zaelu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 (editat) Da, pentru ca nu imi explic cum a evoluat insecta aia iau in calcul si ipoteza ca a creat-o cineva ramanand de asemenea in minte si cu ipoteza evolutiei. exact asta e problema pe care o ai... poate ca ti s-o parea ca te privesc de sus (si chiar o fac) dar nu e ceva care sa te crizeze... ai de invatat si atit./ Si ai de invatat mai ales la capitolul pus problema. Daca pui o problema gresit... uneori iti blochezi singur raspunsurile. Asta faci tu acum. spor hoinarind dupa una alta.... am dat peste niste inregistrari cu Fresco asta... "just remember... the rabbit got four of them... didn't do any good to him" http://www.youtube.com/watch?v=Wr30Syj1FhM si inca una http://www.youtube.com/watch?v=0DUH5s3SIik Editat Ianuarie 17, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 ete si pe youtube TED Talk-ul pus mai sus de Shobolanu... poate e mai comod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 http://9gag.com/gag/1950330?ref=fb-share Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Numai cu credinta in "cel de sus".. ne vom cumpara toti Dacia Logy. Pentru un Ducati 1199 tre sa crezi mai mult, tre sa bagi mai multe drumuri la biserica, tre sa treci pe sub mai multe sutane, tre sa faci mai multe cruci!! Fricosilor.. cruci pe motoare nu ati montat?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 apropo: http://www.youtube.com/watch?v=nmZiWFJIGCs http://www.news.com.au/breaking-news/atheist-faces-jail-after-facebook-remark/story-e6frfku0-1226249817335 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Asadar,dupa logica crestina, tot ce nu poate fi.explicat este"Mana lui Dzeu" Tot ce nu intelege un crestin este "Vointa Domnului" Deci, cu cat esti mai prost, mai limitat, mai incult, cu atat Dumnzeu este mai mare. Bravos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Alain de Botton: Atheism 2.0 Editat Ianuarie 23, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 e pus pe pagina ailalta de doua ori dar mai merge inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 scuze.. se pare ca am pierdut tempo-ul postarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) wtf? ... ce s-a intamplat cu credinciosii ? Sunt in piata la demonstratii de cand i-a indemnat patriarhul ? Editat Ianuarie 23, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Sa-mi explice si mie un crestin d-asta de ce mama dracului, daca vreau sa fac nunta, trebuie sa platesc 1000 Ron??? Mai nou, cica ar fi tarif fix. Bani aia se duc la doamne-doamne, sau nu au popii bani sa-si plimbe curvele prin restaurante? Ce hotie pe fata frate, nu ma gandeam ca este chiar in halul asta. Atata tupeu jegos nu mai exista decat in politica si in religie. Si cat de tampit sa fii, sa ti se para normal asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Pai nu e pentru mine, in primul rand, deci nu ma zgarcesc daca e vorba de mine. In plus, mai bine ma sterg in fiecare zi cu un milion la chiur, decat sa-i dau lu' popo pentru nimic. Doar pentru ca-s unii care cred in tempeniile cu mesagerul domnului and shit. http://www.cotidianul.ro/Biserica-a-stabilit-taxele-pentru-nunti-si-botezuri-135131/ - asta numai pe chitanta, plus spaga lui, ca doar e greu sa transmiti cuvantul lui domnu'. Deci cum functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Uof, ca nu am vrut sa ma bag in tampenia asta cu credinta si ateismul. Si chiar nu ma deranjeaza cei care cred. Dar cand vad atata tupeu, deja e o problema. Mie mi se pare ca popo ala imi jigneste inteligenta cand imi cere bani cu un asemenea tupeu. Deci, cununia religioasa nu o faci numai pentru tine. Eu de exemplu, daca am nasii bisericosi, prieteni, rude, nu cumva inseamna ca fac pipi pe opinia lor si ca nu le respect decizia de a crede in ceea ce vor ei, daca nu fac o cununie religioasa? Ideea e ca trebuie ca si oamenii aia sa se simta bine, ca d-aia ii chemi, ca sa-i ai aproape intr-o zi importanta pentru tine. Asa, te duci in padure si faci nunta in stil hippie, 2 oameni si copacii. Dar cand vine un jeg d-asta si imi cere atatea milioane, deja e o problema. Stii cum s-a intamplat cand a murit unchiul meu? A venit popo, s-a uitat la mort, a cerut 2 milioane si gata. Matusi-mea femeie amarata, cu toate cheltuielile de inmormantare s-a dus si s-a imprumutat ca sa-i dea bani lu' ala ca nu ii citea mortului la cap. E NORMAL? Alta duda: tu ti-ai platit bre enoriasule taxa anuala catre biserica? Doamne fereste sa nu o fi platit si sa ai nevoie, ca apoi tre' s-o platesti retroactiv pe 5 ani (adica in jur de 3 milioane/300 ron). Adica eu pe langa aia 1000ron, ar trebui sa-mi platesc si 300ron taxa + spaga. Bai, voi sunteti sanatosi la cap? Da si un sarci pe gugal sa vezi cate astfel de tarife aberante mai sunt. Si pentru ce? A, si zi-mi si mie biserica aia unde se plateste numai 400 ron sa dau o tura p-acolo, sa vedem cat e tarifu'. Editat Ianuarie 24, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Uof, ca nu am vrut sa ma bag in tampenia asta cu credinta si ateismul. Si chiar nu ma deranjeaza cei care cred. Dar cand vad atata tupeu, deja e o problema. Mie mi se pare ca popo ala imi jigneste inteligenta cand imi cere bani cu un asemenea tupeu. Deci, cununia religioasa nu o faci numai pentru tine. Eu de exemplu, daca am nasii bisericosi, prieteni, rude, nu cumva inseamna ca fac pipi pe opinia lor si ca nu le respect decizia de a crede in ceea ce vor ei, daca nu fac o cununie religioasa? Ideea e ca trebuie ca si oamenii aia sa se simta bine, ca d-aia ii chemi, ca sa-i ai aproape intr-o zi importanta pentru tine. Asa, te duci in padure si faci nunta in stil hippie, 2 oameni si copacii. Dar cand vine un jeg d-asta si imi cere atatea milioane, deja e o problema. Stii cum s-a intamplat cand a murit unchiul meu? A venit popo, s-a uitat la mort, a cerut 2 milioane si gata. Matusi-mea femeie amarata, cu toate cheltuielile de inmormantare s-a dus si s-a imprumutat ca sa-i dea bani lu' ala ca nu ii citea mortului la cap. E NORMAL? Alta duda: tu ti-ai platit bre enoriasule taxa anuala catre biserica? Doamne fereste sa nu o fi platit si sa ai nevoie, ca apoi tre' s-o platesti retroactiv pe 5 ani (adica in jur de 3 milioane/300 ron). Adica eu pe langa aia 1000ron, ar trebui sa-mi platesc si 300ron taxa + spaga. Bai, voi sunteti sanatosi la cap? Da si un sarci pe gugal sa vezi cate astfel de tarife aberante mai sunt. Si pentru ce? A, si zi-mi si mie biserica aia unde se plateste numai 400 ron sa dau o tura p-acolo, sa vedem cat e tarifu'. Ai dreptate cu plata taxei retroactiv pe 5 ani. La fel e si la inmormantare, cel putin la ortoHoti si nu as prea crede ca alti popi de la alte culte se lasa mai prejos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Vezi ca aia trimit slujba prim SMS, de aia e mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Eu cred in D-zeu, Allah, Buda sau alte entitati create de oameni, dar nu-n biserica. Daca am vreo doleanta pot s-o zic si-n gand sau cu voce tare, nu trebuie sa merg intr-un loc special amenajat. Parca scrie undeva prin biblie ca D-zeu este peste tot, deci de ce as avea nevoie de un popa care sa-mi zica ca daca nu vin la biserica nu e bine? Si ca sa nu mai zic de spovedanie, astia-s ce-i mai mari turnatori si le place sa afle secretele oamenilor. Cat despre nunta, botez, inmormantare va zic eu sigur, se poate si fara biserica. Credinta asta, pe care biserica "o vinde" are un singur rol, manipularea maselor in beneficiul unora "destepti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Banii pe care-i ia peotul reprezinta o inselaciune, bani luati pe minciuni sfruntate, pe acelasi sistem prin care dobitoaca aia de Zavoranu a pierdut masina si casa si o tona de bani la vrajitoare. Doctorii sunt spagari? Da, iau bani, dar aia te opereaza, ramane ceva dupa interventia lor. Dupa un pre(h)ot nu ramana nimic. Daca slujba aia de cununie ar fi pe bune, nu ar mai exista divorturi, nu? Ei, uita ca exista. Asadar - inselaciune. Astia ar trebui bagati la puscarie, nu platiti de stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Cunosc io un caz de popa care pana acu' vreo 2 ani cumpara case, le mai facea cate ceva (daca le mai facea) si le vindea mai scump. Avea mereu cate 2 - 3 (in acelasi timp). Asta asa... ca al doilea servici sa mai pape si el o paine ca nu prea ii ajungeau banii din meseria pe care o practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Banii pe care-i ia peotul reprezinta o inselaciune, bani luati pe minciuni sfruntate, pe acelasi sistem prin care dobitoaca aia de Zavoranu a pierdut masina si casa si o tona de bani la vrajitoare. Doctorii sunt spagari? Da, iau bani, dar aia te opereaza, ramane ceva dupa interventia lor. Dupa un pre(h)ot nu ramana nimic. Daca slujba aia de cununie ar fi pe bune, nu ar mai exista divorturi, nu? Ei, uita ca exista. Asadar - inselaciune. Astia ar trebui bagati la puscarie, nu platiti de stat. WTF?!?! Spune mi ca te inseli!! Nu mi spune ca iau salariu si de la stat.. ca intru in pragul unui preinfarct. Ca le da statu' pamant pentru a construi temple ale prostiei e una, dar daca aia mai iau si salariu de la stat.. ies si eu in strada (sa-mi mai iau un pachet de tigari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 WTF?!?! Spune mi ca te inseli!! Nu mi spune ca iau salariu si de la stat.. ca intru in pragul unui preinfarct. Ca le da statu' pamant pentru a construi temple ale prostiei e una, dar daca aia mai iau si salariu de la stat.. ies si eu in strada (sa-mi mai iau un pachet de tigari). CONF LEGILOR IN VIGOARE POPII= functionari publici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Nu are rost sa ma contrazic cu niciunul dintre voi, fiecare cu parerea lui pana la urma. Cert este ca am cunoscut preoti care au luat la inmormantare si 5 lei si 1000 de lei. Pe acelasi principiu merg si tiganii din Ferentari, ''Hai taica parinte, ca nu avem bani, suntem amarati...'' si ghici ce mort este dus cu trasura si cu lautari la groapa. - Si care-i legatura? Ar trebui sa ma milogesc de popa, ca tiganii sau cum? Sau ne taxeze pe toti ca sa compenseze cu "pierderea" de la ciori? Pe alta parte hai sa privim treaba strict lumesc, si sa facem abstractie de divinitate, hai, un exercitiu de imaginatie, esti preot, si iei sa zicem...100 ron pe inmormantare/botez/cununie...sa zicem ca ai 40 (PRIN ABSURDUL ABSURDULUI) de inmormantari/botezuri/cununii pe luna, la sfarsitul lunii tragi linie: plateste pe tanti de la curatenie, pe tanti care vinde lumanari (zicem 500 ron de cap), plateste impozite la stat, asigurare de sanatate, plateste cantaretul, plateste si taxele ce sunt cerute de Patriarhie....hai sa vedem, voi ce ati manca? - Pai, in primul rand, informeaza-te, si apoi informeaza-te, inainte sa spui ceva de genu' asta. 1. Biserica este scutita de plata impozitelor (articolul 15, punctul f, din Codul Fiscal: http://static.anaf.r..._norme_2011.htm ) 2. Ce dracu taxe platesc ei la Patriarhie? Isi scot bani din buzunarul stang si ii baga in cel drept? 3. Biserica este scutita de plata accizelor la curent 4. biserica e scutita de plata taxei pe valoarea adaugata 5. "Cantaretul" nu este platit de popo din cate stiu eu 6. Popo are si el un salariu, da-l dracu' de popo. Si culmea, poate ajunge si la 20mil/2000ron, iar minimul este 900ron. Pai unii oameni muncesc din greu cate 10 ore pe zi pentru 8 milioane. Las-o-n caca de treaba. ( http://www.financiar...oti-si-dascali/ ) Si sincer sa fiu, nu mi se pare absurd sau o jecmanire sa dau niste bani cuiva care imi face un serviciu, te duci la psiholog...hoohohooooo bani, te duci la doctori, bani (indiferent daca dai fizic sau nu, platesti asigurare de sanatate, si sunt oameni care nu ajung niciodata prin spitale, ce e asta? Hotie? Pai nu, nu este hotie, asa este sistemul, si e bine gandit). - Pai da, la doctor platesc o asigurare, dau un ban, pentru ca viata mea depinde de asta. Daca ma niveleaza unu' pe strada, vine salvarea si ma resusciteaza, sau macar incearca. Deci, imi poate salva viata. Daca vine un popo, ce face? Cu rugaciuni ma vindeca si ma scoala din morti? Again, un popo nu imi poate fi folositor niciodata in conditiile de fata, dar un doctor da. Si lu' asta din urma tre' sa-i dau bani, ca intr-un final, viata mea poate depinde de el. Cunosc personal preot care are pe cartea de munca 2400 lei dar practic el ia doar 500 de lei de la stat, restul trebuie sa ii scoata cumva doar ca sa plateasca birul. - Amaratul... Lasa ca trimit eu niste fraieri la el sa faca nunta sau botez, si se scoate. Nu stiu de ce te incapatanezi sa nu vezi realitatea. Nu zice nimeni sa nu crezi. Fiecare cu crezul lui. DAR, sa imi zici ca ce fac poponarii astia (la propriu si la figurat) este NORMAL, mi se pare penibil. Editat Ianuarie 24, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ia vedeti baieti si fete ca popii primesc SALARII DE STAT !!!! "Potrivit Legii Bugetului de stat pe 2011, contribuția statului la salarizarea personalului de cult va creÂşte anul viitor cu 9,12 %, de la 227.856.000 lei la 248.637.000 lei, adică echivalentul a 59,2 milioane euro." sursa: http://www.alfanews.ro/2011/cultele-beneficiaza-de-o-suplimentare-a-bugetului-cu-25-de-milioane.html Horor!!! Sincer, daca nu ar fi atat de comic eu cred ca m-as enerva! Sincer, nici eu nu stiu ce sa fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Este si normal ca statul sa plateasca salariile preotilor , statul se sprijina biserica pentru controlul maselor slabe de inger .Pentru cine nu stie la finalul slujbei de duminica preotul spune "cuvintele magice" ca dumnezeu sa pazeasca atit patriarhul cit si mai marii tarii .Babelor,oamenilor li se baga in cap ca mai marii tarii nu trebuie deranjati din treburi si trebuie sa se supuna lor fara cricnire.BOR ul se poate asemui cu o organizatie de tip mafiot : parohii date pe spaga , preoti inlaturati daca nu dau spaga sefilor, preoti ce iau si pielea de pe credinciosi si cind vezi/auzi toate astea te intrebi oare BOR ul mai reprezinta credinta/religia ? sau este o gasca de bagabonti ce se folosesc de religie pentru a obtine avantaje materiale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) ZaiRe, baga iute o nitroglicerina sub limba. Preotii iau bani de la stat. Punct. Veniturile BOR NU sunt impozitate. Punct. Mai sunt si alte puncte. Cel mai mare ateu din Romania este Preafericitul Daniel, Patriarhul BOR. Numai ca nu recunoaste asta in mod public, ca doar nu e tampit sa-si impuste vaca de muls, aka Dumnezeu. Editat Ianuarie 24, 2012 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate