Vizitator 9fingers Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Pai tocmai asta-i farmecul, faci parte din cei "putini si neintelesi" de catre "gloata credinciosilor. Hai spune tu ca nu asta te-a atras. Poate ca intuitia asta functioneaza in familia ta, sau grupul de prieteni. Dar pe mine nu ma impresioneaza deloc. M-am nascut ateu ca oricine alticneva, iar religia nu mi-a fost bagata niciodata pe gat. Nu a existat un moment in care sa devin ateu. Nu stiu cat de mare (vorbind de varsta) esti acum, ca ti-ai ascuns datele personale la profil! Eu nu mi-am ascuns niciodata varsta, am 52 de ani si pana pe la vreo 30 de ani am fost ateu mult mai radical decat visezi tu vreodata sa ajungi, apoi am inceput sa gandesc... Nu am visat niciodata sa ajung ateu, radical nici atat. Dar este interesant cum te exprimi, denota teribilismul de care inca nu a iscapat. Nu e prima data cand aud un troll (deocamadata doar presupus) crestin care sa sustina ca a fost ateu dar a devenit crestin... ...As fi surprins daca as afla ca macar tu sa nu minti. Acum, crestin fiind, am prieteni atei convinsi, frecventez grupari si baruri unde se aduna si atei...dar n-a incercat (inca) niciunul sa ma spanzure Nu prea reusesti sa citesti cu atentie, nu e asa? Nu ateii ar spanzura un crestin... ...Si era vorba de o atitudine crestina, de altfel manifestat chiar si in acest topic, recent. Te rog sa fii mai atent la modul jignitor de adresare ! Politetea si bunul simt nu sunt nici atee si nici crestine, fac parte din cei sapte ani de acasa! Sunt atent, tocmai deaia ma deranejaza minciuna si impostura ce reiese din mesajele tale. Acel text "interminabil" reprezinta date seci, ai fi aflat asta daca ai fi avut rabdarea sa-l citesti! Nu, nu l-am salvat de pe un alt forum, in afara de acest forum si inca vreo alte doua legate de motociclism NU intru pe niciun forum! Mhm, pastrezi asemenea texte dar tocmai acum, impins de discutia de pe acest forum, ai inceput ca cauti explicatii pt "campania" ateista. Poate reusesti sa convingi pe altcineva. Nu trebuie sa fii necajit, pentru "stiintifici" (sic!) ca tine exista biserica scientologica, alta aberatie atee. In speranta ca modestele mele postari nu ti-au deranjat convingerile ateiste, te imbratisez . Biserica scientologica nu are nicio legatura cu stiinta, sau macar cu ateismul, doar ca este creata de un scriitor de SF. Este un cult la fel de fantastic ca si crestinismul. Dar nu ma mai mira de mult timp ignoranta crestinilor, ci o gasesc simptomatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Pfff....ce sila mi se face cand vad cat pupin-basism )) daca ai fi face 2 face cu Dawkins cred ca ai face plecaciuni. Cum ar spune niste clasici ''sefu vostru''. Acu ce faci? Placinta jr. se da ateu, il renegi? Ca e de al vostru. Ce vreau sa stiu: ateiii in cate categorii se impart? Care e cel mai tru specimen de ateu? Daca ai fi citit vreo carte de-a lui Dawkins ( preferabil in engleza), ai fi putut sa ii apreciezi talentul literar. Daca nu ai facut-o si ai avea un minim de inteligenta, nu i-ai considera pe cei care ii recunosc acest talent literar niste "pupin-basisti"... ...Dar stiu ca nu ai nici cultura ncecesara, nici inteligenta, pt a nu te ingropa singur de viu. P.S. Pe Placinta nu trebuie sa il reneg eu, din moment ce nu imi influenteaza existenta in niciun fel. Am o presupunere cine e, dupa numele pe care il poarta, dar chiar nu ma intereseaza. Vad insa ca pe cativa de aici va pasioneaza subiectul.... ....deh, cancanul este mereu preferat de o anumita categorie, in detrimentul unei culturi stiintifice elementare. Editat Decembrie 28, 2011 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 (editat) ..denota teribilismul de care inca nu a iscapat. Ar fi interesant totusi sa-ti spui varsta reala. Am eu o banuiala, apropo de teribilism. Nu e prima data cand aud un troll (deocamadata doar presupus) crestin care sa sustina ca a fost ateu dar a devenit crestin......As fi surprins daca as afla ca macar tu sa nu minti. Deocamdata libertatea de constinta e garantata in tara asta, asa ca nu vad de ce ar trebui sa dau socoteala pentru credinta mea. Spre marea ta surprindere chiar am fost ateu. E scuzabil, toti trecem printr-o perioada in care ne credem buricul universului...apoi incepem sa folosim creierul mai eficient. Nu prea reusesti sa citesti cu atentie, nu e asa?Nu ateii ar spanzura un crestin... ...Si era vorba de o atitudine crestina, de altfel manifestat chiar si in acest topic, recent. Te rog sa-mi spui un singur nume de ateu spanzurat in tara noastra de catre crestini. Sunt atent, tocmai deaia ma deranejaza minciuna si impostura ce reiese din mesajele tale. Tinere (foarte tinere?) prieten, iar incepi sa te pierzi in consideratii generale. Te rog sa-mi documentezi o singura minciuna in tot ce am postat aici si jur ca ma voi retrage cu scuzele de rigoare! Editat Decembrie 28, 2011 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Biserica scientologica nu are nicio legatura cu stiinta, sau macar cu ateismul, doar ca este creata de un scriitor de SF. Este un cult la fel de fantastic ca si crestinismul. Dar nu ma mai mira de mult timp ignoranta crestinilor, ci o gasesc simptomatica. Tot asteptand niste raspunsuri clare la intrebarile clare pe care ti le-am pus voi incerca sa-ti mai demolez un cliseu din cele multe ale ateilor. Biserica scientologica a inceput a inceput nu ca religie, ci in calitate de nou sistem de terapie mentala, odata cu publicarea in anul 1950, de catre americanul L. Ron Hubbard, a "Dianeticii: Stiinta Moderna a Sanatati Mentale". Acesta publicatie care s-a epuizat destul de rapid in SUA a devenit, in scurt timp, textul central al acestei miscari religioase. Iata cum e descrisa cartea: "Descoperirile Âşi dezvoltările, care au facut posibilă formularea Dianeticii, au necesitat mulți ani de cercetări exacte Âşi testări atente. A fost o explorare, a fost Âşi o consolidare." "Este o Âştiință organizată a gândirii, construită pe axiome precise" http://www.5carti.ro/carte/dianetica-stiinta-moderna-a-sanatatii-mentale--i19014 Nimic nou sub soare, nu-i asa ? ....deh, cancanul este mereu preferat de o anumita categorie, in detrimentul unei culturi stiintifice elementare. Este jenant sa te legi de cultura stiintifica a altuia atat timp cat tu insuti nu poti reproduce macar titlul a trei carti citite... Editat Decembrie 28, 2011 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Ar fi interesant totusi sa-ti spui varsta reala. Am eu o banuiala, apropo de teribilism. Banuielile tale au fost -deloc surprinzator- de naive pana acum. Deocamdata libertatea de constinta e garantata in tara asta, asa ca nu vad de ce ar trebui sa dau socoteala pentru credinta mea. Troll presupus, iti ofeream prezumtia de nevinovatie. Sa fi crestin e cel mai usor lucru din lume, in romania. Cum sa ma indoiesc de asta? Spre marea ta surprindere chiar am fost ateu. E scuzabil, toti trecem printr-o perioada in care ne credem buricul universului...apoi incepem sa folosim creierul mai eficient. Poate ca ai fost, dar am auzit placa asta de cateva ori (vezi cum s-a alaturat, imediat, si trollul dovedit la categoria ta) si mereu din parte celor mai categorici. Cat despre folosirea mai eficienta a creierului chiar ma faci sa zambesc. Presupun ca modelul de eficienta maxima este atins doar de cei mai inversunati calugari. Incearca sa afli ce pretinde ca explica acest concept de Dzeu crestin, si o sa afli doar domeniile stiintifice in care esti ignorant. Te rog sa-mi spui un singur nume de ateu spanzurat in tara noastra de catre crestini. Daca ai sti sa citesti ai afla si cat de stupida este aceasta intrebare. Tinere (foarte tinere?) prieten, iar incepi sa te pierzi in consideratii generale. Te rog sa-mi documentezi o singura minciuna in tot ce am postat aici si jur ca ma voi retrage cu scuzele de rigoare! Am spus ca ma deranjeaza minciuna si impsotura ce reiese din mesajele tale. Deocamdata este doar un miros, de care nu ai reusit sa scapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Daca ai argumente, esti invitat sa le pui in lumina, daca nu ... degeaba latrii, caravana trece! Absolut tot ce am postat pana acum a fost argumentat. Te invit sa aduci argumente impotriva argumentelor mele sau sa taci. @9fingers, varsta ta e secreta sau ti-e rusine sa o spui ? Continui sa debitezi generalitati, nu ai reusit sa-mi demonstrezi nici o singura minciuna. Editat Decembrie 28, 2011 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Tot asteptand niste raspunsuri clare la intrebarile clare pe care ti le-am pus voi incerca sa-ti mai demolez un cliseu din cele multe ale ateilor. Biserica scientologica a inceput a inceput nu ca religie, ci in calitate de nou sistem de terapie mentala, odata cu publicarea in anul 1950, de catre americanul L. Ron Hubbard, a "Dianeticii: Stiinta Moderna a Sanatati Mentale". Acesta publicatie care s-a epuizat destul de rapid in SUA a devenit, in scurt timp, textul central al acestei miscari religioase. Iata cum e descrisa cartea: "Descoperirile Âşi dezvoltările, care au facut posibilă formularea Dianeticii, au necesitat mulți ani de cercetări exacte Âşi testări atente. A fost o explorare, a fost Âşi o consolidare." "Este o Âştiință organizată a gândirii, construită pe axiome precise" http://www.5carti.ro/carte/dianetica-stiinta-moderna-a-sanatatii-mentale--i19014 Nimic nou sub soare, nu-i asa ? Cum spuneam, nu are nicio legatura cu stiinta. este o constructie fantastica, creata de un autor SF... la fel ca Harry Potter, Lord of the Rings sau Jesus Christ. Este jenant sa te legi de cultura stiintifica a altuia atat timp cat tu insuti nu poti reproduce macar titlul a trei carti citite... Glumesti? Parca ziceai ca ai urmarit topicul pana acum. Cultura stiintifica a lui KittyKat este zero. Nu vreau sa ma laud singur, si nici nu astept laude. M-am implicat in acest topic tocmai pt a corecta niste erori si neintelegeri in domeniul pt care am o pregatire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 (editat) As vrea sa stiu vandrash cand si cum ti-ai dat seama ca esti prost si ai devenit crestin. Editat Decembrie 28, 2011 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 As vrea sa stiu vandrash cand si cum ti-ai dat seama ca esti prost si ai devenit crestin. Cand ai sa inveti gramatica limbii romane si ai sa ma jignesti in limba literara iti voi raspunde ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Cand ai sa inveti gramatica limbii romane si ai sa ma jignesti in limba literara iti voi raspunde ! Ce te face sa crezi ca nu am invatat gramatica? Ti se pare o jignire intrebarea mea sau vei sa spui ca imi vei raspunde doar daca te jignesc? Daca ultima varianta este cea corecta, spune-mi te rog cum te-as putea jigni cat mai bine astfel incat raspunsul tau sa fie cat mai cuprinzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Absolut tot ce am postat pana acum a fost argumentat. Te invit sa aduci argumente impotriva argumentelor mele sau sa taci. @9fingers, varsta ta e secreta sau ti-e rusine sa o spui ? Continui sa debitezi generalitati, nu ai reusit sa-mi demonstrezi nici o singura minciuna. De ce nu-ti digitalizezi tu si un Dumnezeu micut? Ai putea sa-i tai gatul de vreo trei ori pe zi cu katana ta (virtual, ca nah...ateii au si ei limitele lor). Asa ai deveni un SUPER-ateu practicant. P.S. Ai grija cum iti faci crucea aia, sa nu-ti ramana mana stramba, Doamne feri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Si da, asta te invata ortodoxia: sa fii las, sa minti cu nerusinare, sa iti "jegmanesti" aproapele de la nastere pana in groapa, sa fi lenes, sa te doara in fasole de viata asta, sa fi immoral si sa inchizi ochii la crimele "sfintilor", sa fi un rahat pentru ca oricum esti un rahat care nu meriti sa stai drept, te invata ca scopul scuza mijloacele, te invata ca dogma e mai importanta decat adevarul... ca adevarul nu e important pana la urma! Daca minciuna e pe placul urechii bisericesti ea e calea, iar daca adevarul supara, trebuie ascuns, musamalizat sau indoit, schimbat! Te invata sa stai relax si sa te complaci in saracie, sa te complaci in mediocritate, pentru ca ambitia si scuccesul nu numai ca nu sunt pe placul lui dumnezo, dar chiar il supara! Sa te opui progresului, stiintei si culturii, pentru ca prostia e pe placul domnului.... bleah! Si asta in interiorul individului, in convingerile lui cele mai intime... acolo unde conteaza cel mai tare si are cel mai mare impact. Deci da, poti vedea clar legatura dintre ortodoxie si starea actuala a Romaniei! Eu unul nu pot fi de acord,cu ce scrii tu;ortodoxia as zice ca te invata exact opusul.Ca exista insa credinciosi care corespund descrierii tale,si nu putini...asta e o alta discutie. Mi se pare chiar normal sa se intample asa;multi asa zisi credinciosi prefera sa stea cu cu.rul in doua luntri,mintindu-se in primul rand pe ei insisi,abia dupa aceea pe Dumnezeu. Doar in teorie este usor sa renunti la tot aici,in speranta ca vei avea totul dincolo..Practic e infinit mai greu sa renunti la micile sau marile placeri ale vietii,iar daca au existat si poate mai exista astfel de oameni,din partea mea cel putin,au tot respectul si admiratia. Si inca ceva,am convingerea ca niciunul din acestia nu posteaza pe aici... Prefer sa-ti raspund tie,caci in ciuda aparentelor,ateu fiind e posibil sa fii mai aproape de Dumnezeu,presupunand ca exista,fata de multi asa zisi crestini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Da poate exista un simbure de adevar undeva pentru ca in 1948 a inceput distrugerea bisericii ortodoxe prin inscaunarea ca mitropolit a lui Justinian Marina , acest individ a fost preot si la adapostit pe Gheorghiu Dej cind acesta a evadat din lagarul de la Tirgu Jiu .Cind comunistii au preluat puterea foarte multi preoti/calugari au fost arestati si trimisi in puscarii si la canal . Justinian Marina cu sprijinul comunistilor a fost numit patriarh , a fost numit si patriarhul rosu , este partas la distrugerea bisericii greco catolice din ardeal si indeparteaza multi preoti incomozi din parohii a inchis ochii la prigoana comunistilor impotriva preotilor considerati nationalisti.Este cel care a mijlocit trimiterea de tineri”preoti” in strainatate se stie ca in Germania si in Franta legionarii din exil s-au opus acestor trimisi ce aveau frezuri cazone . Acest patriarh rosu a distrus total biserica ortodoxa si a sporit adeversitatea oamenilor fata de biserici si preoti . Este stiut cazul lui Bartolomeu Anania care a colaborat cu securitatea, acesta spun legionarii batrini ca ar fi participat cu mare sirg la reeducarea studentilor de la Pitesti fiind alaturi de echipa lui Turcanu . Dar trebuie spus ca nu acea spovedanie la preot a trimis oamenii la canal si inchisorile comuniste Multi din agentii sigurantei si betivii si puturosii ai satelor ajunsi mari activisti de partid sau primari au facut listele pentru arestari .Comunistii au umplut lagarele si inchisorile cu toti ce li se impotriveau lor de la elevii si studentii care faceau parte din fratiile de cruce , militari ce au luptat pe frontul de est , preoti greco catolici ,partizani din munti , preoti care nu au pactizat cu comunistii , calugari ,ingineri , medici, profesori universitari , tarani fruntasi ai satelor care au refuzat colectivizarea, politicieni din partidele democratice . Tot ce a avut Romania mai bun , o intreaga generatie de intelectuali si oameni de mare caracter a fost distrusa de comunism elita intelectualitatii si taranii au construit canalul sau si-au lasat oasele pe la Aiud ,Periprava . Cit despre “Si da, asta te invata ortodoxia: sa fii las, sa minti cu nerusinare, sa iti "jegmanesti" aproapele de la nastere pana in groapa, sa fi lenes, sa te doara in fasole de viata asta” de unde ai concluzionat tu ca asta te invata ortodoxia ? ca mie asta imi suna dintr-o carte a altei religii care spune ca respectivul are voie sa omoare ,sa insele, sa minta pe cel care este de o alta religie si nu pateste nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Cit despre “Si da, asta te invata ortodoxia: sa fii las, sa minti cu nerusinare, sa iti "jegmanesti" aproapele de la nastere pana in groapa, sa fi lenes, sa te doara in fasole de viata asta” de unde ai concluzionat tu ca asta te invata ortodoxia ? ca mie asta imi suna dintr-o carte a altei religii care spune ca respectivul are voie sa omoare ,sa insele, sa minta pe cel care este de o alta religie si nu pateste nimic . Pot sa iti spun de ce cred si eu acelasi lucru. Dincolo de "invataturile" indoielnice din carti "sfinte"... Tocmai pt ca au inventat un zeu omniscient si omnipotent, si un protocol prin care te absolva de vina... ...doar recunoscand intr-o biserica in fata unui preot si cotizand pt un cult. On om care se simte vinovat ar trebui sa stie ca singura persoana care il poate ierta e cea pe care a lovit/ranit/jefuit/inselat-o, si singura judecata care conteaza e a semenilor sai. Creand un sentiment artificial de confort intr-o relatie cu un personaj imaginar care iarta si iti vinde un scaun in rai, ceea ce este cu adevarat important in viata, devine secundar. Editat Decembrie 29, 2011 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Pot sa iti spun de ce cred si eu acelasi lucru. Dincolo de "invataturile" indoielnice din carti "sfinte"... In afara de filme artistice mai ai si alta surse din care sa fii citit despre invataturile indoielnice? De fapt in cazul tau, ar trebui sa spui "din filmele sfinte" e mai aproape de propria-ti realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Pot sa iti spun de ce cred si eu acelasi lucru. Dincolo de "invataturile" indoielnice din carti "sfinte"......... Ar trebui sa citesti Talmudul sa intelegi de fapt carei religii ii apartin respectivele indemnuri la furt, minciuna ,inselaciune , crima etc .Nu poti numi invataturi respectivele cuvinte sunt asa numite obligatii pe care trebuie sa le urmeze respectivii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Nu e interesant cum va legati amandoi de partea ce mai vaga si doar cu un titlu de mentiune din mesaj, ocolind raspunsul meu? Cum sa nu banuiesc tocmai aceasta capacitate de evitare/obturare a esentialului, pt lipsa de discernamant numita credinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 mai mai ce mai discutie! esti ateu nu pentru ca esti ci pentru ca asa te declari. la fel, esti credincios nu pentru ca esti, ci pentru ca asa te declari! pe net esti ce vrei tu! sa vedem in viata reala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Crestinatatea e o adunatura de oameni care isi inventeaza continuu propria religie dupa plac, alegand cuvintele si propozitiile ce le convin din dogma crestina (ortodoxie sau catolicism tot una), guitzand cat ii tine gura propria "credinta" si "inaltime" morala si trimitand restul omenirii in "focurile iadului". Asta in timp ce sunt conectati la monstrul de institutie numit biresica, monstru pe care il tin in carca si care le suge sangele, pentru a produce noi si noi acoliti. Am mai adaugat eu un cuvint... De aia si senzatia ca te lupti cu morile de vint pentru ca la ei principiul identitatii este facultativ. Iar in ceea ce priveste ideea sacrificiului vietii actuale pentru ceva de dupa moarte, si aici gasesc ceva probleme ... pe ici pe colo prin punctele exentiale... La religiile mari sacrificiul propriu mereu e asociat in acelasi timp cu ucisul "dusmanilor", fii linistit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Inca nu v-ati pus de acord ce inseamna ateu tru'? Tovarasu Secretar General al fanclubului meu, nici macar tu nu ai gasit o definitie pentru ateul tru'? i-a de bea ceva, poate-ti vine inspiratia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) In momentul in care nu respectia viata umana, in momentul ala nu respecti nimic! Iar asta e garantat in momentul in care spui ca viata asta nu inseamna nimic decit un test de masochism culinaro-sexual... ailalta "de dupa" fiind miezu... totul pica in hilar. Morala cu care in mod simpatic se lauda, etc... Apropo de ideea de mai sus pe care ti-o quotam... initial cind vezi "argumentatia" religioasa... ai impresia ca vor sa "te prosteasca" pe fata mintind cu nerusinare si sarind de la o idee absurda la alta imediat ce miros infringerea... si asta e oarecum frustrant... dar de fapt realizezi la un moment dat ca nu de tine fug ei... ci de ei insisi. Nu pe tine vor sa te prosteasca pentru ca, pe undeva, simt ca nu au cum... de unde defensiva si atacurile furibunde cind sint incoltiti de...realitate... ci pe ei insisi vor sa se prosteasca. Pe ei vor sa pacaleasca prin calcarea in picioare a celor mai elementare principii logice si fac asta pentru a scapa de angoasa de care s-a mai vorbit. Sa iti gasesti intr-o dimineata marele zeu mort este destul de mind blowing... si zic asta din experienta. Deodata viata tre sa aibe valoare in sine fara corelatii universale si telenovele cosmice. anywayz... ete ceva interesant de vazut. desi cu mici deraieri in "efecte speciale" si blah blah pentru retardati mintali din America or something. asta e playlistu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PL300BF5A42D3C21C4&v=rknAZFkm3UU si pe rind pentru cei care vor sa le vada direct aci: http://www.youtube.com/watch?v=rknAZFkm3UU http://www.youtube.com/watch?v=ghHtsy7mta8 partile 3 si 4 nu ma lasa forumu Printre labareli... documentaru asta prezinta multe din problemele pe care le vad eu acum in "stiinta" si "rezolvarile" pe care le gasesc deocamdata oamenii de stiinta... in opinia mea mai mult decit nesatisfacatoare ci pur si simplu copilaresti. astea sint 3 si 4 ca linkuri deocamdata... sa posteze careva sa le bag embeded dupa http://www.youtube.com/watch?v=CHEeoh1NEM0 http://www.youtube.com/watch?v=VEui9GXqH_Q Editat Decembrie 30, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Printre labareli... documentaru asta prezinta multe din problemele pe care le vad eu acum in "stiinta" si "rezolvarile" pe care le gasesc deocamdata oamenii de stiinta... in opinia mea mai mult decit nesatisfacatoare ci pur si simplu copilaresti. Daca stiinta iti pare copilarie atunci tu pari mai degraba agnostic decat ateu. Ai tu alte raspunsuri decat copilariile astea? Crezi ca daca te uti 7 zile din 7 la filmulete si citesti carti stii mai mult despre univers decat Einstein sau Sobolanu ? Religia poate fi combatuta sau explicata de orice pentru ca e facuta de oameni, cu universul e mai greu pentru ca nu se stie nici ce e si nici de cine e facut. Macar Sobo intelege perfect experimetele si calculele astea ... , in schimb el are probleme cu RELIGIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Macar Sobo intelege perfect experimetele si calculele astea ... , in schimb el are probleme cu RELIGIA. Cand vorbesti de sobo incepi asa "Academician, Doctor Inginer, savant de renume mondial" Am gasit si lista cu toate titlurile obtinute pe plan international Membru active al Academiei de ÂŞtiințe din New York Membru de onoare al Colegiului ChimiÂştilor Âşi Inginerilor ChimiÂşti din Costa Rica Membru de onoare al Consiliului Universitar Âşi Consiliului de Conducere al Universității Centrale din Ecuador Membru de onoare al Institutului Ecuadorian de ÂŞtiințe Naturale Membru de onoare al ÂŞcolii de ÂŞtiință a Informaticii din cadrul Universității Centrale din Ecuador Profesor onorific al Universității Naționale de Inginerie din Lima, Peru Membru de onoare al Institutului American al ChimiÂştilor Doctor Honoris Causa al Universității din Buenos Aires Doctor Honoris Causa al Universității din Sud-Bahia Blanca, Argentina Doctor Honoris Causa al Universității Feminine din Manila, Filipine Membru de onoare al Societății de Chimie din Mexic Doctor Honoris Causa al Universității din Yucatan, Mexic Profesor universitar extraordinar al Universității Naționale Autonome din Mexic Doctor Honoris Causa în Âştiințe al Universității din Teheran Membru de onoare al Societății de ÂŞtiință a Polimerilor, Japonia Membru correspondent al Academiei din Atena Membru de onoare al Academiei de ÂŞtiințe Âşi Arte din Ghana Membru asociat al Institutului Egiputului Membru de onoare al Academiei de ÂŞtiințe din Illinois, SUA Membru al Institutului Regal de Chimie din Londra Professor Honoris Causa al Institutului Politehnic al Londrei Centrale Membru titular Âşi membru al Comitetului de Onoare al Academiei Europene de ÂŞtiințe, Arte Âşi Litere, Paris Doctor Honoris Causa la Universității Tehnice pentru Orientul Mijlociu, Ankara Doctor Honoris Causa al Universității din Malta Doctor Honoris Causa în ÂŞtiințe al Universității din Islamabad PS. sunt madru ca e Secretarul General al fanclubului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) vioss... nu vrei tu sa te uiti mai intai la documentarul ala si apoi sa imi predici abureli? nu de alta dar nu ai da impresia ca vorbeste gura fara tine. daca nu ai chef sa te uiti... daca nu intelegi nimic din ce se spune acolo... ignora-ma... eu am sa te ignor daca insisti. ah... si partile 3 si 4 embeded pentru comoditate: http://www.youtube.com/watch?v=CHEeoh1NEM0 http://www.youtube.com/watch?v=VEui9GXqH_Q Editat Decembrie 30, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 quote// zaelu initial cind vezi "argumentatia" religioasa... ai impresia ca vor sa "te prosteasca" pe fata mintind cu nerusinare si sarind de la o idee absurda la alta imediat ce miros infringerea... si asta e oarecum frustrant... dar de fapt realizezi la un moment dat ca nu de tine fug ei... ci de ei insisi. Nu pe tine vor sa te prosteasca pentru ca, pe undeva, simt ca nu au cum... de unde defensiva si atacurile furibunde cind sint incoltiti de...realitate... ci pe ei insisi vor sa se prosteasca. Pe ei vor sa pacaleasca prin calcarea in picioare a celor mai elementare principii logice si fac asta pentru a scapa de angoasa de care s-a mai vorbit. Sa iti gasesti intr-o dimineata marele zeu mort este destul de mind blowing... si zic asta din experienta. Deodata viata tre sa aibe valoare in sine fara corelatii universale si telenovele cosmice. quote// Mai, zaelule, fain ai zis din dibla acum. Daca ar fi si cine sa inteleaga.... Tare mi-e insa teama ca or sa atace ca sacalii, asa cum fac de obicei cand ii dai in vileag. Si da, mai Shobo, ai si tu dreptate, cand o sa iubeasca/respecte mai mult o fiinta umana decat iubesc rahatul asta de religie, ar merita bagati in seama. Am intrebat enoriasii de serviciu, acum vreo cateva pagini, cati dintre ei s-au rugat pentru noi, ateii rataciti. 0 (zero) raspunsuri....asadar... Pana una-alta, La Multi Ani tuturor. A, sa nu uit, dupa ultimele cercetari in domeniu, Isus s-a nascut pe 17 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate