Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Moderatori

Traim epoca,cand,nu mai ai voie sa gandesti cu propriul cap,parerile acestuia,fiind inlocuite cu propozitii si fraze ce au voie sa aiba decat 3 surse.Si emoticoane cat de multe sa inlocuiasca propriile gandiri si sentimente.Cum rationezi,cum poc,iti dau astia in cap ca esti conspirationist,putinist,comunist,etc.

Cu adevarat noaptea mintii,inclusiv pe timp de zi... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, Kristian a spus:

Traim epoca,cand,nu mai ai voie sa gandesti cu propriul cap,parerile acestuia,fiind inlocuite cu propozitii si fraze ce au voie sa aiba decat 3 surse.

"Bravii" conducatori ai eu promoveaza lgbt la greu, importa islamisti cu duiumul, dar iti trebuie o sursa beton ca sa ti dai seama ca nu s credinciosi!! .....

Link spre comentariu

Acum 17 ore, Contabil a spus:

Cel mai probabil, daca "statul" avea in plus banii BOR-ului, incepeau sa schimbe ceva gardulete, iarba, copacei in ghivece si poate mai ajungeau de citeva fintinute arteziene. Timp in care romanasii merg sa viziteze ceva catedrale pe afara. :)

Ce este romanesc ne pute, ce este strain este wow/incredibil/supercalifragilisticexpialidocious. Vad de multa ori multa inversunare bazata pe pareri proprii (deci subiective) fara sa se incerce si o vedere obiectiva asupra subiectului. Cand ai in mana un ciocan, tot ce este in jurul tau ti se pare ca este un cui.

Link spre comentariu

Acum 11 ore, Ruginel a spus:

Ce este romanesc ne pute, ce este strain este wow/incredibil/supercalifragilisticexpialidocious.

Mi se pare că nu ești posesor de autoturism Dacia, greșesc?

Că 🏍🏍 nu se mai fabrică în România, să te fi văzut călare pe Mobra.

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

Acum 15 ore, ENEOS a spus:

Mi se pare că nu ești posesor de autoturism Dacia, greșesc?

Că 🏍🏍 nu se mai fabrică în România, să te fi văzut călare pe Mobra.

Printre altele am si o Dacia Logan, luata de noua. 

Link spre comentariu

• Kristian unpinned this topic
  • 4 weeks later...
Acum 9 ore, pinnochio a spus:

De apreciat sprijinu sufletesc oferit de bor natiei române,care trece prin momente grele zilele acestea.Vedeti? De aia e nevoie de bor....

Biserica nu are momente grele. 

Zidurile groase ale lacasurilor duhovnicesti sunt impenetrabile la inflatie, frig, foame... etc

Cine va fi la Putere va merge oricum la Bor pt.binecuvantarea mandatului si iertarea hotiilor din trecut.

Link spre comentariu

Vizitator foxbat

n-ai mai trecut demult pe la o biserica din tara. Unde preotul paroh locuieste cu familia intr-o casa alaturi de biserica.Si sa vezi acolo ce inseamna "momente grele". Biserica este VIE si este alcatuita din OAMENI. Cu nevoi, cu dureri, cu tot ce inseamna omenescul.

Iar lupta cu "celalata parte " e mai grea ca oricand.

Link spre comentariu

Acum 48 minute, foxbat a spus:

n-ai mai trecut demult pe la o biserica din tara. Unde preotul paroh locuieste cu familia intr-o casa alaturi de biserica.Si sa vezi acolo ce inseamna "momente grele". Biserica este VIE si este alcatuita din OAMENI. Cu nevoi, cu dureri, cu tot ce inseamna omenescul.

Iar lupta cu "celalata parte " e mai grea ca oricand.

Poate ai vrut sa zici,biserica si preotii de la tara,din rural,din asezarile fara posibilitati financiare,acolo este cu totul altceva fata de opulenta nesimtita a celor din marile orase sau din ierarhiile superioare ale BOR.

Toata stima pentru preotii care fac ceva pt.comunitatile lor,ajuta copii sarmani,se implica activ,strang donatii….etc

Nu calc in biserica decat dus de nevoie,de obligatie…etc

Am participat la doua inmormantari in ultimele luni in Bucuresti,atata japca,nesimtire,prosteala in numele credintei m-au scarbit si mai tare.

Popa relativ ok,dar toti ceilanti,gropari,aia de dă cu tămaie,cei de la pompe funebre,toti pe japcă la bani,la greu,pe față,nu conteaza daca ai sau nu,tre sa cotizezi.

Vrei un loc in “oastea domnului”tre sa vii cu “ochiu’dracului”…..

Credinta in ceva e la libera alegere a fiecaruia,eu cred in mine,dau o bucata de mancare la un animal si cam atat.

Am gasit prin cimitir,unul din Bangladesh care cersea,avea maini,picioare,tinerel,bun de munca,dar avea un teatru in el,bun de actor.

Sa prins el ca credința la Romani ,deschide buzunarele.

Link spre comentariu

• 1 month later...