Budd Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 De exemplu, as putea sa i-o dau printre amigdale la pretena/sotia ta. Ai doua variante, sa crezi ca aia mi-o suge, deci exist, sau a doua varianta, ca io nu exist, asadar are cavitatea bucala virgina. Avantajul este ca, indiferent de ceea ce crezi tu, io am dat o muje. Ma rog, avantajul meu, ca tu ramai cu dilema existentiala. Pwned! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Cool. alte nick-uri aceleasi discutii... din fericire eu am ajuns la concluzia ca cei care inca sunt dogmatici, nu mai are sens sa incerci sa-i luminezi. Intr-adevar. Fiindca odata ce esti luminat....Speri sa ramai asa in continuare Copiii lor, poate, vor scapa din idiotenia asta de dogma care ii orbeste, dar ei sunt prea lasi, inculti si spalati pe creier pentru a accepta orice idee noua, ba chiar ignora realitatea pentru a ramane in adiabaticitatea prostiei lor. Sau poate vor pur si simplu sa fie nonconformisti Ce poti sa spui oamenilor care se cred apriori superiori moral, doar pentru ca au un prieten imaginar (D-zeu) care ii pedepseste daca nu ...halal morala... contradictie in termeni ? Nu si pentru ei!Este contradictoriu sa fii pedepsit de un politist ca treci pe rosu si ai omorat o familie? Sau care argumenteaza lipsa arumentelor rationale de sustinere a fabulatiilor proprii prin futilul atac la "realitatea" realitatii... hahahah... how fucked up is that?! Nihilismul e cea mai slaba scuza... iar secolul 19 s-a terminat de multisor, dar unii parca nu au aflat.Aici iti cam tai propriile aripi, fiindca nu te bazezi decat pe NIHILISM Va saluta dumnezeu, ocupat acum cu mutatiile la aparatul sexual ale viermilor parazitari din koorul balenelor cu cocoasa(sa nu uitam ca asta este teoria evolutionistilor...adica a voastra.). Un mic proiect de inceput de saptamana pentru marele arhitect al poolei de porc!(Daca nu exista, mancai-----la porc iarna de craciun) Ar trebui castrati aia care mai cred in asa ceva! Ai grija ce-ti doresti....sa nu se-ntample cu adevarat Editat Noiembrie 28, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 612 active user(s) (in the past 30 minutes) 174 members, 438 guests, 0 anonymous users | Show by: Last Click or Member Name Google, Dumnezeu, Cyndii Dear Jesus, My boyfriend only wants to stick it in my ass. I\’m fine with it, but a little more would be better every now and then. What should I do? REPLY: Well, if your boyfriend is like most of the readers on this site, just leave a trail of Comic Books or Pocky that leads to your asshole. -Jesus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 VeÂşti proaste vin azi de pe http://www.timesnewroman.ro/life-death/6007-desi-dumnezeu-nu-doarme-azi-el-a-atipit-putin-exact-cand-sa-trazneasca-un-om-rau : Dezamăgire printre creștinii care cred că Dumnezeu nu doarme: El a ațipit puțin Teologii români au făcut o descoperire șocantă care infirmă tot ce de știam noi despre Dumnezeu. Contrar părerii larg acceptate că Dumnezeu nu doarme niciodată, există dovezi clare că săptămâna asta El ar fi ațipit un sfert de oră. Din nefericire, moțăiala s-a suprapus cu momentul în care El trebuia să pedepsească niște criminali pe care justiția pământeană coruptă i-a făcut scăpați. Printre criminalii nepedepsiți se află și un șofer român, care a călcat cu mașina doi copii pe o trecere de pietoni și a scăpat fără să stea măcar o zi de pușcărie, fiind declarat nevinovat de către judecătorul căruia i-a dat șpagă. Nimic deosebit până aici, ca de obicei criminalul a plecat acasă zâmbind, în timp ce rudele victimelor s-au resemnat la gândul că Dumnezeu nu doarme. Însă nu mică le-a fost mirarea observând că șoferului nu i se întâmplă absolut nimic rău, ba dimpotrivă: imediat ce a ieșit din tribunal, criminalul a jucat la Loto și a câștigat 50 de mii de euro, plus o vacanță în Tenerife pentru două persoane! Papa Benedict al XVI-lea a sărit imediat în apărarea lui Dumnezeu, căruia i-a găsit scuze: „Trebuie să înțelegem că Dumnezeu era foarte obosit, fiindcă practic stă treaz de-o veșnicie. O dată a adormit și El două minute și toți începeți cu nemulțumirile! De Budha de ce nu zice nimeni nimic?” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 VeÂşti proaste vin azi de pe http://www.timesnewroman.ro/life-death/6007-desi-dumnezeu-nu-doarme-azi-el-a-atipit-putin-exact-cand-sa-trazneasca-un-om-rau : Dezamăgire printre creștinii care cred că Dumnezeu nu doarme: El a ațipit puțin Teologii români au făcut o descoperire șocantă care infirmă tot ce de știam noi despre Dumnezeu. Contrar părerii larg acceptate că Dumnezeu nu doarme niciodată, există dovezi clare că săptămâna asta El ar fi ațipit un sfert de oră. Din nefericire, moțăiala s-a suprapus cu momentul în care El trebuia să pedepsească niște criminali pe care justiția pământeană coruptă i-a făcut scăpați. Printre criminalii nepedepsiți se află și un șofer român, care a călcat cu mașina doi copii pe o trecere de pietoni și a scăpat fără să stea măcar o zi de pușcărie, fiind declarat nevinovat de către judecătorul căruia i-a dat șpagă. Nimic deosebit până aici, ca de obicei criminalul a plecat acasă zâmbind, în timp ce rudele victimelor s-au resemnat la gândul că Dumnezeu nu doarme. Însă nu mică le-a fost mirarea observând că șoferului nu i se întâmplă absolut nimic rău, ba dimpotrivă: imediat ce a ieșit din tribunal, criminalul a jucat la Loto și a câștigat 50 de mii de euro, plus o vacanță în Tenerife pentru două persoane! Papa Benedict al XVI-lea a sărit imediat în apărarea lui Dumnezeu, căruia i-a găsit scuze: „Trebuie să înțelegem că Dumnezeu era foarte obosit, fiindcă practic stă treaz de-o veșnicie. O dată a adormit și El două minute și toți începeți cu nemulțumirile! De Budha de ce nu zice nimeni nimic?” Haha..sa mori de ras, nu alta... Haha..sa mori de ras, nu alta... Ia uite si la asta..Ce parere ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) ... Bosulica, ia zi, dupa ce s-a nascut, ai dus-o pe fiica lu matale sa o botezi? Editat Noiembrie 28, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) "Este o deÂşertăciune care se petrece pe pământ: Âşi anume sunt oameni neprihăniți, cărora le merge ca Âşi celor răi care fac fapte rele, Âşi sunt răi, cărora le merge ca Âşi celor neprihăniți, care fac fapte bune. Atunci am văzut pe cei răi îngropați Âşi ducându-se la odihna lor, iar pe cei ce lucraseră cu neprihănire depărtându-se de locul sfânt Âşi uitați în cetate. ÂŞi aceasta este o deÂşertăciune! Pentru că nu se aduce repede la îndeplinire hotărârea dată împotriva faptelor rele, de aceea este plină inima fiilor oamenilor de dorința să facă rău. " Nu cred ca-i o religie care sa vobeasca de vreo rasplata a faptelor bune pe pamant si de vreo pedeapsa a faptelor rele pe pamant , ba chiar din contra. Astea cu cu "binele se intoarce" sunt babisme. Binele nu se intoarce mai niciodata iar daca astepti ceva de la semenii tai cel mai probabil va fi raul . Banuiesc ca realitatea noastra a tuturor este ca raul invinge . E un motiv serios sa te indoiesti de divinitate , admit. Cesar : a botezat-o dar tinea deshtele incrucisate la spate . Editat Noiembrie 28, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Mi-e incomod să mă gândesc ce scandal mi-ar fi făcut neamurile dacă nu-mi botezam copilul. După 20 de ani de căsnicie am intrat în biserică să mă cunun religios că mă tot bătea la cap consoarta,cam acolo a fost Âşi începutul sfârÂşitului,de acolo am luat-o încet către divorț. Se prea poate să existe o entitate care să ne controleze Âşi care să ne fi creat dar ce ni se serveÂşte acum ca religie e un mare bullshit, nu am deloc încredere în biserică. http://www.timesnewroman.ro/monden/5598-adidas-va-scoate-pe-piata-o-coelctie-de-straie-preotesti Adidas va scoate pe piață o colecție de straie preoțești Compania Adidas se pregătește să obțină profituri imense în România. Producătorul german de haine și încălțăminte va scoate pe piață, pentru noul sezon toamnă-iarnă, o colecție de straie preoțești care le va permite popilor cu pretenții să se distingă de confrații lor mai prost îmbrăcați. Noile straie Adidas au o cusătură elegantă și sunt mai comode decât vechile sutane aurite, cu care s-au obișnuit preoții. Dar să-l lăsăm mai bine pe Eugen Trosnitovireanul, consilierul Adidas pe probleme bisericești, să ne vorbească despre planurile companiei în România: “Ce am adus complet nou sunt pantofii sport, cu care preoții pot alerga de la o casă la alta, atunci când merg cu Boboteaza. Până să venim noi pe piață, nu exista așa ceva. Preoții umblau de sărbători cu niște gumari siniștri, care se umpleau de noroi.“ Noua colecție mai cuprinde o linie de treninguri cu patrafir, ideale pentru mersul la slujbă și un model unic de sutană casual, care merge purtată și la alte ocazii. Adidas e precizat că a venit în România cu această colecție de veșminte preoțești pentru că nu avea de ales. Iată cum explică situația Andreas Muller, CEO-ul companiei Adidas. “Noi am vrut inițial să aducem straie pentru atleți, dar nimeni nu mai faci sport la voi în țară. Preoții, în schimb, au bani și țin foarte mult la ținuta vestimentară. Am văzut că poartă chiar și haine bordate cu aur, lucru întâlnit doar la negrii cu bani, care cântă hip hop sau fac trafic cu cocaină”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Dar de ce se sarbatoreste pe 25 decembrie nasterea lui isus? Unde scrie ca s-a nascut la data asta? Scrie in biblie? Dar de ce data nasterii e fixa,dar cea a mortii se schimba tot timpul? De ce nu credeti ca sunt adevarate stirile alea de pe timesnewroman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Dar de ce se sarbatoreste pe 25 decembrie nasterea lui isus? Unde scrie ca s-a nascut la data asta? Scrie in biblie? Dar de ce data nasterii e fixa,dar cea a mortii se schimba tot timpul? De ce nu credeti ca sunt adevarate stirile alea de pe timesnewroman? De ce-am crede ca sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Bosulica, ia zi, dupa ce s-a nascut, ai dus-o pe fiica lu matale sa o botezi? Bai,am 2 baieti. Am zis ca nu vin la biserica daca ii boteaza. Apoi au venit toti din Romania (deodata au gasit bani, tine cont era in 2001 deci bani din pix la miorita ca nu se dadea credit cu buletinu, sula EU, sula granite free) ca trebuie botezati. Nevasta,mai slaba din fire,a zis da mai bine , mergem (io eram plecat la Paris). Popa (din Schiedam, roman securist cu norma intreaga, dovedit de aia care stateau in Olanda de zeci de ani) deschide catastifu si zice : madam, familia dvs nu a dat niciun leu pentru propasirea bisericii lui iisus cristos cel fara de prihana aici in mijlocul cartierului rosu. Nu se poate, dar daca platiti cotizatia pe un an (ca doar de un an eram acolo) iisus inchide ochii si brus, instantaneu si dintr-o data se va face lumina,alea-alea etc. A plecat nevasta plangand (ti-am zis muiere ca esti dusa cu sorcova, da'tu nu si nu, betmen). Atunci i-a murit si ei dumnezeul cred. In fine, a fost meci dup-aia dar despre asta, alta data. Mai fac si io un post suplimentar poate da dobrescu liber la "timpul liber" si se contorizeaza. PS: cezarica, io fac pariu ca esti ateu, numa' ca iei lumea-n basica p-acilea (ori ai ochit o pixda aratoasa care se da mare crestina si vrei s-o pui la orizontala). In oricare dintre cazuri, respetc! Editat Noiembrie 28, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Taica cand aud rahaturile astea cu 25 decembrie , pastele si postul realizez cati atei sunt la fel de inculti si dobitoci ca si habotnicii. Ideea aci e daca tu ca om crezi. Daca nu ar fi fost la vremea solstitiului chizdii ar fi insemnat mai putin pentru nspe mii de alte religii ? Lumina , soarele ar fi inseamnat mai putin ? Miscarea asta celesta pe care au observat-o toti de mii de ani ar fi fost praf in vant ? Sunt zeci de secte care au canibalizat ortodoxia sau hinduismul , cu ce face crestinismul mai putin adevarat daca a canibalizat religia de atunci cand omul a scrijelit primul desen in pestera sau atunci cand a preluat mituri egiptene , sumeriene , grecesti ?Tot ce e acolo , neautentic dupa cum e vazut de unii , este doar deschiderea nativa a omului catre un Creator. Si la 130 de ani dupa revolutia industriala , dupa genom , dupa orice , aceeasi nazuinta dupa absolut exista. Editat Noiembrie 28, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Multumesc de corecturile cu rosu... hahahhahah... din pacate pentru tine esti exact exponentul categoriei de oameni la care ma refeream. Exista doua posibilitati: ratiunea sa-ti fie deturnata complet si spalarea pe creier sa fie perfecta, facand din tine un om la care ii patineaza abreajul masiv cand "ataca" anumite subiecte. Sau numai atata poti si atata cunosti - incult si mai prostalau. Nu-i bai ca injuri..cel putin asta te face sa pari "mascul feroce" in vreo turma...nu stiu care, da in nici un caz in aia pe care-o cunosc eu Din punctul meu de vedere e tot o poola: esti partizanul unor idei idioate si ideatia ta e absolut stupida, demna de un retardat de la scoala ajutatoare ( ca orice apologism de 3 lulele). Nu doresc sa te jignesc si sincer, cuvintele mele nu cauta decat sa zugraveasca realitatea! Nu am nimic cu tine personal si daca ne intalnim odata o sa putem bea o bere linistiti! Dar asta este parerea mea bazata pe observatii obiective. Serios? Cat de obiective? Imi poti explica cum se poate intampla sa moara cineva ptr. altcineva, mai ales daca acel "altcineva" este dusmanul lui? "Cool. alte nick-uri aceleasi discutii... din fericire eu am ajuns la concluzia ca cei care inca sunt dogmatici, nu mai are sens sa incerci sa-i luminezi. Intr-adevar. Fiindca odata ce esti luminat....Speri sa ramai asa in continuare "Luminat" inseamna ignorant? Inseamna stupid si prost? Inseamna sa negi evidentul? Evidentul este praful din ochii care vor sa vada doar pana la lungimea nasului. Sa negi stiinta care te tine in viata (hraneste , imbraca si vindeca). Care te tine inteligent si cultivat? Asta inseamna luminat? Prost si ignorant? Mincinos si imoral? Sa stai cu oasele de dinozaur in mana si sa minti ca sunt vechi de 4000 de ani si haleau fructe? etc... Diferenta intre un om cu farul in ochi si un orb e ca unul vede numai negru altu numai alb, dar orbul macar stie ca e orb Nu prea am auzit de conceptul de "luminat" decat in cazurile misticii...nu in ale stiintei. Dar oricum eu nu asta inteleg prin crestinism: doar o iluminare. In crestinism se vorbeste de mult mai multe. Da nu ma obosesc sa arunc "margaritarele in fata porcilor". Va sunt suficiente perlele voastre de sticla sa va jucati cu ele Copiii lor, poate, vor scapa din idiotenia asta de dogma care ii orbeste, dar ei sunt prea lasi, inculti si spalati pe creier pentru a accepta orice idee noua, ba chiar ignora realitatea pentru a ramane in adiabaticitatea prostiei lor. Sau poate vor pur si simplu sa fie nonconformisti Hahahaha... sti ce inseamna "nonconformism"? care ar fi conformismul aici, sa fi religios sau ateu? sa te conformezi ideilor preconcepute si fara nici o acoperire ale societatii inseamna "nonconformism" in profunda ta inteligenta? Sa nu te tragi pe koor la zei imaginari, numai pentru ca toata lumea o face, inseamna "nonconformism" in terminologia religioasa? Din nou esti la fix!Conformismul in cazul asta este sa fii impotriva unui D-zeu viu, deoarece multi il considerati imaginar, iar cativa il consideram mai real ca pe voi Ce poti sa spui oamenilor care se cred apriori superiori moral, doar pentru ca au un prieten imaginar (D-zeu) care ii pedepseste, (sau iubeste) daca nu ...halal morala... contradictie in termeni ? Nu si pentru ei!Este contradictoriu sa fii pedepsit de un politist ca treci pe rosu si ai omorat o familie?[/i] Hahahaha... din nou la fix ... pe langa. Nu ai nici cea mai elementara notiune de etica la tine asa-i? pedeapsa este pentru immoralitate fatul meu. Si nu doar atat Oricum ai reusit sa ilustrezi cat se poate de elocvent mesajul meu: morala crestina e inexistenta.(Morala crestina este singura viabila. In afara ei nu exista decat lupta ptr. suprematie si supravietuirea speciei-sau adaptarea ei, luati-o cum vreti) E doar o bota care sa tina in frau pedofilii si mincinosii, hotii si criminalii - intr-un cuvant oamenii immorali (ca voi si popii vostrii).(Bineinteles ca tu esti vreo "usa de biserica") "fa bine de dragul binelui ... ca de nu arzi vesnic in focurile iadului"(Sau vei avea parte de Imparatia lui D-zeu" "binele e ce bag eu din burta nu ce e bine argumentat""NU ceea ce intra in burta spurca pe om, ci ce iese din gura lui, Nu intelegeti ca orice intră în gură merge în pântece, Âşi apoi este aruncat afară în hazna? Dar, ce iese din gură, vine din inimă, Âşi aceea spurcă pe om. Căci din inimă ies gândurile rele, uciderile, curviile, furtiÂşagurile, mărturiile mincinoase, hulele.... etc...ceea ce tu nu faci, bineinteles... Sau care argumenteaza lipsa arumentelor rationale de sustinere a fabulatiilor proprii prin futilul atac la "realitatea" realitatii(in realitate traim, nu?)... hahahah... how fucked up is that?! Nihilismul e cea mai slaba scuza... iar secolul 19 s-a terminat de multisor, dar unii parca nu au aflatBa am aflat chiar ca acum nihilismul a trecut si a venit remea distractiei..sau distragerii.Aici iti cam tai propriile aripi, fiindca nu te bazezi decat pe NIHILISM Eu? Din nou lipsa culturii generale isi arata coltii. Nihilismul dragul mosului pune sub semnul intrebarii realitatea tangibila, (deci mintea ta nu se pune aici)iar faptul ca imi scoti din context afirmatiile, te face (vrei nu vrei) immoral.Eu doar raspund. Nu scot nimic din context. Poate nu ai inteles insa ce doream sa spun mai sus... Mi-e egal... exponentul turmei... Va saluta dumnezeu, ocupat acum cu mutatiile la aparatul sexual ale viermilor parazitari din koorul balenelor cu cocoasa(sa nu uitam ca asta este teoria evolutionistilor...adica a voastra.). Un mic proiect de inceput de saptamana pentru marele arhitect al poolei de porc!(Daca nu exista, mancai-----la porc iarna de craciun[/i]) Ar trebui castrati aia care mai cred in asa ceva! Ai grija ce-ti doresti....sa nu se-ntample cu adevarat " Eu sper din tot sufletul sa da! Hmm, chiar? Mai crede cineva pe aici ca dumnezo a inventat poola de porc? Bineinteles ca El a inventat-o...ca doar nu tu sau restul oamenilor de stiinta...aaa...am uitat de marele bigBen!!! hahahahahah... dramatic de hilari sunteti... sincer! Aproape c-am ras .... Editat Noiembrie 28, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Dar ce-are bre pedofilia ? Deci nu iegzista Dumnezei pentru ca unii are bani si ie pacatosi dar o duce bine si ca altora le place sa babardeasca baietei minioni si servili la bombeu. In plus nu vad ce-i asa grav sa te culci cu un baiat de 13 ani care consimte. Io acu vreo 10 ani am deflorat o gagica de 14 ani Si asta era acu un deceniu , in ziua de azi la 14 ani o fetita d'asta e versata , gangbanguita , deepthoatuita , trecuta prin urinoterapii ... Acu daca io as fi homosexual , nu vad de ce nu mi-ar place un baiat de 14 ani. ) Logica de muieri aveti si voi. In ziua in care un barbat a sarutat un alt barbat a murit un inger ) In ziua in care un om a prizat coca dintre cracii unei prostituate a pierit un arhanghel. Iar in ziua in care cineva a furat de la saraci si a trait fericit pana l-au scos din vila cu picioarele inainte , ei bine , in ziua aia au pierit toti Dumnezeii ) Daca motivul principal pentru care nu accepti posibilitatea unui Creator este raul din lumea asta , esti un idiot . Raul e un argument pro creationism. http://www.historia.ro/node/3798 Editat Noiembrie 29, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Mi-e incomod să mă gândesc ce scandal mi-ar fi făcut neamurile dacă nu-mi botezam copilul. După 20 de ani de căsnicie am intrat în biserică să mă cunun religios că mă tot bătea la cap consoarta,cam acolo a fost Âşi începutul sfârÂşitului,de acolo am luat-o încet către divorț. Se prea poate să existe o entitate care să ne controleze Âşi care să ne fi creat dar ce ni se serveÂşte acum ca religie e un mare bullshit, nu am deloc încredere în biserică. Si acum dai cu piatra de la balcon ... de pe frum Bravas barbate! Daca tu crezi (suna ironic, stiu) in eficienta unui demers anti-religios (in speta anti-crestin) uite ce idee iti dau: mergi la Patriarhie si spune-le la boss-ii in sutane scuNpe ce iti sta pe inima (ca religia lor e bullshit samd.). Apoi mergi si in creierii muntilor la niste sihastri si spune-le acelasi lucru. E nevoie de o doza de inconstienta pe care amicul tau, Eugen (mciaulih), o are. Temporar, pt asa ceva, te poti lasa contaminat de la el Am sa raspund pe scurt si celorlalti colegi: Despre religie, spiritualitate si sursa lor, se poate face o analogie cu hrana de zi cu zi. Poti sa alegi sa mananci ieftin si rapid (fast fud, parizer de gheare si asa mai departe) sau sa mananci sanatos, curat si hrana sa fie intr-adevar hrana. Sunt multi falsi slujitori ai lui Hristos sau pervertiti (nu pacatos pt ca nu e om fara pacat) care reusesc sa otraveasca suflete si sa le arunce in deznadejde si nepasare. Asta nu inseamna ca omul poate in continuare sa caute pe Dumnezeu si Adevarul si orice efort al lui va fi rasplatit. E parerea mea. Da, stiu ca suna arhaic si livresc Editat Noiembrie 29, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Daca motivul principal pentru care nu accepti posibilitatea unui Creator este raul din lumea asta , esti un idiot . Raul e un argument pro creationism. Totul pleaca de la ipocrizie, ipocrizie care in religiile organizate este backbone-ul institutiei. Cum poti sa compari un act consensual intre persoane de aceeasi varsta cu abuzul de incredere si autoritate facut de catre preoti pentru a-si deserta pofte reprimate tot de ei prin reguli stupide. Omul a nascocit creationismul ca sa explice, justifice si institutionaliza raul. Dezvolta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Bai ce urat poti sa vorbesti Lipsa de cultura si coerenta , necitit , nescolit , puradeu si pupator de cruci , tolomac , repetent , imoral , provenit din cloaca , prost , fabulator , troglodit , gloaba , imbecil , simplu in minte , habotnic. Io la asta o sa incerc sa-ti dau un raspuns cat mai argumentat si documentat si imi doresc sincer sa pot sa dezvolt subiectul in asa fel incat sa existe atat intelegere cat si respect reciproc intre noi doi : Sa-mi ia ma-ta puala la alergat bai cacatule ca daca-mi ziceai asta pe strada te calcam in picioare , iti dadeam foc la casa si-mi faceam parchet din crucea ma-tii ! Da-te-n pu*la mea de semidoct emigrat. Asa , acu ca am rezolvat-o si pe asta , cand vrei , iti dau nr de telefon , esti in tara , ne intalnim , discutam amiabil si ne indeplinim promisiunile. Daca esti in tara , da-mi adresa pe privat ca vreau sa-ti scot vorbele alea din poponeata. Maine ne vedem unde doresti mataluta. Mda ignora ce am scris mai sus ca mi-am adus aminte ca esti webdesigneru ala din Cluj care pescuieste rechini isi customizeaza sissy baruri si da prin tara o data la 10 ani. Asta e. Editat Noiembrie 29, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 ender.....Nu cred ca ti-a facut cineva vreo promisiune. De obicei ma deranjeaza injuriile din orice parte ar veni. Dar, pe langa limbajul pe care l-ai folosit in penultimul post (care cerea evident un raspuns de genul celui pe care l-ai primit) si pozitia ta este groteasca. Nu poate fi vorba de 'sex consimtit' intre un popa si minorii care ii sunt lasati in grija, si pt care este responsabil. Dupa ce distorsionezi in asa hal faptele, mai ajungi si la amenintari pe un forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Iar a tisnit iubirea din oala cu presiune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Nu scuzam omul cu sutana de nimic cum nu scuz omul de nimic. Oamenii sunt vinovati si responsabili in fata constiintei lor de propriile acte si de urmarile lor. Eu spuneam ca pederastii sunt de cand lumea , la fel ca homosexualii , zoofilii , necrofilii si filatelistii. Nu ca nu ar exista grade serioase de diferenta intre acestia. Dar sa nu faci diferenta intre un pedofil si un pederast e mare lucru . Nu vad nimic grotesc in afirmatiile mele spuneam doar ca societatea actuala e mai catolica decat papa. Il inteleg pe Goethe cum in batranetile lui fugarea satencele minore cum inteleg homosexualul care vede frumusete intr-un baiat de 14 ani. Asta e tot ce spuneam. Tuturor ne place tineretea , vitalitatea etc. Ca societatea condamna ceea ce o data era vazut ca nazuinta fireasca a omului nu tine de virtute , etica , morala dar de societate in sine. Cu privire la postul expatului atat de plin de ura si invective , i-am dat un raspuns pe masura si nu-l retrag. Zaelu io n-am iubire pentru nimeni , nu-s adeptul doctrinei crestine. Editat Noiembrie 29, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Hai Steaua! Hai Dinamo! Care-i diferenta dintre un pedofil si un pederast? Scuzati ignoranta, n-am fost la scoala de duminica. PS: ender27, iti dau coordonatele GPS pentru ca sunt in pustie. La rascurce. Ne vedem. A, si vedem noi ce facem. Editat Noiembrie 29, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Dati-i careva report la navleg, poate avem liniste o perioada... Sunt satul de meseriasii karatisti ai tastelor...care iau mortii in plua cuiva, pentru ca i-a facut habotnici Mai puneti mana pe o carte, pacalicilor. Pe cat posibil, alta decat asul de caro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Nu l-am luat la puala pentru ca m-a facut habotnic. L-am luat pentru ca lista lui de invective se intinde pe o pagina si intreg postul lui este un urias rationament denigratoriu care nu are nici macar o farama de schela rationala. L-am luat la puala pentru ca daca darzul zeelandropitecus mi-ar fi spus asa ceva in fata l-as fi injunghiat . Io am impresia ca voi traiti toti in lumea voastra virtuala ma. Dati report in voie. Un forum de ucigasi de catei , de homosexuali , de unguri , de evrei , de gramatica , de logica , de cazane luate in rate pe care le freaca 3 luni pe an cand isi permit benzina. Nici n-ar putea sa-mi pese mai putin. Eu am zis ca sunt aici pentru amuzament (desi pe baietu ala chiar l-as taia cu hartia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Mai, da ce le stii tu pe toate, ca un om mare. Si mai esti si foarte viteaz, asa. De unde stii ca nu este invers, ca pune mana Shobolanu pe tine si iti trage vreo cateva suturi in hemoroid? Bine macar ca scrii pentru amuzament. Trebuie sa recunosc, pana la postul injurios, m-ai amuzat copios. Scuze pentru rima involuntara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate