Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator 9fingers

E o dovada, dar o dovada a nocivitatii credintei. Te aduce in asemenea hal incat sa iei ca dovezi cele mai nerusinate minciuni:

A doua zi i-am luat în primire pe ai mei, pe mama, pe tata, apoi pe cei doi frați mai mari ai mei, pe femeia mea, pe rude și pe prieteni, și am strigat la ei: - De ce nu mi-ați vorbit niciodată despre Dumnezeu, despre Maica Domnului și despre Sfinți? De ce nu m-ați dus niciodată la Biserică? De ce nu mi-ați spus că există Dumnezeu și că există moarte și cândva acest suflet se va despărți de trup ca să dea socoteală de cele pe care le-a făcut? De ce m-ați îmbrâncit în ateism și marxism cu comportarea voastră? Voi m-ați învățat să înjur, să fur, să înșel, să mă mânii, să pizmuiesc, să spun mii de minciuni, să nedreptățesc, să desfrânez… Voi m-ați învățat să fiu viclean, lăudăros, invidios, iubitor de argint și rău. De ce nu m-ați învățat virtutea? De ce m-ați învățat dragostea? De ce nu mi-ați vorbit niciodată despre Hristos? De ce? De acum înainte până ce voi muri, îmi veți vorbi numai despre Dumnezeu, despre Hristos, despre Maica Domnului, despre Îngeri și Sfinți. Despre nimic altceva.

Citiţi mai multe articole interesante pe siteul: http://ortodox.md/articole/inceteaza-sa-mai-spui-mereu-slava-tie-dumnezeule/

Moldova Ortodoxă

M-am intalnit si eu cu Xenofont asta. Era, evident, pe patul de moarte cand mi-a marturisit ca-si dorise sa testeze sfanta credulitate a sfantului preot paroh de la sfanta biserica a sfantului vasilie din sfantul pireu. Dar zicea ca nici popa nu l-a crezut, la cate tampenii debita pe siteurile de propaganda ortodoxa. A ras de el dar s-a gandit ca la cat de prost trebuie sa fii sa deschizi siteurile alea, merg orice fel de bazaconii.

Spammingul asta pe care il mai practica si foxbat, cu corespondenta trinitas, studioul fundul moldovei ortodoxe, descalifica orice prezumtie de minima inteligenta de partea voastra.

» Post actualizat in 13 Jul 2014 11:57

Chiar ma ingrozesc cand citesc niste mostre ca cea pe siteul mentionat mai sus. Cat de nenorocit trebuie sa fii ca fiinta umana si ca institutie religioasa, sa profiti de niste oameni lipsiti complet de orice fel de facultati intelectuale, sa-i ingramadesti si agresezi cu astfel de povesti?

E ca si cum cineva ar organiza o retea de distributie de stupefiante si ar vinde intr-un orfelinat de copii cu nevoi speciale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ati vedea cu ochii vostri dovezi asemanatoare nu ati crede.Ati cauta sa despicati firul in patru si sa cautati o logica.Dar nu e asa.

Caci ce suntem noi pe linga infinit.

Dumnezeu este iertatator chiar daca esti ultimul criminal si te caiesti si ti ceri iertare.

Pare ceva de neinchipuit in lumea noastra mica si strimba.Este ceva de neinchipuit pentru mine,tine si toata lumea asta materialista.

Dar daca pleci de la premisa ca Dumnezeu este iubire infinita atunci totul se leaga.

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Cred ca ar trebui sa te lege pe tine intr-o camera alba cu pereti capitonati, ca dupa cum vorbesti ai luat-o razna.

Link spre comentariu

Daca ati vedea cu ochii vostri dovezi asemanatoare nu ati crede.Ati cauta sa despicati firul in patru si sa cautati o logica.Dar nu e asa.

Dumnezeu este iertatator chiar daca esti ultimul criminal si te caiesti si ti ceri iertare.

Pare ceva de neinchipuit in lumea noastra mica si strimba.Este ceva de neinchipuit pentru mine,tine si toata lumea asta materialista.

Dar daca pleci de la premisa ca Dumnezeu este iubire infinita atunci totul se leaga.

Iubire infinita care te purifica prin chin :)) Na, ca-n judetul Vaslui, unde tot gospodaru' purifica femeia zilnic, dupa betia de rigoare. Antropomorfizare dusa la extrem :))

Omul despica firu'n 4 de citeva zeci de mii de ani. Asta e esenta noastra. De asta poti sa tastezi prostii de pe un calculator capabild e miliarde de operatii pe secunda, facut din piatra. Ca omenirea a despicat firu'n patru, in loc sa cerceteze intrebari al caror raspuns nu ajuta la nimic. Nu da de mincare, nu vindeca boli. Cel mult te face sa mori (deobicei cu zile, tamiia nu e medicament) impacat cu o minciuna.

Ce lume mica si strimba? Nu tu scriai de promotiile la Mr. Bricolage? Ai senzatia in continuare ca te adresezi alora care se calca-n picioare la promotii? Mai iesi si tu din sat, poate atunci o sa inceapa o discutie.

Editat de gn77b
Link spre comentariu

Ce contorsionari mintale faceti ca sa va justificati.

Situatiile in care se aplica ce spui tu n-au nici o legatura cu faptul ca un om se chinuie de cancer pt. pacate pe care (cica, asta e teoria voastra, a religiei in general) nici nu le constientizeaza. Daca eu ma chiunui sa fac un aparat sa mearga e pt. un scop tangibil si clar definit, ales de mine. Nu pt. extaz etern incert.

Povesti de babe cu unu care a trecut pe la toti doftorii si l-a vindecat un mos de 98 de ani orb dintr-un sat cu fierturi si rugaciune nu cred decit analfabetii din judetele Teleorman si Vaslui.

Iesi ba frate din satul ala ca-ti maninca creierii fix ca metastaza. Poate nu e prea tirziu pt. tine. Nu-s deloc ironic. Ma deprima simplul gind ca traiti asa.

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

Normal ca chinul va purifica pe voi!

In momentul in care realitatea va depaseste nivelul de intelegere, automat va considerati victime ale supranaturalului si, este normal ca creierul sa caute solutiile motivatoare.

Daca nu poti opri o durere, trebuie atunci ca durerea sa te faca sa fii ales!

Daca pentru moment nu exista solutie pentru cancer, evident, pe linie de consecinta cancerul este unealta lu' d-zeu prin care se aleg, cei alesi...

Sau a satanei prin care se pedepsesc cei de pedepsit... depinde cum va cade moneda pe singura circumvolutiune ramasa pe creierul spalat de indoctrinare.

Gandesti idem stramosilor tai care considerau sifilisul ca fiind pedeapsa lu' n'ezeu la adresa desfranatilor!

Las' ca va veni vremea ca si cancerul sa fie invins! Nu prin rugaciuni si pupat de moase, ci prin stiinta si cunoastere!

Esti familiar cu cariile dentale ... Uite o fraza des intalnita in 'cercul vostru de chinuiti': Ete-l p'ala ce dinti stricati are in gura! Clar e semn al satanei! Numai draq are dintii astia! Nu vezi pictura in biserica?? Clar, ala e posedat! Sa-l ardem pe rug!!

Link spre comentariu

Aiurea, mai multi credinciosi au dintii stricati decat "necredinciosii".

Povesti de babe cu unu care a trecut pe la toti doftorii si l-a vindecat un mos de 98 de ani orb dintr-un sat cu fierturi si rugaciune nu cred decit analfabetii din judetele Teleorman si Vaslui.

This is a lie :). Nu exista judet sau tara sa nu-si aiba credulii sai.

» Post actualizat in 13 Jul 2014 16:00

Apropos rugaciuni si credinta. Cei mai piosi jucatori din campionat - Brazilia. Ce i-a mai batut mnezo pentru ca nu si-au facut rugaciunile insa toate si la timp. Si mai mult i-a batut cu necredinciosii aia de nemti care nici o matanie nu stiu sa faca asa cum se cuvine. :)

Azi joaca echipa papei, nu? Hai sa vedem daca-i ajuta mnezo pe astia azi.

Link spre comentariu

Ce contorsionari mintale faceti ca sa va justificati.

Situatiile in care se aplica ce spui tu n-au nici o legatura cu faptul ca un om se chinuie de cancer pt. pacate pe care (cica, asta e teoria voastra, a religiei in general) nici nu le constientizeaza. Daca eu ma chiunui sa fac un aparat sa mearga e pt. un scop tangibil si clar definit, ales de mine. Nu pt. extaz etern incert.

Iesi ba frate din satul ala ca-ti maninca creierii fix ca metastaza. Poate nu e prea tirziu pt. tine. Nu-s deloc ironic. Ma deprima simplul gind ca traiti asa.

:crack:

Link spre comentariu

Vezi, immoralitatea "iertarii" astea nici nu o observi nu-i asa? Mesajul aberant si sinistru nu-l sesizezi? Felul n care isi "educa" "divinitatea" credinciosii iti scapa nu-i asa?!

Dumnezou asta al tau lasa sa se inteleaga prin asta.... pix, spune textual ca o crima, sa zicem podofilia unui popa - un copil de 10 ani, fiu-to, fuutut in cuur de un jegos de mos la care tu l-ai dus de mana, este OK pentru ca libidinosul ala o sa bage in chilia lui vre-o douazeci de mii de poezioare imbecile si o sa-si "ceara iertare" = recompensa infinita ??????????????? Tu esti normal?

In schimb daca nu te milogesti, tragi pe genunchi, faci ritualuri imbecile si negi orice urma de inteligenta sau cultura pe care o ai, o sa te pedepseasca la infinit! hahahahahahaa... hai serios. Daca tu sincer crezi ca asa un gunoi exista , da-mi voie sa rad de tine!

cam dificil si Yahwe asta... tre sa ma gindesc :D.

cred ca imediat incep eu... tadaaaaaaaaaa....

Editat de Shobolanu'
Link spre comentariu

Povesti de babe cu unu care a trecut pe la toti doftorii si l-a vindecat un mos de 98 de ani orb dintr-un sat cu fierturi si rugaciune

Mi-aduci aminte cum intr-o discutie cu un medic veterinar,bolnav de borelioza,recunostea 'miracolul' infaptuit asupra bolnavilor de scleroza multipla dupa ce astia fusesera ,intr-un final,supusi tratamentului antibioticelor..Si cum se puteau ei ridica si umbla..Desigur miile de rugaciuni si pupatul de moaste facusera asta..Nicidecum cefalosporinele..Candva credeam si io in bazaconiile astea pana cand am avut o strafulgerare in creier si mi-am dat seama ca-s doar niste baliverne.Astept sa se 'lumineze' si altii dar se pare ca-i imposibil..

Link spre comentariu

Ce mai face mamica ta? Tot pe centura si tot cea mai ieftina?

In rest, iubirea aproapelui galore :)

fii antena [ 1 , 2 sau 3 , nu conteaza a lu voiculescu sa fie] , nu ti am zis niciodata decat la adresa ta , maimutoiule ,vorbe diverse.....nu ti am pomenit niciodata parintii , rahat cu oki, si nici n o sa i pomenesc vreodata amaratule orice mi ai spune despre ai mei....tata neste mort , si mama are parkinson , are 85 de ani , prapaditule, asa ca lasa i pe ei in pace si zi mi mie ce ai de zis . acu nu intervine ratatu ala de budala , fratele tau, moderatoru??poate dau de tine pe undeva , maimutoi de tastatura :tempted:

Link spre comentariu

fii antena [ 1 , 2 sau 3 , nu conteaza a lu voiculescu sa fie] , nu ti am zis niciodata decat la adresa ta , maimutoiule ,vorbe diverse.....nu ti am pomenit niciodata parintii , rahat cu oki, si nici n o sa i pomenesc vreodata amaratule orice mi ai spune despre ai mei....tata neste mort , si mama are parkinson , are 85 de ani , prapaditule, asa ca lasa i pe ei in pace si zi mi mie ce ai de zis . acu nu intervine ratatu ala de budala , fratele tau, moderatoru??poate dau de tine pe undeva , maimutoi de tastatura :tempted:

Si ce daca? Eu mentin ce-am zis. Cit mai ia pe numar?

» Post actualizat in 14 Jul 2014 17:51

PS: da' ce, tu zici ce ai de zis? Pari sa fii un chatbot care alege la intimplare dintre "ba da prost esti" si "da prosti mai sinteti". Mi se pare mie sau te-ai enervat? Eu n-am nici o problema, hai noroc.

» Post actualizat in 14 Jul 2014 17:58

PS2: sa stii ca-s maimutoi de tastatura, m-ai nimerit foarte bine. Din frecat taste maninc si eu o piine amarita :) Nu-i asa de rau. Da' tu, ca inapoiat mintal pupator de maoste cum te simti? Ti-e bine? E fain?

» Post actualizat in 14 Jul 2014 18:01

Eu cred ca motivatia pricipala sa fii credicios e razbunarea. Toti "dusmanii" ajung in iad si tu le arati degetul de la etaj, din rai. Las ca vad ei atunci!

Ai crezut vreodata altceva? :)

» Post actualizat in 14 Jul 2014 18:12

Mi-aduci aminte cum intr-o discutie cu un medic veterinar,bolnav de borelioza,recunostea 'miracolul' infaptuit asupra bolnavilor de scleroza multipla dupa ce astia fusesera ,intr-un final,supusi tratamentului antibioticelor..Si cum se puteau ei ridica si umbla..Desigur miile de rugaciuni si pupatul de moaste facusera asta..Nicidecum cefalosporinele..Candva credeam si io in bazaconiile astea pana cand am avut o strafulgerare in creier si mi-am dat seama ca-s doar niste baliverne.Astept sa se 'lumineze' si altii dar se pare ca-i imposibil..

Am mai zis-o. Eu tin minte perioada de dupa Revolutie (sau sa fi fost inainte?) cu Djuna, vindecari prin TV etc. Veneau si tot felul de tamaduitori de peste Prut, cred ca percepeam noi ca exotica si mistica Rusia de-i luam in serios. Calculatoare Sintez si vindecatori.

Problema e ca odata ce te apuci sa cercetezi (si nu am zis sa cauti explicatii matematice sau ceva), doar sa gasesti un om care sa poata dovedi fara putinta de tagada ca l-a vindecat unu' din asta, nu gasesti nimic. Piatra seaca. Umbla vorba pe toata drumurile, dar cind sa-l gasesti... pauza. Se ascund in gaura de sarpe. Interesante caile. Te momeste si cind cauti fuge.

Eu pot sa cred si-n vraji daca-mi arata cineva ca functioneaza. Nici n-am nevoie de explicatii.

Link spre comentariu

Bai da astia nici nu stiu ce sa ceara. Adica daca dai un ban ceri o durata de viata sub media pe tara? Tata sa cistiga 90 de milioane? pai de ce nu 900? doar ii iei nu-i dai....

» Post actualizat in 14 Jul 2014 22:29

Si asta e super tare:

Doamne Isuse, te rog din suflet ajută-mă să-mi fac baiatul mare. Doamne, nu mai pot trăi cu fata asta (…) Plătesc mult pentru că m-am luat cu ea, nu mai pot răbda: o bat, am tuns-o aproape la chelie pentru că mi-a lăsat băiatul la 5 luni şi a plecat de acasă. (…) Adu-mi, Doamne, o femeie, o mamă la copil", se roagă Mihai.

Link spre comentariu

Dumnezeu exista!

Simti!

Atata timp cat fizica fizica newtoniana si relativista ( a caror norme fac existenta unei divinitati imposibila), accepta contradictia cuanticii, trebuie sa lasam geamul deschis altor contradictii (logica).Asa ca, nici unul dintre argumentele de acest gen nu pot fi luate in considerare.

Intentia, ne demonstreaza cuantica elementara, este unul dintre motoarele existentei. Simplist explicata prin logos-ul dogmei crestine, intentia sta defapt la baza existentei, deci creatia.

Intentia si atentia sta la baza materialitatii (existentei), asta este diferenta dintre particle sau wave ... cu alte cuvinte creatia.

Iar daca exista creatia, exista modalitatea de creare de catre un creator, apoi cu siguranta exista un creator nu-i asa?

Am demonstrat tocmai ca exista Dumnezo?

(Aplauze)

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic