Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator Ravishing

Ce naiba, mah...stiam eu ca te stiu de undeva

Poate ca ne stim, insa daca esti motociclista cu siguranta nu te "cunosc" :)

Insa melodia asta cu siguranta iti place :haha:

Acum am aflat ca nu dawkins e cel dintai ateist, ci e abia pe locul 7 in Top 50 Ateisti, incet, incet devine un produs expirat :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este infinitul de care va vorbeam si care voi ziceti ca e de clasa a 11-a.

Eu vi l-am aratat cum se manifesta intr-un corp real uzual, dar voi nu-l intelegeti daca nu e inclus intr-un corp imaginat extraordinar de complex.

Esti penibil, chiar nu intelegi ca in fata acestei teorii suntem toti niste prosti.

Ce trebuie sa mai scriu ca sa intelegi acest lucru. Vrei sa-ti pun sutele de pagini cu formule matematice care in final ajung tot la infinit ?

Link spre comentariu

Poate ca ne stim, insa daca esti motociclista cu siguranta nu te "cunosc" :)

Insa melodia asta cu siguranta iti place :haha:

Acum am aflat ca nu dawkins e cel dintai ateist, ci e abia pe locul 7 in Top 50 Ateisti, incet, incet devine un produs expirat :laugh:

uau, ce hamuzat ai fost. Mai baga o fisa ca n-a tinut glumita :disappointed:

http://www.youtube.com/watch?v=QQ6fGjK3YLQ - ia d'acilea cultura, motoadvpunctro.

PS: las' ca vb cu zealu sa ma cheme la JM si ne cunoastem atunci, ca sa ma dau si eu marea motociclista din pestera :rolleyes:

Editat de shiva
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Eu vi l-am aratat cum se manifesta intr-un corp real uzual, dar voi nu-l intelegeti daca nu e inclus intr-un corp imaginat extraordinar de complex.

Esti penibil, chiar nu intelegi ca in fata acestei teorii suntem toti niste prosti.

Ce trebuie sa mai scriu ca sa intelegi acest lucru. Vrei sa-ti pun sutele de pagini cu formule matematice care in final ajung tot la infinit ?

Iar ti-ai pierdut si farama de coerenta pe care o mai gaseai din cand in cand.

Inteleg ca tot scoti din burta (ca din cap nu vad sa iasa nimic) afiramtii fara nicio acoperire, care mai si incep cu "Exact, cum zice mecanica quantica:"

Nici macar o singura data nu ti-ai recunoscut/retras neintelegerile, ceea ce ma face sa cred ca sunt voite/minciuni.

In fata oricarei teorii pe care nu o intelegi esti prost, cu atat mai mult in fata unei teorii pe care o inventezi dintr-un ameste de ignoranta si confuzie a unor lozinci si pilde.

Cum e obsedeat Popa Cosmin de Dawkins, asa esti si tu cu infinitul. Pacat ca niciunul dintre voi nu a facut un minim efort sa afle despre ce vorbeste. In schimb umpleti pagini intregi cu ineptiile voastre.

Link spre comentariu

Iar ti-ai pierdut si farama de coerenta pe care o mai gaseai din cand in cand.

Inteleg ca tot scoti din burta (ca din cap nu vad sa iasa nimic) afiramtii fara nicio acoperire, care mai si incep cu "Exact, cum zice mecanica quantica:"

Nici macar o singura data nu ti-ai recunoscut/retras neintelegerile, ceea ce ma face sa cred ca sunt voite/minciuni.

In fata oricarei teorii pe care nu o intelegi esti prost, cu atat mai mult in fata unei teorii pe care o inventezi dintr-un ameste de ignoranta si confuzie a unor lozinci si pilde.

Cum e obsedeat Popa Cosmin de Dawkins, asa esti si tu cu infinitul. Pacat ca niciunul dintre voi nu a facut un minim efort sa afle despre ce vorbeste. In schimb umpleti pagini intregi cu ineptiile voastre.

Am mai spus-o:

Agnosticismul meu este oscilant. Creierasul imi spune ce sa cred si ce nu, in functie de ce citesc.

O zi sunt prost, o zi destept, sau tot timpul sunt prost, dar nu chior cum sunteti voi.

Ati inteles vreunul ceva din sfera lui Reimann sau si asta e de clasa a 11-a si nu coborati la nivelul asta?

Zi-mi un lucru ce ai inteles din pagina asta http://en.wikipedia.org/wiki/Riemann_sphere sa mai vorbim si pe concret ca la teorie am vazut ca esti foarte bun.

Si da sunt obsedat de infinit.

Voua nici asta nu va da cu virgula, il tot folositi in toate formulele, si la final va mirati ca ajungeti la el.

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

http://www.youtube.c...h?v=QQ6fGjK3YLQ - ia d'acilea cultura ...

Vezi cum te-am ghicit eu cu salam si adrian? satanic-0052.gif

Fara numar, fara numar, fara numar să jtie... :kiss:

PS: las' ca vb cu zealu sa ma cheme la JM si ne cunoastem atunci, ca sa ma dau si eu marea motociclista din pestera :rolleyes:

Cred ca ma confuzi daca ma asociezi cu JM ... eu am zabovit de cateva ori pe acolo insa doar atat, oameni de treaba pacat ca unii is atei, dar nu-i problema ca am timp sa-i converteasc devil-0004.gif Acum daca tu vrei neaparat sa ma cunosti la JM, poate am sa vin, ca acum se tine la terasa mai nou ("la naiba", acum trebuie sa ma duc in dragonu rosu sa-mi iau toale de terasa :laugh: )

Mai bine dati linkul asta cat mai departe..

http://www.asur.ro/n...catre-parlament

Tara are nevoie si de prosti care sa dea cu matura, toata ziua aud "sa dam bani la invatamant", sa puna mana la munca nu pe carte :crack:

Sau tu cu: "Selectia Naturala" e un fapt fantasy-18.gif (nu o teorie)

Editat de Ravishing
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Sunt multi fiziceni si unii de Nobel care au spus ca nimeni nu a inteles cu adevarat fizica quantica.

Poate ii ajuti tu, ca tie nu-ti da cu virgula ... :lol:

O sa explic eu pe scurt, ca si eu am inteles-o.

Fizica quantica nu exista fara observator.

Daca consideri tot Universul un obiect de studiu trebuie sa ai si observatorul in afara lui ... :)

Ala e mnezo care se uita la cacaciosi elevati cum dispar si apar, dupa cum vrea muschii lui.

Mecanica cuantica este o ramura a fizicii inventata de NOI pt a explica matematic dulitatea unda-particula.

Cand spui "fizica cuantica" te referi la sistemul abstract de reprezentare? La ce %#@R#^@ altceva?

Evident ca acel sistem abstract nu exista fara noi.

Universul ca intreg, nu a fost niciodata obiectul de studiu al mecanicii quantice, nici nu ar avea vreun sens din moment ce efectele quantice sunt observabile doar la nivel sub/atomic.

Efectul observatorului nu are nicio legatura cu tampeniile pe care le scrii mai sus. Spune doar ca pt a observa un sistem, observatorul intervine in acel sistem modificandu-l. De obicei, aceasta contributie este insignifianta, dar la nivel sub/atomic, energia necesara masurarii este comparabila cu cea a particulelor sub observatie, deci semnificativa in mecanica cuantica.

La nivelul Universului, nu are nicio relevanta daca observatoru leste inclus in sistem sau in afara lui (ceea ce ar fi si un nonsens).

Asta ti-am cerut sa clarifici, nu sa vii cu un link aiurea care ar putea sa aiba vreo legatura tangentiala doar in confuzia incuantiicabila din mintea/burta ta. A spus cineva (credibil) ca fizica cuantica nu exista fara observator? (Pt ca nu vad niciun raspuns)

Ori refuzi din nou sa iti corectezi minciunile atunci cand iti sunt subliniate?

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Ai sa-ti zic io, asea mai pe inteles, cum ii cu infinitu’. Sa zicem ca te apuci sa numeri. 1,2, ,3….. Cat poti sa faci asta? Teoretic, la infinit. Adica la nesfarsit cum ii mai zice pe romaneste. Practic, nu o sa ajungi la infinit (nu cred ca are rost sa intru in detalii). Deci, infinitul nu exista (decat teoretic , ca referinta) sau si mai pe intelesu' tau – totul are un inceput si un sfarsit.

Mai departe. Este universul infinit? Raspuns – NU. Ce e dincolo? Raspuns – fix 0 (da asta e mai greu de inteles :) )

Pese: poti sa ma contrazici doar dupa ce ai terminat de numarat pana la infinit.

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Ai sa-ti zic io, asea mai pe inteles, cum ii cu infinitu’. Sa zicem ca te apuci sa numeri. 1,2, ,3….. Cat poti sa faci asta? Teoretic, la infinit. Adica la nesfarsit cum ii mai zice pe romaneste. Practic, nu o sa ajungi la infinit (nu cred ca are rost sa intru in detalii). Deci, infinitul nu exista (decat teoretic , ca referinta) sau si mai pe intelesu' tau – totul are un inceput si un sfarsit.

Mai departe. Este universul infinit? Raspuns – NU. Ce e dincolo? Raspuns – fix 0 (da asta e mai greu de inteles :) )

Pese: poti sa ma contrazici doar dupa ce ai terminat de numarat pana la infinit.

Asta am spus si eu odata, insa cativa atei incepura sa rada (nu mai stiu care, daca nu ma insel cred ca era shiva :scratch: ) ... ca cica eu sunt "analfabet" daca spun ca infinitul nu e decat o productie a mintii umane :grinbandit:acum vad ca si ateii incep sa vada dincolo de matematica din clasa a 6a :rolleyes:

Link spre comentariu

In sfarsit cineva care a inteles ce am vrut sa spun. Felicitari.

Eu numar pana la infinit si nu ajung niciodata si tu calculazi cu el si nu termini niciodata.

Esti sigur tu ca nu e universul infinit din moment ce tinde la infinit si energia din care e facut e infinita ?...

Si care zero e dincolo de Univers 1/0=infinit sau 1/0 egal cu 0 ?

Link spre comentariu

Tara are nevoie si de prosti care sa dea cu matura, toata ziua aud "sa dam bani la invatamant", sa puna mana la munca nu pe carte :crack:

Daca tu atat ai inteles din tot articolul ala....

Link spre comentariu

Asta am spus si eu odata, insa cativa atei incepura sa rada (nu mai stiu care, daca nu ma insel cred ca era shiva :scratch: ) ... ca cica eu sunt "analfabet" daca spun ca infinitul nu e decat o productie a mintii umane :grinbandit:acum vad ca si ateii incep sa vada dincolo de matematica din clasa a 6a :rolleyes:

Nup, n-am fost eu. Nu folosesc cuvinte soft :wink: Stiu ca acum doresti sa te bagi in seama cu mine, dar te dezamagesc. Pun o poza cu mine si o poza cu tine si facem poll care e mai manelar, vrei?

Da' nu vorbi de rau JM ca esti in filmuletu' lor de prezentare :scratch:

PS: data viitoare cand faci pe trollu' trist, motoadvpunct ro, cauta alte cai prin care sa "intepi" interlocutorii..ca tu doar dovedesti ca esti intr-o cadita si te scalzi in aceeasi apa. Nu ai nimic nou, aceeasi laba obosita. Si stii care-i partea proasta?! ca tu chiar crezi ca ai spus ceva funny si inteligent si te amuzi...

Schimba placa cu manelele, ca ai dovedit tuturor ce cultura vasta ai in acest domeniu :rock:

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Nup, n-am fost eu. Nu folosesc cuvinte soft

Hmm daca zici tu, te cred ... pari mai barbat :)

Stiu ca acum doresti sa te bagi in seama cu mine, dar te dezamagesc. Pun o poza cu mine si o poza cu tine si facem poll care e mai manelar, vrei?

Printzeso, stii de ce te iubesc :kiss: pentru ca nimeni nu mai are banii si valoarea ta

Da' nu vorbi de rau JM ca esti in filmuletu' lor de prezentare

Am vorbit pe cineva de rau pana acum?

..ai spus ceva funny si inteligent si te amuzi...

Multumesc pentru compliment printzeso :kiss:

Schimba placa cu manelele, ca ai dovedit tuturor ce cultura vasta ai in acest domeniu :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=qlZcI4-my00

Pentru printzesa de aur hello-065.gif să jtie

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Daca tu atat ai inteles din tot articolul ala....

Cand articolul incepe cu "Asociația Secular-Umanistă din România" e ca si cum ar incepe cu "Biserica Ortodoxă Română" ... asa ca nu-mi pierd timpul citind pana la cap ... e mult mai amuzant topicul asta :cheers:

Link spre comentariu

Zilele astea m-am uitat pe aci doar fugitiv... poate fu mai bine. Uneori ma gindesc ca oamenii ori incearca sa inteleaga "misteru" universului "cu metru" ori ii cladesc biserici doar doar or cistiga la loto si or avea copiii sanatate.

Ce are frate daca te relaxezi nitel si vezi ca exact tehnologia care ne face sa zburam pe luna este mucificata cind tre sa ia "realitatea" la bani marunti sau... ca exact "simtirea" aia aburinda religioasa in fata "necunoscutului" da in incrincenare paroxistica si incepe sa vineze infidei si pe cei ce nu tim regimuri sexuale sau culinare stricte?

Totul e fucked up, cu exceptia a doua chestii... stiinta chiar ne ajuta sa facem din ce in ce mai mult ce vrea pielea noastra din realitate iar religia ne ajuta sa bagam capu in coor dupa ce am halit fasole. Hey... cine sint eu sa judec?... e o planeta libera.

io ma intorc la documentaru meu de zilele astea... "the fabric of the cosmos" de pe Nova... pare kewl.

Link spre comentariu

Nu la fel de cool ca videoclipu' ala cu Don Genove. Nu-l mai luati in balon ca omu-i fortza cum se zice printre initiati. Asta ar trebui sa-si regaseasca mecla pe vitraliile lacaselor de cult ca si Becali. :laugh:

Zaele daca te mai ulti la multe documentare d'astea or sa te convinga si pe tine man ca deschizi debaraua si ajungi in lumea lu Narnia. :lol:

Apropos , citeam mai din urma si am vazut ca nu stiati cand se termina infinitul . Infinitul se termina cand crapi si nu mai poti numara. Atunci se termina. E aceeasi prostie ca si cu oscilatia unda/particula si alte abureli cuantice cu pisici moarte al caror studiu nu a construit nici macar un tranzistor sau nu a vindecat vreun om de gripa. Ie stiinta si ie studii de fatalai care gandeste universal ca ei crede ca pricepe tot. De parca hazardul creatiei (citez) s-a transformat intr-un tel cognitiv de a transforma o faptura in atot intelegatoarea hazardului care i-a dat nascare. Logica baaa , logica !! E ca si cand surubu din ambreiaj reuseste sa-si priceapa scopul in angrenaj. E ca un floc care are orgasm . Ca un tampon care plange de mila ovulelor. :P

Editat de Ender28
Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Nu la fel de cool ca videoclipu' ala cu Don Genove. Nu-l mai luati in balon ca omu-i fortza cum se zice printre initiati. Asta ar trebui sa-si regaseasca mecla pe vitraliile lacaselor de cult ca si Becali. :laugh:

Zaele daca te mai ulti la multe documentare d'astea or sa te convinga si pe tine man ca deschizi debaraua si ajungi in lumea lu Narnia. :lol:

Si o manea direct de la "mama ateilor" (atei.ro)... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=pNtQDEEDvBE

Crezi ca se mai poate strica ceva dupa o excursi in Narnia? :crack:(asta ma facut sa pufnesc de ras)

Link spre comentariu

Daca facem seara de manele imi spui ca-mi iau damigeana de vin si facem pilaf topicu asta :)))

Asta e un soi de dubstep pentru manelisti. Un fel de fringe music , la granita cu experimentalul.

Topicul asta nu-i moderat nu ?

http://www.youtube.com/watch?v=N1UYTKx0F6o

Editat de Ender28
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Apropos , citeam mai din urma si am vazut ca nu stiati cand se termina infinitul . Infinitul se termina cand crapi si nu mai poti numara. Atunci se termina. E aceeasi prostie ca si cu oscilatia unda/particula si alte abureli cuantice cu pisici moarte al caror studiu nu a construit nici macar un tranzistor sau nu a vindecat vreun om de gripa. Ie stiinta si ie studii de fatalai care gandeste universal ca ei crede ca pricepe tot. De parca hazardul creatiei (citez) s-a transformat intr-un tel cognitiv de a transforma o faptura in atot intelegatoarea hazardului care i-a dat nascare. Logica baaa , logica !! E ca si cand surubu din ambreiaj reuseste sa-si priceapa scopul in angrenaj. E ca un floc care are orgasm . Ca un tampon care plange de mila ovulelor. :P

Ai un talent deosebit sa iti dai cu stangul in dreptul. Bardeen, Brattain si Shockley au inventat tranzistorul. Contributia lui Shockley a fost exact de a aplica mecanica cuantica in studiul materialelor semiconductoare si prima realziare a fost tranzistorul. Fara mecanica cuantica nu ar fi realziat nimeni un microprocesor. Si fara microprocesoare, lumea de azi ar fi fost o utopie.

"Hazardul" genereaza variatia, "creatia" (informatia sau cresterea in organizare) este rezultanta selectiei. Pana si grecii antici au reusit sa stapaneasca acesti termeni si principii mai bine decat 99% din populatia actuala. :scratch:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic