adrianm Postat Martie 7, 2021 Share Postat Martie 7, 2021 Cum sfîrşitul motorului termic e aproape mi-am mai luat şi eu o conservă 320 163cp 2007 Dotări: nu are trapă, nu are GPS, nu are angel eyes nici xenon nici lupe. În schimb, ştie să zboare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 7, 2021 Share Postat Martie 7, 2021 te plimbai prin magazin si ai vazut-o pe un raft? ce-i cu stivuitorul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 7, 2021 Share Postat Martie 7, 2021 Acum te apuci de retrofit, jante, faruri, navigatie, inveti codari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Acum 11 ore, Christian 1 a spus: Adrian, sa fie ce ti-ai dorit! Daa, de unde chestia cu sfarsitul motorului termic? "vine sfarsitul" vine man, incet si sigur, se termina petrolul ala. nu cred ca maine-poimaine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Iti dai seama, petrolul ala s-a format in sute de milioane de ani si noi l-am dat gata intr-o suta, doua de ani. Daca in viitor ataca Skynetul si trebuie sa ne resetam, urmatoarea generatie de oameni nu mai pupa Yamahe, Cebereuri, Benveuri, Slineuri. Trista soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Acum 27 minute, Christian 1 a spus: Este petrol si gaze naturale din belsug in Russia,doar ca propaganda usa spune ca,daca noi n-ajungem la ele,inseamna ca-s gata... pungi relativ mici pe suprafata mare intr-un loc greu accesibil inseamna costuri mari de exploatare chiar daca se termina petrolul arabilor, tot n-o sa ne ajute asta din siberia de 4-5 ori mai scump ca nu-ti permiti benzina si ajungi sa-ti iei i3 cum omul de rand e prost i se simplifica spunandu-i-se ca se termina petrolul, nu i se explica nuante complexe ce-i depasesc puterea de intelegere sau iti pui palaria din folie de aluminiu pe cap si dai vina pe capitalisti pe un topic despre un bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 (editat) Acum 13 ore, adrianm a spus: Cum sfîrşitul motorului termic e aproape mi-am mai luat şi eu o conservă 320 163cp 2007 Dotări: nu are trapă, nu are GPS, nu are angel eyes nici xenon nici lupe. Am mai comentat si pe topicul celalalt, e o alegere buna. Am mers mult cu o masina ca asta (320d), acum am tot e90(330i), e tanculet. 320d cu care am mers in trecut a avut o problema cy joystick-ul de la navigatie. Mai sufera cu ventilatorul din HVAC si ceva scurgeri de ulei pe la capacul motor (de sus), dar nimic care sa te lase pe marginea drumului. Navigatia oricum nu te ajuta la foarte multe, eu folosesc tot telefonul. Trapa comes in handy, xenonul e ok, dar becurile normale sunt ok oricum la masinile astea. Motorina la francezi (in general) e mai imputita, deci ai grija de pe unde bagi. Editat Martie 8, 2021 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Viata e trista fara retrofituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Acum 13 ore, adrianm a spus: ...mi-am mai luat şi eu o conservă 320 163cp 2007... S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrea muschiu' tau! Am (inca) un seria 3 din 1999, tanc pe roti! Are peste 350.000 km (masina adusa din patria ei mama la vreo 60.000 km cu muuulti ani in urma), iar totul s-a rezumat la consumabile si cateva chestii minore, gen rugina, becuri arse, un modul de confort si alte mizilicuri bulite...care niciodata nu m-au lasat in drum. Nevasta se lupta zilnic sa caseze un Golf 4 din acelasi an, si nu reuseste! Am incercat si eu, al draq' fier daca vrea sa crape! Iar pentru carcotasii ecologisti care nu suporta fumul scos de rablele astea dar inghit norii emanati de transoceanice, de trenuri diesel, de avioane de tot felul, de autobuze sau utilitare, de camioane si basculante, de centrale pe pacura si mix energetic, crematorii, plus multe gropi de gunoi in flacari...le spun ca visam frumos vise (visuri) inoculate de aia care chiar polueaza si nu le pasa! Cand ajungi acasa, treci pe la mine sa bem un suc si sa mai povestim despre fiare de tot felu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 8, 2021 Autor Share Postat Martie 8, 2021 Acum 23 ore, frigider a spus: te plimbai prin magazin si ai vazut-o pe un raft? ce-i cu stivuitorul ala? Cam aşa, am fost la o licitaţie şi am luat un Duster. Şi cum pe-asta n-o lua nimeni...Stivuitorul este o unealtă ajutătoare pt schimbat uleiul Acum 23 ore, Christian 1 a spus: Adrian, sa fie ce ti-ai dorit! Daa, de unde chestia cu sfarsitul motorului termic? Mersi! Spun şi eu ce văd la tîmpiţii ăştia de francezi care merg ca vitele la abator, electric-hibrid au fost 22% în 2020 faţă de 8% în 2019. Anul ăsta vor depăşi 35% Acum 10 ore, littlekriminal a spus: Navigatia oricum nu te ajuta la foarte multe, eu folosesc tot telefonul. Trapa comes in handy, xenonul e ok, dar becurile normale sunt ok oricum la masinile astea. Motorina la francezi (in general) e mai imputita, deci ai grija de pe unde bagi. Mersi de ponturi şi pentru tonul tău optimist...dar am reparat cîteva pt prieteni, rude mi se par nişte catastrofe modulul ăla confort care trebuie codat dacă nu ai schimbat becul de marşarier în timpul a 50 de utilizări, modulul audio din portbagaj care crapă din cauza apei. Aşa e cu motorina, s-a cam împuţit peste tot mai puţin Austria unde e ieftină şi bună (mai bine să nu mă întreb de ce) Acum 10 ore, ivan pedala a spus: S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrea muschiu' tau! Cand ajungi acasa, treci pe la mine sa bem un suc si sa mai povestim despre fiare de tot felu'! Mersi! Stau cu ochii pe cifre, cum scad (aici în Fr ca să ne scoată din lista galbenă) cum vin în ţară. Pot să-l aduc şi pe Şarpe? Sănătate tuturor şi să ne bucurăm de fiare cît ne mai lasă stăpînii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 8, 2021 Share Postat Martie 8, 2021 Acum 18 minute, adrianm a spus: cifre, cum scad (aici în Fr ca să ne scoată din lista galbenă) cum vin în ţară Ai de stat atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 8, 2021 Autor Share Postat Martie 8, 2021 Acum 10 ore, adidas a spus: Viata e trista fara retrofituri Asta aşa e https://www.ebay.fr/itm/BMW-3er-E90-E91-HiFi-System-Anlage-Lautsprecher-Endstufe-Set-S676A-SA676A/284105537188?hash=item42260276a4:g:z64AAOSwwz1fzH39 Acum 6 minute, john17 a spus: Ai de stat atunci! Există şi soluţii alternative pt un plan B, momentan am treabă la muncă deci luna martie o stau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 9, 2021 Share Postat Martie 9, 2021 Acum 8 ore, adrianm a spus: ... Pot să-l aduc şi pe Şarpe? Pai...il stiam aici, acum cateva zile m-a vizitat...dar daca vrei, poti aduce toata gradina zoologica! Numa' sa ma anunti ca sa-l tin pe Sasha nemancat cateva zile inainte, pentru pofta de mancare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 23, 2021 Autor Share Postat Iunie 23, 2021 Declar o altă conservă, conserva supremă: Audi A3 / 2001 1.6 102 cp benzină (adică bioéthanol ; ) ), destul de bine conservată abia ce i-am făcut ITP aici în Franţa - nicio problemă. Zvîcnoasă şi consum mic (5-6), stă bine pe drum, fiabilă, piese ieftine ( o maşină la care încă poţi schimba bucşi şi pivoţi nu doar braţul în întregime) Bună pînă la 100kmh deci trasee nu foarte lungi (bine, eu am adus-o pe roţi ) -unde eşti? -in Germania, spre Elveţia - aha fără limită de viteză, cu cît mergi? - cu 100kmh -cu cîîîît, n-am înţeles? - vzvzşşşşş n-am reţea : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 S-o stapanesti sanatos, sute de mii de kilometri fara greturi! M-am dotat si io cu mult visatul X3, asa cum mi-l doream...si am si bagat vreo dooo mii de kilometri dupa ce l-am inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 23, 2021 Autor Share Postat Iunie 23, 2021 Seara bună! Mersi! La fel şi ţie! Sau mai degrabă ţie că a mea e maşină cu rol utilitar şi am luat o mai mult pentru că zăcea de pomană nu că aş fi visat mult la ea. Nu visez conserve ci un garaj micuţ de vreo 5 mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 Eh...am exagerat nitel...ca de visat, visez cai verzi...nu X3...! Tot utilitara este si asta, ca am dorit sa aiba portbagaj mare, sa incapa Sasha inauntru, sa fie cu plasa despartitoare de protectie (ca sa nu se mai urce potaia pe mine cand conduc), sa pot intra cu ea pe un drum mai desfundat ca sa ajung la o balta, ca sa pescuiesc, cu oarece dotari musai, sa ma plimbe fara prea multe cheltuieli...ca deh, vine pensia si nu cred ca e una speciala! Ca idee, dupa ce am coborat din Lamborghini Urus, cam toate imi put acu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 27, 2021 Autor Share Postat Iunie 27, 2021 La 24.06.2021 la 9:41, ivan pedala a spus: Eh...am exagerat nitel...ca de visat, visez cai verzi...nu X3...! Ca idee, dupa ce am coborat din Lamborghini Urus, cam toate imi put acu'! Eu nu, dimpotrivă. Îmi plac maşinile mai vechi dar cît să nu te doară capul (să aibă încă abs, esp, dtc). Dacă mai poţi face şi mecanică de unul singur şi fără prea mulţi bani e încă bonus. Ecranele kinky cu touch nu mă pasionează decît în măsura în care le fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iulie 20, 2021 Autor Share Postat Iulie 20, 2021 (editat) Pt că mă enervau banii (ce stau inutil la bancă), am mai luat un Duster 4x4 cu (prea) mult sclipici. Editat Iulie 20, 2021 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Ii cresti valoarea daca scapi de balustrada de pe bot si praguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iulie 21, 2021 Autor Share Postat Iulie 21, 2021 Nici nu cred că trece RAR cu balustrada în bot. Iar pragurile mai mult încurcă decît ajută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 21 minute, adrianm a spus: Nici nu cred că trece RAR cu balustrada în bot. Iar pragurile mai mult încurcă decît ajută. motive in plus sa scapi de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 pentru mine conserva suprema e tonul afumat cu boabe de piper. Acum 16 ore, adrianm a spus: Pt că mă enervau banii (ce stau inutil la bancă), inutil pentru tine. Acum 16 ore, adrianm a spus: am mai luat un Duster 4x4 cu (prea) mult sclipici. vad 2 variante: ori iti faci parc ori te faci samsar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 Acum 2 ore, adrianm a spus: Nici nu cred că trece RAR cu balustrada în bot. corect! ....doar daca nu le dai oarece atentie, sau asa pe prietenie daca ai pe cineva la RAR dar in mod normal, cu bullbar nu treci RARul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate