Budd Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Budd, ma duc cu motocicleta, de Inviere, de peste zece ani la manastirea Casin.., dar nu in mod special ca sa iau lumina sau sa ascult slujba. Ma duc pt ca imi face bine la psihic si ma intalnesc cu colegi intru pasiune, multumit?!. N-ai obosit sa ma 'nervezi?.., mintea sigur ti-e odihnita, pt ca nu cu ea ma ataci! Alt ad hominem de raha t. Tie iti trecem cu vederea pentru ca deh, esti in lumina reflectoarelor. Ar fi pacat sa te intrerup cand te faci singur de ras. Nici macar nu mai are importanta faptul ca nu observi asta. Banuiesc ca you love to entertain us. PS: atunci cand iti iei pasca aia sau lumanari gen de la Casin, spune-i aluia ce-ti da chestiile alea exact ce ne spui noua acum. Editat Septembrie 4, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Ma simt pe topicul asta, precum Razboinicul Luminii in lupta cu bezna de ignoranta..,! eu lupt aici in numele Domnului si al credintei pt starpirea ereticilor, manipulati de cel Viclean! Vai voua, va e sortita bezna vesnica cu scartait de dinti! Nu te jena de asta... Intr-adevar, unii asa te vad, intr-o oarecare masura, chiar si tu te vezi asa, ca de aia ai spus-o. Stiu, e in spirit de gluma, diferenta dintre tine si Becali e ca poate tu ai un pic simtul penibilului si stii sa faci haz si de tine, ceea ce un lucru din ce in ce mai rar. Insa asa cum il vezi tu pe Razboinicul Luminii la televizor luptand impotriva Celui Viclean si razi de absurditatea lui, la fel ne amuza si pe noi felul obtuz in care vezi tu lucrurile si refuzi cu patos sa accepti ca fiind posibile si alte idei decat ale tale. Din partea ta de baricada, lucrurile nu stau asa, stiu, Insa din partea asta e foarte amuzant. Nu te supara, ca discutam pe internet, nu suntem cu sabiile in maini, fata in fata pe timpul cruciadelor. Sunt doar discutii libere. Editat Septembrie 4, 2012 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Acu' o sa ma duc la culcare si o sa ma rog Lui, sa-mi dea putere de lupta pt ziua urmatoare. Sunt un Titan al Credintei in lupta cu 'lacustele ateiste'! Ah, si sa nu uit de Rudotel.., fratilor, dar nu intru credinta.., tare m-ati mai distrat!!! Nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 Noapte buna, Jean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Mergi cu domnu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Nu te jena de asta... Intr-adevar, unii asa te vad, intr-o oarecare masura, chiar si tu te vezi asa, ca de aia ai spus-o. Stiu, e in spirit de gluma, diferenta dintre tine si Becali e ca poate tu ai un pic simtul penibilului si stii sa faci haz si de tine, ceea ce un lucru din ce in ce mai rar. Insa asa cum il vezi tu pe Razboinicul Luminii la televizor luptand impotriva Celui Viclean si razi de absurditatea lui, la fel ne amuza si pe noi felul obtuz in care vezi tu lucrurile si refuzi cu patos sa accepti ca fiinf d posibile si alte idei decat ale tale. Din partea ta de baricada, lucrurile nu stau asa, stiu, insa din partea asta e foarte amuzant. Nu te supara, ca discutam pe internet, nu suntem cu sabiile in maini, fata in fata pe timpul cruciadelor. Sunt doar discutii libere. Nu ai inteles absolut nimic din tot ce am spus si eu pe aici.., ACCEPT ca fiind posibil ca DUmnezeu sa nu existe sau sa fie mort, ca Scriptura sa fie o mare impostura, Isus sa fie un mare smecher care a prostit o lume, apostolii la fel,orice este posibil in principiu.., dar eu vad lucrurile diferit decat voi. Atat. Nu am spus si nu voi spune niciodata ca Adevarul este asa cum il vad eu si ca nu este posubil sa fie si cum il vad altii, ca voi, de exemplu. Mai clar de atat pot explica?!!. DECI NU REFUZ CU PATOS NIMIC. NIMIC< Roger, intelegi?. Cred ca o forma agravanta de obtuzitate o regasesc la voi, si mai putin la mine! ce drak, nu sunt explicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 Nu ai inteles absolut nimic din tot ce am spus si eu pe aici.., ACCEPT ca fiind posibil ca DUmnezeu sa nu existe sau sa fie mort, ca Scriptura sa fie o mare impostura, Isus sa fie un mare smecher care a prostit o lume, apostolii la fel,orice este posibil in principiu.., dar eu vad lucrurile diferit decat voi. Atat. Nu am spus si nu voi spune niciodata ca Adevarul este asa cum il vad eu si ca nu este posubil sa fie si cum il vad altii, ca voi, de exemplu. Mai clar de atat pot explica?!!. DECI NU REFUZ CU PATOS NIMIC. NIMIC< Roger, intelegi?. Cred ca o forma agravanta de obtuzitate o regasesc la voi, si mai putin la mine! ce drak, nu sunt explicit? Te enervezi degaba. Uite metamorfoza la tine, ca tot ma acuzai pe mine de asa ceva... Acum cateva pagini erai convins, ca sa te citez, credeai "fara nici un dubiu", STII pentru ca SIMTI, asa cum stii ca tu existi, la fel exista si Dumnezeu. Astea erau cuvintele tale. Acum accepti ca fiind posibil ca Dumnezeu sa nu existe, ca totul poate fi o minciuna si Isus un impostor... Si imi spui mie ca nu inteleg?! Ai explicat si am inteles ca tu vezi altfel conceptul de Dumnezeu, asta am stabilit deja. Insa iti schimbi convingerile de la o pagina la alta. Poate ar trebui sa citesti ce ai scris de la inceput pana acum, sa vezi de ce ti-am zis ca esti ipocrit. Declari inversunat ca e ca tine, dupa care spui ca poate nu e ca tine, si noi te-am inteles gresit. Nimeni nu mai intelege ce spui, cu atat mai putin tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Romania e impartita.50 % au minte. restul au ...ponta & shit. trist ca si cand pierzi nu accepti . asa ca suntem sortiti unei scindari cu efecte catastrofale. ne meritam soarta . La fel si aici, Oameni cu Dumnezeu, si..fara. Constat cu tristete cum acest" fara" capata teren, se da n bascalie si in atacuri la persoana... Va plateste cineva oare sa respingeti ce nu intelegeti ? e chiar asa de greu de acceptat ca logica, intelectul etc, au o limita ? Nenea Eistein a povetsti mult despre asta sau trebuie sa ne luam toti cazane cu ghidoanele peste cap , la 2 m de sol . sa ne tatuam zvastica si craniul si sa ne declaram..anti ?,, come on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 Romania e impartita.50 % au minte. restul au ...ponta & shit. trist ca si cand pierzi nu accepti . asa ca suntem sortiti unei scindari cu efecte catastrofale. ne meritam soarta . La fel si aici, Oameni cu Dumnezeu, si..fara. Constat cu tristete cum acest" fara" capata teren, se da n bascalie si in atacuri la persoana... Va plateste cineva oare sa respingeti ce nu intelegeti ? e chiar asa de greu de acceptat ca logica, intelectul etc, au o limita ? Nenea Eistein a povetsti mult despre asta sau trebuie sa ne luam toti cazane cu ghidoanele peste cap , la 2 m de sol . sa ne tatuam zvastica si craniul si sa ne declaram..anti ?,, come on... Procentul ala cred ca l-ai spus asa, ca sa iti spui punctul de vedere, asa ca nu ma iau de el. Nu ne plateste nimeni, si nici nu respingem ce nu intelegem. In cazul de fata, chiar intelegem. Problema e ca voi, credinciosii (din ce ai spus am tras concluzia ca esti credincios) atribuiti caracter divin lucrurilor pe care voi nu le intelegeti. Si sa stii ca anti-ceva nu inseamna zvastici sau eu mai stiu ce, nu inseamna anarhie. Inseamna ca suntem de alta parere decat tine intr-o anumita privinta. Daca Dalai Lama nu e de acord cu religia ta ortodoxa inseamna ca e un anarhist neonazist care merge pe choppere cu ape-hangere de 2 m de la sol? Nu, inseamna ca are alt punct de vedere, nu il face mai rau sau mai bun decat tine. Chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 ... de ce e musai sa fii atit de patetic? Nenea Eistein a povetsti mult despre asta oare de ce as putea sa pariez ca zici si tu, asa, ca poate nu observa nimeni? Einstein's views about religious belief have been collected from interviews and original writings. These views covered Judaism, theological determinism, agnosticism, and humanism. He also wrote much about ethical culture, opting for Spinoza's god over belief in a personal god. http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Einstein personal God: http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_god In the scriptures of Judaism, Christianity, and Islam God is described as being a personal creator, speaking in the first person and showing emotion such as anger and pride, and sometimes appearing in anthropomorphic shape. leapada-te tu de Dumnezeul razbunator si mindru, antropomorf, de sex masculin. poti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 de ce e musai sa fii atit de patetic? Nu e musai,omul chiar crede iar asta e ceva ce eu respect chiar dacă eu nu-s credincios. El e credincios, eu nu-s, nu Âştiu dacă unul e superior altuia Âşi care din ei o fi ăla superior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Nu e musai,omul chiar crede iar asta e ceva ce eu respect chiar dacă eu nu-s credincios. El e credincios, eu nu-s, nu Âştiu dacă unul e superior altuia Âşi care din ei o fi ăla superior. daca vorbesti cu lacrimi in ochi despre un lucru, e tot aia. lacrimile alea nu substituie nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Va plateste cineva oare sa respingeti ce nu intelegeti ? e chiar asa de greu de acceptat ca logica, intelectul etc, au o limita ? Nenea Eistein a povetsti mult despre asta Acea limita este chiar extrem de joasa pt foarte multi credinciosi. Crezi ca daca Jean ar fi avut o educatie temeinica, si ar fi dat curs curiozitatii studiind astrofizica si biologie moleculara in loc de scriptura si radio trinitas, si-ar mai fi modelat el un idol propriu din sutanele de la Casin? In momentul in care recunosti acea limita a intelectului nu te apuci sa fabulezi, ori sa imprumuti fabulatiile altora, doar pt a umple acel gol. Ar fi fost un gest scuzabil cu cateva mii de ani in urma, pt o persoana inteligenta. dar azi nu e decat o dovada de fatarnicie si prefacatorie...Sa iti ornezi ignoranta cu niste cuvinte ingalbenite si roase de soareci, desuete. Pana la urma cine se pronunta in privinta unor lucruri "dincolo de logica si intelect", nu biserica/religia/credinciosii? Cine impune un creator, cunoscand voia lui si ceea ce ne asteapta in moarte? Cine pretinde ca detine adevarul, si intr-o maniera schizoida sustine ca este dincolo de puterea noastra de a inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Acea limita este chiar extrem de joasa pt foarte multi credinciosi. Crezi ca daca Jean ar fi avut o educatie temeinica, si ar fi dat curs curiozitatii studiind astrofizica si biologie moleculara in loc de scriptura si radio trinitas, si-ar mai fi modelat el un idol propriu din sutanele de la Casin? In momentul in care recunosti acea limita a intelectului nu te apuci sa fabulezi, ori sa imprumuti fabulatiile altora, doar pt a umple acel gol. Ar fi fost un gest scuzabil cu cateva mii de ani in urma, pt o persoana inteligenta. dar azi nu e decat o dovada de fatarnicie si prefacatorie...Sa iti ornezi ignoranta cu niste cuvinte ingalbenite si roase de soareci, desuete. Pana la urma cine se pronunta in privinta unor lucruri "dincolo de logica si intelect", nu biserica/religia/credinciosii? Cine impune un creator, cunoscand voia lui si ceea ce ne asteapta in moarte? Cine pretinde ca detine adevarul, si intr-o maniera schizoida sustine ca este dincolo de puterea noastra de a inteleg? de ce e musai sa fii atit de patetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Crezi ca daca Jean ar fi avut o educatie temeinica, si ar fi dat curs curiozitatii studiind astrofizica si biologie moleculara in loc de scriptura si radio trinitas, si-ar mai fi modelat el un idol propriu din sutanele de la Casin? Mie asta mi-a placut. La modul fin. Se poate transmite din incheietura si o jignire prin ricoseu Din care concluzionez eu ca il cunosti bine pe Jean si el n-are o educatie temeinica, deci are o educatie precara, lacunara. Si mai mult de atat, stii ca a avut curiozitati la care stiinta a facut progrese importante dar bietul Jean nu le-a dat curs. Mai sa fie! Editat Septembrie 4, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Noi nu intelegem.. noi respingem ceea ce nu intelegem... Pana nu demult cei ca tine, foxbat, nu intelegeau ca pamantul e rotund si ardeau pe rug pe cei care insinuau macar ca nu e plat. Credinciosilor, daca Dumnezeu ar exista, macar pentru o secunda, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa-i "trazneasca" pe toti "credinciosii", sa le futa 2 palme si sa-i trezeasca din prostie: "Bah boilor, eu nu exist! Ma cac in toata religia, bisericile, popii, biblia, coranul si toate prostiile si inventiile voastre imbecile. Oilor!" Editat Septembrie 4, 2012 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Roger, 'religia' mea este intemeiata pe ceea ce cred si simt. Cu putina mea ratiune am reusit sa discern cate ceva si mi-am alcatuit propria mea viziune, a ceea ce inseamna Divinitatea. Ca acest lucru a fost conditionat si de citirea Scripturii sau a altor doctrine filosofice, mediu, familie, ce mai doresti tu, asta nu neg.., in fond, de unde as fi stiut eu de existenta lor, asa cum sunt mentionate. Si iata ca fratii necredinciosi te-au adus la izvor cu apa rece unde poti sa stai, sa te odihnesti si sa cugeti in tihna la care e originea credintei tale de azi. Undeva la capatul tunelului, undeva unde ochii tai nu pot strabate sta tot un Jean, mai murdar si mult mai prost care deabea de si-a alcatuit cu mult mai putina sa ratiune, propria sa viziune despre ceea ce inseamna Divinitatea. Si el simtea si credea, a mai aflat una alta citind sau intalnind alti oameni din alte locuri, a mai luat un pic de colo, un pic de dincolo si a facut o ciorba pe care poate Jean Taxi acum sa o reincalzeasca cand i se face foame, mai stoarce o lamaie in ea si zici ca e facuta azi. Sa ai pofta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) personal, eu devin din ce in ce mai interesat de-a intelege notiunea de Dumnezeu asa cum o percepe majoritatea celor care se autodeclara credinciosi, nu asa cum o definiste Biblia sau vreun teolog. si, chiar mai relevant, cum il vede credinciosul pe Dumnezeu si in principal daca-l vede ca pe o entitate razbunatoare (si cu discutia care decurge). Editat Septembrie 4, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Pana nu demult cei ca tine, foxbat, nu intelegeau ca pamantul e rotund si ardeau pe rug pe cei care insinuau macar ca nu e plat. Dai tu in fratele tau foxbat care "a vazut Lumina" la fel ca tine si mai inteligentul 9fingers in "cel Viclean"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Eu sunt curios daca cei care se declara credinciosi cred ca ei sunt urmasii lui Adam si Eva. Si daca da, ma intreb cum au curajul(bunul simt) sa calce pragul unui spital sau sa ceara asistenta medicala cand au nevoie. Vaccinuri, medicamente si alte chestii de-astea laice si pacatoase ale caror teorie de obtinere contrazice teoria creationista din radacini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 personal, eu devin din ce in ce mai interesat de-a intelege notiunea de Dumnezeu asa cum o percepe majoritatea celor care se autodeclara credinciosi, nu asa cum o definiste Biblia sau vreun teolog. si, chiar mai relevant, cum il vede credinciosul pe Dumnezeu si in principal daca-l vede ca pe o entitate razbunatoare (si cu discutia care decurge). Credinciosul "bun" crede in lucrurile bune si neaga lucrurile rele ce deriva din religie. El are nevoie de un sprijin si il gaseste acolo. Nu are nevoie sa converseze despre asta si daca se intampla sa se ajunga acolo iese relativ repede din discutie pentru ca ii devine foarte incomoda. Nu se supara pe interlocutor si nu incearca sa-l "destepte". De ce are nevoie de sprjin? Pemtru ca toti oamenii au nevoie de un sprijin din momentul in care acest organism s-a dezvoltat ca unul social. Neavand modele de urmat in interiorul grupului, ele au trebuit create. Problema a intervenit numai atunci cand aceste modele, totemuri, simboluri, ce vrei tu au fost hijacked si folosite in scopuri oneroase. Nici un credincios "bun" nu il vede pe Dumnezeu ca pe un tip gelos si razbunator asa cum se descrie personajul pe sine in singura sa publicatie oficiala (cu erata legala de rigoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) asa cum o percepe majoritatea celor care se autodeclara credinciosi, nu asa cum o definiste Biblia sau vreun teolog. Pai tu crezi ca daca nu le definea biblia sau vreun teolog pe dumnezeu, mai avea vreunul dintre actualii credinciosi habar de notiunea asta? Think about it! Credinciosul "bun" crede in lucrurile bune si neaga lucrurile rele ce deriva din religie. El are nevoie de un sprijin si il gaseste acolo. Nu are nevoie sa converseze despre asta si daca se intampla sa se ajunga acolo iese relativ repede din discutie pentru ca ii devine foarte incomoda. Nu se supara pe interlocutor si nu incearca sa-l "destepte". De ce are nevoie de sprjin? Pemtru ca toti oamenii au nevoie de un sprijin din momentul in care acest organism s-a dezvoltat ca unul social. Neavand modele de urmat in interiorul grupului, ele au trebuit create. Problema a intervenit numai atunci cand aceste modele, totemuri, simboluri, ce vrei tu au fost hijacked si folosite in scopuri oneroase. Nici un credincios "bun" nu il vede pe Dumnezeu ca pe un tip gelos si razbunator asa cum se descrie personajul pe sine in singura sa publicatie oficiala (cu erata legala de rigoare) Sa inteleg ca acest credincios bun nu crede in Dracul? Editat Septembrie 4, 2012 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 pai, atunci inseamna ca trebuie sa explice daca pina la urma urmei Biblia este cartea lui Dumnezeu. si daca e, de ce nu toti credinciosii ii respecta cuvintul? deci pina la urma urmei ajungem la dilema initiala. 1. cred in Dumnezeu 2. de unde stii ca exista? 3. pentru ca scrie in Biblie 4. e adevarat si trebuie respectat tot ce scrie in Biblie? 5. nu tot 6. asadar, accepti cartea lui Dumnezeu care ii "certifica" existenta, dar doar partial. cum asa? 7. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Sa inteleg ca acest credincios bun nu crede in Dracul? Cum sa nu? Asa cum tu crezi in Basescu - Creatorul/Lumina/Benevolentul si USL este Dracul Este raspunsul la tot ce nu e bun, pentru tot ce e bun il are pe Dumnezeu sa-i multumeasca, in rest are prea putin de multumit altcuiva ca primeste prea multe suturi in fund de peste tot, parinti, colegi, profesori, institutii, USL sau Basescu dupa caz, sefi, vecini, mai tarziu proprii copii, etc. Editat Septembrie 4, 2012 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 imi devine destul de evident ca vorbim de mai multi Dumnezei. poate cineva sa-mi indice (daca exista) vreun om de stiinta care crede in Dumnezeul razbunator, care pretinde umilinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate