Blackrider Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 multzam fain,o sa incerc sa pun ceva poze dupa ce ma intorc..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 salut asta este motorul meu, un EN 500 pe care de altfel merg de exact 3 zile. Toata experienta mea inseamna 250 km numai dar invat f repede si abia astept sa ies la niste plimbari in grup ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 bine ai venit dom' soundchaser.. sa ne vedem pe shosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 16, 2005 Autor Share Postat Iunie 16, 2005 mei,da toate vulkanele sunt in Bucuresti??? pe sosea am mai vazut vn-uri si cu numere de MS,IS,SB,dar pe aici nu apar.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 16, 2005 Autor Share Postat Iunie 16, 2005 mei,da toate vulkanele sunt in Bucuresti??? pe sosea am mai vazut vn-uri si cu numere de MS,IS,SB,dar pe aici nu apar.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 am fost la intrunire moto ,la Miskolc-Ungaria......am facut 1100km dus-intors. mi-am luat cauciuc Dunlop,pt spate( uzura 25%) de acolo de la intrunire,am dat 30 euro cu tot cu montaj. la intoarcere, am reusit recordul personal de consum afara....4,4l%!!!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 iaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 trei.....limbajul semnelor.....ca localnicii nu au habar de vre-o limba straina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 patru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 cinci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Suntem 4 în Focsani care ne-am luat recent VN-uri 750 din afara, dar nu avem carti tehnice. Motoarele sunt din `92 -`94. Am o întrebare : cu ce benzina merg? Cu plumb sau fara? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Benzina "fara" de 95 sau mai sus ! Vad ca ne creste nr. celor cu 750...si eu am adus-o pe a mea de vreo luna si... Hai cu poze si voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Mersi! Pozele când ne întoarcem de la Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 mai Roby mai,macar anunta-ma ca ai modificat/mutat pozele.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 mai Roby mai,macar anunta-ma ca ai modificat/mutat pozele.... B. bine mai black , de acum inainte am sa te sun pe mobil sa iti explic ce vreau sa fac si sati cer permisul......poze cu intilniri sau asa ceva se pun in topicuri separate ,asa le poate vedea toata lumea salut am sati dau un P.M. cind schimb cite ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 am o mare rugaminte pt voi "vulcanologii" mi-am facut rost de ceva piese de la un VN1500 si multe chestii electrice. nu aveti voi cumva o schema electrica de VN1500? tare v-as ruga daca o aveti sa o postati pe forum. caut innebunit una si nu gasesc vreau sa fac un ...nipru-vulcan, .....cam asta va iesi. dar numai la primavara. va ramane din nipru doar o parte din cadru si....o parte din motor restul...de vulcan. asa ca daca vreti sa vedeti pe sosele un pseudo vulcan, va rog sa-mi dati o mana de ajutor. multzam fain anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Azi la Mamaia am vazut Vulcani! Zau! Scria VN si pe numar (... la unele) ... Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 Salutare! Am si eu o mare rugaminte: Cum arata cuplajul roata spate - grup ca frate-miu vrea sa-si schimbe roata spate si tot cauta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 Salutare! Am si eu o mare rugaminte: Cum arata cuplajul roata spate - grup ca frate-miu vrea sa-si schimbe roata spate si tot cauta? 204472[/snapback] Fii mai explicit că nu-mi dau seama ce vrei să întrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Adica este cu dinti ca la Ural sau cu bucse de cauciuc? Incerc sa atasez o imagine cu al fratelui meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 La mine e cu bucse de cauciuc... Daca vrei, vino si desfacem sa vezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Da, numai ca la tine e cu lant transmisia finala iar la Vulcanul de 750 si la Eliminator e cu cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Problema: cand ma duceam la c-ta mi s-a rupt cablul de la kilometraj, la VN400. Intrebare: unde pot sa-l repar? sau sa-l schimb? am gasit un mosh care zice ca-l face el, dar sa-l scot si sa il duc si nu prea stiu cum sa-l desfac de la cutie si sa-l scot. mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate