facut o paralela intre satanism si ateism subliniind ca sunt treburi diferite desi unele dintre ideile din ambele doctrine/dogme/whatever sunt foarte logice. Cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Shobolane, Budd nu e agnostic... e ateu da-l in doamne iarta-ma sic! ... il cunosc personal. Da' nu vrea sa recunoasca . Tocmai pentru ca il cunosc personal stiu ca "descrierea" pe care i-ai facut-o e "fortata" si nu se potriveste. Se poate spune ca e doar mai nesimtit si il doare la basca de multe. Pina la urma ce mare complicatie e ateismul asta... definitia spune ca inseamna sa nu "crezi" in zei... de nici un fel. iar pusu de bot la traditii conexe, dogme etc e de bun simt. Cit despre mine... eu am opinia ca unele chestii sint explicate "stiintific" prin fortari (contorsiuni mentale) destul de mari... uita-te si tu la exemplu cu big-bangul... pai ca sa mearga pocnitoarea aia (vai de ea... tiriindu-se) au nevoie de 14 mii de dimensiuni si tot soiul de materii rosii, maro, negre etc... toate presupuse si "demonstrate" prin efecte la a 7a mina interpretate destul de hazardat... aprope ca e la fel cu mnezo ca teorie . ba si lasati si voi invectivele si epitetele ca nu ajuta la nimic... nu va mai certati aiurea pe care e mai (cuvant urat) si face sex cu capra. plec de la munci acu... sper sa nu gasesc deseara macel pe aci ) btw Shobolane, iti recomand sa vezi un documentar fain a lu Adam Curtis (are multe faine) "The Power of Nightmares"... is citeva idei mistoc acolo. pe linga valoarea informativa despre originile talibanismului terorist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Stai breh linistit. N-am de ce sa ma justific in fata lui. Nici nu-l cunosc, da-l in spanac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Vreau si eu spanac.. nu-l da in spanac ca il fumeaza pe tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Bud era de partea lui, convins sataniost Indubitabil, viata ta trebuie sa fie tare trista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Ce atata dumnezeu exista sau nu??? Daca exista sau nu e irelevant. Important e daca are vreo influenta directa in viata noastra de zi cu zi. E clar ca nu are si asta se poate demonstra.Deci vreau o dovada ca are influenta. Asta asa ca un fel de on-topic. 5_JmXCNPs6Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Deci vreau o dovada ca are influenta. Asta asa ca un fel de on-topic. Stii cum se spune viata o percepe fiecare prin proprii ochi. Daca te uiti la filmul pus de tine, o sa vezi un film care ti se pare amuzant, si care probabil te face fericit. Insa cei filmati, cei care te fac pe tine fericit, sunt la fel de fericiti insa fara sa se uite la un film, ei sunt fericiti in prezenta lui "mnezeu" (daca urmaresti filmul fara sonor, o sa vezi oamnei fericiti). De la una la alta, pe cai nebanuite, se pare ca te-a influentat si pe tine. To be continued ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Chiar asa, buna intrebare, cu ce-i ajuta Mnezo pe credinciosi in vita de zi cu zi. Credinciosule, daca nu ai fi credincios ce ai face? Ai da la lume in cap pe strada, ai viola babe, ai fura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 De la una la alta, pe cai nebanuite, se pare ca te-a influentat si pe tine. To be continued ... Sunt fericiti ca danseaza impreuna cu alti oameni PUNCT Mda...dumnezeu a facut asta,nu oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WcnCOUrtIZs&feature=fvsr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Sunt fericiti ca danseaza impreuna cu alti oameni PUNCT Dansul e doar o exteriorizare a fericirii, nu te apuci si dansezi si gata esti fericit. E ca si in club, te duci si te faci matol cu vodca/marihuana/lsd incepi sa te simti fericit si apoi incepi sa dansezi de fericire. Credinciosul e mai zgarcit, se duce la biserica ca sa nu mai dea banii pe droguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Am tot ocolit topicul, dar m-am hotarat sa ma bag si eu in discutie. Va pun mai jos un fragment de pe un blog. Despre echitate si despre "negocierea mantuirii"... Intre cer si pamant Pentru aceia dintre voi care cred in existenta divinitatii cu numele de Dumnezeu, aceia care imbratiseaza prin botez, practica, abandon sau inertie crestinismul in toate formele sale, am o tema de cercetare. Cazul 1: 39 de ani. Caucazian. Criminal in serie. Condamnat la moarte prin injectare cu substante letale. Vine preotul, omul se spovedeste, se impartaseste, i se aprinde o lumanare dc doreste si este executat. Sicriul cu trupul neinsufletit este returnat familiei, care se ocupa de toate cele lumesti: ingropaciune, parastase, slujbe la biserica. Preotul il tine in capela o noapte, ca e prea cald afara si mai mult nu se poate. Cazul 2: 39 de ani. Caucazian. Om bun. In urma repetatelor suturi in gura date de viata si de apropiati, bolnav fiind, decide sa-si ia zilele. Preotul nu-l primeste in biserica, pentru ca s-a sinucis. Ii zice fuga-fuga doua vorbe in scarba pe marginea gropii si arunca pamant peste el. Intregul ceremonial dureaza 3 minute. Pusul pamantului la loc: inca 8 minute. Prin gestul lor, sinucigasii sunt considerati ca implinesc lucrarea diavolului, deci nu pot avea parte de "binefacerile" si de "pilele" puse de popa la Doamne-Doamne pentru raposat. Si acum vine tema de cercetare: Unde pusca mea este echitatea pe pamantul asta? De ce Biserica se leapada de sinucigasi ca de leprosi, cand si biserica este de vina pentru sinucidere prin indiferenta inertiala? Daca se accepta exorcizarea ca metoda de dez-diavolizare a nefericitilor banuiti de influente necurate, ce lucrare/metodă/slujbă nu s-a facut pentru a-i da o sansa amaratului chinuit de ganduri negre care simte ca nu mai poate? Cum l-a ajutat pe nefericit biserica asta , care propovaduieste iubirea si intelegerea si tot ea este prima intoleranta, vindicativa si inaccesibila? Daca harul de a fi preot se cumpara in Bucuresti cu un apartament sau contravaloarea in bani (am dovezi concrete), nu e de mirare ca suntem niste prosti care merg in turma la biserica doar pt ca ne temem. Ca asa zice Biblia: "Temeti-va!". Eu ma tem. Ma tem ca, in curand, voi scuipa pe Biblie, pe cruce, pe cutumele cretine ale ortodoxiei si-mi voi vedea de drum. In lumea de dincolo, nu exista Rai si Iad. Iadul este aici. Declar oficial ca ma lepad de ortodoxie. Ma lepad oficial de botez, de Dumnezeu si Satana, de Pasti si Craciun, de Maica Fecioară si de Duhul Sfant. Acum ardeti-ma pe rug, fariseilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 @Kali mi se pare normal, exista liberul arbitru. Daca eu incep sa injur pe forum, ajung moderator sau sunt dat afara? Daca ma dai afara promit ca o sa-mi fac un blog "Intre forum si terasa" unde o sa te denigrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 @Kali mi se pare normal, exista liberul arbitru. Daca eu incep sa injur pe forum, ajung moderator sau sunt dat afara? Daca ma dai afara promit ca o sa-mi fac un blog "Intre forum si terasa" unde o sa te denigrez. Ajungi moderator, dar intai tre sa scapi de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 hai fratee .. ca o ardeti in bashini .. iar s-au aliniat planetele potrivinic pentru unii, si altii sunt la menstruatie ... Cosmin ... ca tot ai adus vorba de liberul arbitru ... mai departe? ... ce e mai departe? in viziunea ta? Ajungi moderator, dar intai tre sa scapi de noi Daaa .. pana la mnezo, te mananca sfintii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 eu,ateu???!Nu. Nu ma duc la biserica si nici nu ma pasioneaza religia si povestile ei.Dar totusi nu sunt ateu..de ce?? simplu pt. ca imi place grijania, de preferat sa fie 'seaca' si paharul plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 @Kali Din povestea aia se poate trage o singura concluzie valida... ca nu conteaza... deloc. e singura concluzie sanatoasa... ca un git de aer rece de munte. Da... viata oricarui om face fix pix. Ii cladim statui daca a inventat apa calda... dar inrest... la gunoi. la fel ca la Tutancamon si la Keops sau Bula... doar un zornait sonor a mai ramas din ei... cite labi au dat? daca le placea cafeaua cu sau fara zahar, GONE! forever. De altfel asta e si promisiunea crestina... esti bun si pupi poola popii? capeti un loc in rai... de ZOMBI... faceless god dicklicking asskissing zombi. @PopaCosmin mane... ai o virsta si tot degeaba. liber arbitru hai? rid curcile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate