Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

post-22521-0-27964800-1333035454_thumb.jpg

Interesanta poza cu Satan...esti ateu sau satanist?

Budd..vreau sa te intreb o chestie? Ce pretuiesti tu in viata asta?

Editat de Gilbert
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesanta poza cu Satan...esti ateu sau satanist?

Unde vezi tu satan mah? Aia e o poza cu mnezo. De fapt nu o poza, e o reprezentare.

Ce pretuiesti tu in viata asta?

Viata, in general? Gen.

Link spre comentariu

Unde vezi tu satan mah? Aia e o poza cu mnezo. De fapt nu o poza, e o reprezentare.

Viata, in general? Gen.

Ma lesi?..Vorbeste si tu serios...

Link spre comentariu

In videoul de mai jos la 20:15 incepe demonstratia ca si anume JIIIIIZAAAAAASSSSS si cu TASU + MASA "exista". Nu dureaza mult QED-ul, doar 1:30 min. Vizionare placuta!!!

http://www.youtube.c...h?v=Tv4c3flhSaU

Hiiiihaaaa!!!

TRANSCRIPT:

In a 1992 interview, Kuklinski recalled what he considered his most sadistic murder.

"It was a man and he was begging, and pleading, and praying, I guess. And he was, 'Please,
, no,'-ing all over the place. So I told him he could have a half an hour to pray to God and if God could come down and change the circumstances, He'd have that time. But God never showed up and He never changed the circumstances and that was that. It wasn't too nice. That's one thing, I shouldn't have done that one. I shouldn't have done it that way."

Editat de adovis77
Link spre comentariu

:crack: :crack: :crack:

ce m-am ris aquilla :cheers:

Probabil ca tu esti un om demn de urmat ptr. viitorul patriei... Ca nu exista nimic in afara de tine. Probabil vei fi adevaratul propriu-ti d-zeu. Sau mai bine zis, ar trebui creata noua religie politeista...Zeii de pe ateism...ca toti sunteti proprii vostrii zei. Mi-i mila de voi...

o ultima incercare...

tu vezi cit e de penibila incercarea ta de a raspunde la ce am spus eu? ce zic eu acolo... si ce lalaiala trintesti tu...

shaidiridi...

pln...

Link spre comentariu

Religia a fost foarte puternică în Evul Mediu,a reuÂşit să țină pe loc progresul tehnologic al Europei,normal ar fi fost să dispară odată cu acel Ev Mediu pentru că tot ce se practică în biserică ține de medieval Âşi de întunericul minții..

Link spre comentariu

Religia a fost foarte puternică în Evul Mediu,a reuÂşit să țină pe loc progresul tehnologic al Europei,normal ar fi fost să dispară odată cu acel Ev Mediu pentru că tot ce se practică în biserică ține de medieval Âşi de întunericul minții..

Si totusi, progresul tehnologic nu e asa grozav. Nu cu mediul inconjurator si nici cu oamenii.

Deci poate in prostia si intunecimea lor, dobitocii cu Biserica au facut un mare bine omenirii, amanand de facto exctinctia speciei umane. headscratch.gif

Incurcate-s caile Domnului! blbl.gif

Link spre comentariu

@blackd1rt si Penetru

eu nu consider ca vine treaba asa.

Nu sint fan tehnologie aiurea... tehnologia nu e rea... e prost folosita si prost dezvoltata... dar e alta discutie asta.

dar... sa zicem ca hipertehnologizarea e ceva rau... asa de dragul discutiei...

OK

Care e solutia?

isus si ma-sa cea strimta?

Am dubii.

Deci daca ai o problema si solutia sugerata nu este buna... faptul ca solutia sugerata fu in vigoare inainte nu era neaparat o opreliste la problema. Pentru cei lenti... se stiu ei... problema este autismul social cauzat de tehnologizare ampulea... nu tehnologia per se.

@Shobolanu

spalatu uneori era chiar erezie... ca te puteai atinge la cuc si il miniai pe zeul frustrat sexual...

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Absolut! Progresul tehnologic nu e "grozav" cu oamenii... hahahah... ai copiii? stii care erau procentele de supravietuire la nastere pana nu demult? Cati ani ai? Stii care era varsta medie in aceleasi perioade de "gratie"? hahahah... poate vre-o doua trei carti citite te-ar ajuta sa intelegi vremurile alea cumplite in care spalatul era considerat periculos iar sansele de supravietuire erau invers proportionale cu accesul la doctor - adica cei care isi permiteau doctori mureau ca mustele...

Nu vad de ce e esential (nature-wise) ca toti copiii sa traiasca la nastere sau ca omul sa traiasca 80 de ani in loc de 40. Sigur, e foarte bine ca se intampla asta, e un lucru de necontestat, insa, pe plan global, la ce bun, de fapt? Ca-ti tarai ultimii ani basinile prin spitale sau incurcand lumea? De ce e important ca un copil sa traiasca ("Salvati-l pe Gigel!")? Nu-s destui deja? Nu-s... cam multi? Si, btw, vezi ca esti in asentimentul religiei: si aia vor sa maximizeze numaru' de humanoizi, doar ca pe alta parte si prin alte metode.

Iti place sa scrii? hmmm... cam care e rolul "preabinecuvantatei" biserici in pastrarea societatii iliterate? Si cam ce mari miscari a necesitat dogma pentru a sparge canoanele care tineau lumea in intuneric. Cam ce sanse ai fi avut in perioada aia sa sti sa scrii avand in vedere pedigree-ul?

Bre, nici una. N-aveam nicio sansa. Dar acum comparam mere cu pere si facem teoria chibritului, pentru ca m-am nascut acuma, am avut acces la carte si Biserica nu m-a tinut in intuneric. De altfel, tin sa-ti reamintesc ca "knowledge is power" si asta a fost cam valabil de la inceputul timpului, de pe vremea sacerdotilor egipteni si e valabil si acum, insa sub o alta forma (know-how corporativ). Intotdeauna vor fi oameni care inteleg rolul informatiei: ca eu sa am si tu sa n-ai. Ca eu sa pot si tu sa nu poti.

E o trasatura umana si transcede religia, biserica sau pisaturi d-astea. Nu fi biased.

[...some fanatic shit...]

Am ignorat ultima parte pentru ca ti-a pocnit o vena si-ai dat-o-n diverse.

Editat de blackd1rt
Link spre comentariu

@Shobolanu:

Diferenta dintre tine si un fanatic religios e doar de subiect si nu de metoda. Asa cum o moneda are doua fete, dar e facuta din acelasi aliaj de metal.

Editat de blackd1rt
Link spre comentariu

Absolut! Pentru ca nu am argumente solide in ideatia mea si ma bazez doar pe ce "simt" eu , nu? Pentru ca nu ma bazez pe realitatea cunoscuta ci pe fabulatiile neverificabile ale unui grup de oameni cu o cultura indoielnica si de o moralitate... neverificata in cel mai bun caz?

Poate din cauza faptului ca sacrific realitatea pentru niste balarii imaginare? :grinbandit:

De ajuns! M-am saturat sa "va inteleg" cand oamenii mor din cauza imbecilitatii voastre! M-am saturat sa resimt eu repercursiunile imbecilitatii voastre si lipsei de coloana vertebrala!

Vorba aia:

Nu. Pentru ca esti agresiv, pricepi doar ce-ti convine, distorsionezi adevarul sau omiti parti din el, pentru ca cataloghezi rapid si violent, pentru ca n-ai loc de dubiu, pentru ca vezi totul brut, fara nuante, pentru ca esti brutal in exprimare, pentru ca-ti lipseste eleganta fandarii, pentru ca esti impulsiv si-ti pierzi uzul ratiunii pe care adesea o invoci, pentru ca recurgi la argumente personale, pentru ca n-ai umor si detasare, pentru ca nu esti ponderat, pentru ca in goana dupa ilustrarea ideii proprii devii un personaj nefrecventabil in dialog, chiar daca nu-ti lipsesc ideile, esti inteligent si pasionat in sustinerea ideilor, documentat si cult.

Mai cizeleaza-te si putem purta un dialog.

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

@Shobolanu', ai vazut cum s-a bagat adovis aiurea..... Poate gresesc, dar nu mi s-a parut ca blackd1rt ar fi credincios. In nciciun caz nu mi s-a parut ca ar apara religia.

Ca avansul tehnologic are si efecte negative nu cred ca poate nega careva. Sau ca sunt sanse destul de mari ca tocmai acest progres tehnologic sa faciliteze sfarsitul civilizatiei umane...

Link spre comentariu

Nu. Pentru ca esti agresiv, pricepi doar ce-ti convine, distorsionezi adevarul sau omiti parti din el, pentru ca tu cataloghezi rapid si violent, pentru ca n-ai loc de dubiu, pentru ca vezi totul brut, fara nuante, pentru ca esti brutal in exprimare, pentru ca-ti lipseste eleganta fandarii, pentru ca esti impulsiv si-ti pierzi uzul ratiunii pe care adesea o invoci, pentru ca recurgi la argumente personale, pentru ca n-ai umor si detasare, pentru ca nu esti ponderat, pentru ca in goana dupa ilustrarea ideii proprii devii un personaj nefrecventabil in dialog, chiar daca nu-ti lipsesc ideile, esti inteligent si pasionat in sustinerea ideilor, documentat si cult.

Mai cizeleaza-te si putem purta un dialog.

Fixed.

E pacat sa ramana cacofonia aia aiurea pe acolo.

Link spre comentariu

Hai ba nu fiti naspa. Mie imi place stilu lu Shobolanu desi exagereaza uneori... dar fara asta nu ar avea acelasi farmec. Si mie mi-a zis odata macar ca sint cam cu crestinii (exact expresia nu o mai tin minte) dar nu m-am suparat.

In primul rind felul in care "taie" el cu cuvintele nu este un rasuflat de argumentum ad hominem... inca iti da voie sa i-o intorci elegant sau la fel de taios.

Nush... stiti aia de la Aikido (parca aia sint, daca nu dreac sa ii ia) care au mastile alea si bitele alea in loc de sabii de samurai? Ei bine... stiu ca de fapt pot minui si o sabie si ca bitele alea sint doar de antrenament... dar... arta martiala adevarata e cind ei fac exercitiile cu sabia reala. Ca pina la urma cu bitele alea pot si eu... kinda... si sint un pilaf. Ei bine, el nu se joca cu betigasele... si daca te atinge... nah... mai da borsu... dar fiind virtual si facind parte dintr-un exercitiu "sportiv" al mintii... no harm done.

De aia mie stilu agresiv a lu Shobolanu imi place... e un stil viu.

Si nu trebuie pierdut din vedere ca vorbind continuu alta limba se simte probabil ceva mai "autist" in discutii pe aci... adica... nu poate lua pulsul din inflexiunile textuale cum o facem noi... ca si-a pierdut "exercitiu". Budd nu sari ca si tu vorbesti continuu ciudatenia aia de limba... ca tu esti la fel ca el... :P

In plus... chiar are dreptate cam mereu... Cel putin in discutia asta cu ateismul pleaca din tabara alora care au dreptate by default (sorry... pun intended): "Exista dumnezeu!" "Da? probeaza..." "Nu pot..." "Deci... deocamdata nu exista... next!"

So... in citatul lu blackd1rt primul paragraf i se potriveste ca un soi de satira... si sigur la o bere ar ride si el (daca nu cumva ride si acu) dar paragrafu doi... ala scurt este doar o ofensa neprieteneasca. Anyway... acceptabila si aia fara greturi cred... ca nu sintem dame.

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Ba tu parca erai la munca :crack: .

Ad hominem ad literam e in doua feluri:

1. Esti un urit deci am dreptate.

2. Esti un urit si nu stiu despre ce vorbim.

Hai baga mare acolo ca eu cu MyG sintem in TS, ne pregatim de crime! (intru domnu) :D

oricum... sa ne ridem ca e vineri dreq: Hahahaha

Link spre comentariu

Imi cer scuze daca l-am ofensat pe Shobolanu. N-am avut intentia sa-l fac necizelat cu totul, ci doar in ale dialogului. Si asta doar pentru ca s-a grabit aiurea si s-a-mbulbucat ca Mitica. Dac-ar sti saracu' ca suntem de-aceeasi parte a baricadei, de fapt...

Admit ca paragraful 2 putea lipsi cu totul.

Sunt si eu om, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, adica mai si gresesc. ;)

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic