marauder Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Cam ce ar vrea sa spuna semnul de circulatie? Este din Romania, nu e vazut de mine ci preluat de pe un grup FB unde i sa da si locatia...bine, daca spun locatia probabil ca se gaseste si varianta corecta, dar e mai interesant asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 15, 2021 Autor Share Postat Februarie 15, 2021 m-am gandit si la varianta postarii in alte locuri, dar totusi e semn real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Mie-mi pare un "atentie! 'La-n pi " Poate era doar alb cu contur rosu si un artist si-a asigurat nemurirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 si eu as inclina sa cred ca a fost editat semnul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Forma şi culorile arată că e vorba de o interdicţie. Din spirit de frondă vreau să ştiu unde se află ca sa merg şi să... încalc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 15, 2021 Share Postat Februarie 15, 2021 Acum 4 ore, marauder a spus: Cam ce ar vrea sa spuna semnul de circulatie? Accesul strict interzis pt efectuarea de “trageri”de genul clar specificat. Posibil este pus la intrarea intr-o zona de padure,iar zgomotul produs de miscarea masinii ,care rezulta din “tragerea”respectiva deranjeaza animalele salbatice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 îmi poți trimite te rog poza ? Sau posta aici ? Am un prieten care face stickere și știu și câteva semne rutiere "anoste" pe aproape de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 16, 2021 Autor Share Postat Februarie 16, 2021 ce uameni.....sunt profund dezamagit ca nimanui nu a vazut 2 stabilopozi in semnul respectiv. semnul ar fi pe ceva dig de la noi unde se face reabilitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 Perverşi rău stabilopozii ăia... nu înţeleg cine ar interzice amplasarea stabilopozilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 Import UK : No Dogging! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 Acum 8 ore, marauder a spus: stabilopozi Sunt stafilococi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 hahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 Este semnul pentru POLIGON de trageri. Trebuie sa tragi viziera de la casca jos, pentru a nu lua in fata eventualele "gloante" ratacite. Urmeaza dupa semnul acela cu un disc negru in triunghi rosu - Atentie ! Urmeaza o zona cu GAURA NEAGRA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 Asta e o gaură de fund! © irina margarina dristor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 Dar de ăsta ce ziceți ? Nu e fotoșopat, e real. Ce semnificație ar putea să aibă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 (editat) Acum 3 minute, Muretto Grundieg a spus: Ce semnificație ar putea să aibă? Că tre să te ții! : Editat Februarie 17, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 17, 2021 Share Postat Februarie 17, 2021 WC oltenesc : o groapă în pământ și două bețe pentru a alunga câinii. No offense. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 Acum 16 ore, farfuridi a spus: Un bat era pentru aparare ,celalalt pentru agatat caciula si sprijin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 primul ar trebui implementat si la noi... oricum sunt bizoni peste tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate