bursyllac Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Pe-ntâi ne-am trezit cam târziu, dar pe doi n-am putut rata vremea faină și ocazia de-ncepe sezonul cu un traseu de încălzire! https://www.youtube.com/watch?v=k5u_LsgRePs Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Cand va vad cu picioarele-n apa aia rece mor. Inteleg ca nu v-ati udat? Si daca da, cum? Ps. La off se aplica celebra "adaptare a vitezei la conditiile de drum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Frumos..eram în zonă pe 1 , e posibil să vă fi auzit.. La fel și pe 2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Ianuarie 16, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2021 1 hour ago, Flower-Power said: Frumos..eram în zonă pe 1 , e posibil să vă fi auzit.. La fel și pe 2.. Prin ce zona? 7 hours ago, frigider said: Inteleg ca nu v-ati udat? Si daca da, cum? Ne udam, ne miscam, mai schimbam sosete. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa imi ajunga niste sosete waterproof. Sunt curios cum or functiona 59 minutes ago, easy ride on! said: văd pe careva cum "sare" (pe ceva roz) şi direct în şosea (fără să mai privească şi la stânga). Brrrr .. Din directia in care venea el, avea panorama completa asupra drumului. A avut timp sa vada mult timp inainte ce e pe drum. In plus, eu (cu camera) povesteam cu el prin comunicatoare. A fost fara risc acolo 7 hours ago, frigider said: La off se aplica celebra "adaptare a vitezei la conditiile de drum" Se aplica, se aplica. Tocmai am ajuns acasa dintr-o noua tura, cu zapada si gheata. A fost cel putin interesant. Urmeaza cat de curand si video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 14 minute, bursyllac a spus: Ne udam, ne miscam, mai schimbam sosete Brrrrrr.... Pai si schimbi soseta, dar cizma? Poate puneti mana pe costume "covid" , n-ar treb sa se ude alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Ianuarie 16, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2021 31 minutes ago, frigider said: Pai si schimbi soseta, dar cizma? Greu de multumit unii oameni uite brrrr proaspat aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 (editat) Acum 4 ore, bursyllac a spus: Prin ce zona? urleta, bănești, provița de jos. Editat Ianuarie 16, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 3 ore, bursyllac a spus: Greu de multumit unii oameni uite brrrr proaspat aici: Incep sa cred ca Base avea dreptate ca iarna nu-i ca vara! Felicitari! Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Va felicit si va doresc cat mai multe iesiri, fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 4 ore, bursyllac a spus: Greu de multumit unii oameni uite brrrr proaspat aici: nu mai pune ca ma ia cu frig va cam invidiez urasc pe astia cu OFF -ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 16, 2021 Share Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 8 minute, frigider a spus: astia cu OFF -ul Melodia remix este 'OFF-ul viața mea' :)) cu alt instrumental Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Ianuarie 17, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2021 Pentru cei doritori de ture din astea in jurul Bucurestiului (pe masura ce se lungeste ziua o sa se mareasca si raza jurului), noi le anuntam pe-aici: https://www.facebook.com/groups/761231891148217/ unele mai planificate, altele mai adhoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate