Silver Arrow Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 9 minute, JUST4TNT a spus: Ca un adevarat vigilante Petrica a renunta la pozat taranusii veniti in capitala si acum cauta chestii cu adevarat periculoase :)))) Pai a renuntat la pozat taranusi pentru ca si-a dat seama ca trebuie sa isi fac selfi-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Asta incearca sa iti explice lumea: ca camionul nu a iesit intr-un mod in care sa il puna in pericol pe motociclist. Du-te ma si plimba ursul, care lume explica? Aia ca tine care au boala pe mine si se contrazic numai ca sa fie contra mea? Acum 1 oră, JUST4TNT a spus: Ca un adevarat vigilante Petrica a renunta la pozat taranusii veniti in capitala si acum cauta chestii cu adevarat periculoase :)))) Da da, le caut! Filmuletul a fost postat chiar astazi de un motociclist pe pa pagina de facebook a lui www.motociclism.ro. Ghici ce, motociclistul are meseria de... sofer de TIR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum ceva ani cand imi luasem mobra si gopro, filmam o gramada de situatii periculoase, acasa cand ma uitam pe clip, ceva in genul astuia cu camionul, nimic spectaculos. Acum nu mai montez gopro-ul, cand cineva se baga peste mine pe banda, iau mana un pic de pe maneta si merg mai departe. In continuare ochii sunt ca un girofar si probabil vad de 2-3 ori mai multe detalii decat soferii din jurul meu, poate din cauza ca nu ma astept sa ma mai intorc acasa. Este bine sa fii prevazator, cand observi si realizezi un potential pericol e greu sa te ia prin surprindere. In functie de drum pot procesa cu creierasul meu pericole la viteze cuprinse intre 0 si 160km/h depinzand de conditii. Sunt cel mai jmecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 1 oră în urmă, Starcream a spus: Esti futere si tu. Eu, personal, am o problema cu viteza, pe care incerc sa o vindec. Happy? bună seara , grup! Mă numesc prafdestele și am o problemă cu viteza! Am venit aici să mă vindec. Ia loc,prafdestele..spune-ne cum s-a întâmplat! Erai în localitate când ,ce să vezi..radar, iar tu mergeai "normal" cum mergi tu de obicei. Continuă tu. Văd că te vindecă alții dacă tu nu. Rămâi cam des pe locul din dreapta. Cum e pe locul din dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 1 oră, Starcream a spus: Eu, personal, am o problema cu viteza, pe care incerc sa o vindec. Pentru probleme cu viteza poti incerca Axiam. www.axiam.ro Nu stiu cum mai sta treaba daca ai sau nu voie sa o conduci cu carnetul suspendat, dar un prieten ramas fara carnet, la fel ca tine, a mers cu asa ceva cat timp a avut carnetul suspendat. A si recunoscut ca a fost o ''pedeapsa'' buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Este aixam și necesită B1, deci fără permis nu o conduci legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 1 oră, john17 a spus: Este aixam și necesită B1, deci fără permis nu o conduci legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Acum 20 ore, Starcream a spus: Esti futere si tu. Eu, personal, am o problema cu viteza, pe care incerc sa o vindec. Happy? Asta e, tu si john faceti parte dintre Doreii injurati de Silver, de aia v-am dat drept exemple de Dorei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Acum 59 minute, Starcream a spus: Te pup! Ce mai face blenderul albastru? La auto recuperate E criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Merge brici, am 7000km cu el si pana acum singurul lucru de care sunt dezamagit este suspensia cand merg pe drumuri proaste. Acum 2 minute, Tzitzicat a spus: La auto recuperate E criza Ai vrea tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Acum 5 minute, Nguyen a spus: Merge brici, am 7000km cu el si pana acum singurul lucru de care sunt dezamagit este suspensia cand merg pe drumuri proaste. Ai vrea tu... Nu Ii place uleiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 1 oră în urmă, Tzitzicat a spus: Nu Ii place uleiul? Nu-i place, e la nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Acum 4 ore, Starcream a spus: Cica atunci cand stau eu in dreapta e stres mare pe ala din stanga, ca sunt cicalitor Nici mie nu îmi place să stau în dreapta..e un stres și pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate