Cercelush Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salutare! Poate sa-mi spuna cineva cat e de complicat sa schimbi camasa cilindrului? Pentru ca inca nu stiu la ce cota sunt acum, m-am gandit ca ar fi mai avantajos sa schimb camasile cilindrilor si sa pun totul la cota 0. Camasile ma costa 174 euro. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. Mergem la Kaore,la service,sa ti-i le dau pe-ale mele,cu imprumut.Oricum,sta pe tusha inca vreo 10 zile,motorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Eu zic ca daca nu faci rost pana sambata, sa nu amani drumul.Eu am mers pe Nepra doi ani fara oglinzi, si pe Vulcanul asta un an doar cu oglinda pe dreapta. Te inveti, ba chiar o sa fie o experienta beneica. Se cauta tobe originale de Vulcan 800. Daca sunt in starea originala, cu atat mai bine, daca sunt gaurite, golite ... vedem. Ideea de baza este sa fie cromul pe ele ok. Pt un prieten. Multam fain Domn' Geo ! Frati vulcanisti tobele sunt pt.mine,pe cele de la dotare am reusit in aceasta iarna sa le albastresc. Pentru informatii suplimentare..... SUNATI DE DOUA ORI. Cu stima, ARKAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 aadicatelea tu aveai altceva decat originale si ti s-au albastrit si-acu nu-ti mai plac sau ai reusit sa albastresti tobele originale? cum e domnu Geo, ca eu nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 mah, respect direct pt omul si pt tine la fel dar nu dau esapamentul original. il pastrez pt vremuri viitoare, daca nu iese itp-ul cu astea sau daca ma satur de ele? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 mah, respect direct pt omul si pt tine la fel dar nu dau esapamentul original.il pastrez pt vremuri viitoare, daca nu iese itp-ul cu astea sau daca ma satur de ele? bafta! Rezolvam si I.T.P. -ul. Chiar nu se gasesc niste tobe de Vulcan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Vorbim peste fo un an sau doi. Da' cred ca pana atunci le vinzi. Om vedea peste vreun an sau doi dar ma indoiesc sa le vand. Rezolvam si I.T.P. -ul.Chiar nu se gasesc niste tobe de Vulcan? Incearca sa-l contactezi pe vantu, poate le mai are el pe-alea originale si poate le da. Da' de ce nu le iei pe-ale AWD-ului, chiar daca sunt gaurite? Le vandusi mestere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Incearca sa-l contactezi pe vantu, poate le mai are el pe-alea originale si poate le da. este adevarat, le mai am, dar sunt montate pe motor. eu am procedat invers, m-am saturat de drag pipes si m-am reintors la alea originale. iar daragurile alea fac in continuare ocolul tarii. in ritmul asta le vom gasi in cativa ani la vreun american care se da duminica dimineata sa-l vada vecinii ca e al mai salbatic din down town. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) intrebare : ce lungime are rezervorul de vn 800 ? (masurat pe ''backbone'' ...deci de la cap la coada ... oarecum in diagonala cum sta el pe cardu . deci nu lungimea lui ''in spatiu'' ci lungimea lui efectiva ... deci ...sper sa fi inteles ceva din ce am scris eo aici ostasii mei ) Editat Aprilie 3, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) ei na mersi ce lungime are rezervoru de vn 800 ? (na, scurt si la obiect ) ps : cardu= cadru (draq de taste... ) Editat Aprilie 3, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Mda, exact aceeasi protectie am pierdut-o si eu Marti .....asa ca daca afli de unde poti face rost de asa ceva, te rog sa-mi spui si mie.Pe Louis nu am gasit decat niste protectii in forma de flacara..... dupa indelungi cautari am gasit un site care vinde piese de kawasaki de la surubele pana la piese de motor... ornamentul respectiv il gasesti aici: http://www.mrcycles.com/fiche_section_deta...6&fveh=9064 si costa 14,62$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Mersi de link,am stat o ora,pe site-ul lor.Doar ca nu m-am lamurit cat ar fi transportul,la piesele pe care le-am adaugat in cos.N-au shipping calculator,si nici n-am reusit sa le dau un mail,sa-i intreb cat ar costa.Trimit international,oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Mersi de link,am stat o ora,pe site-ul lor.Doar ca nu m-am lamurit cat ar fi transportul,la piesele pe care le-am adaugat in cos.N-au shipping calculator,si nici n-am reusit sa le dau un mail,sa-i intreb cat ar costa.Trimit international,oricum. Nu trimit in Romania asa ca lasa-i balta. incearca si tu variantele astea: www.scootworks.com www.wemoto.com www.vintagecyclepart.com www.bikebandit.com Primele doua le-am folosit cu succes si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Nu trimit in Romania asa ca lasa-i balta.incearca si tu variantele astea: www.scootworks.com www.wemoto.com www.vintagecyclepart.com www.bikebandit.com Primele doua le-am folosit cu succes si eu. Multzam de informatie, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Te-ai mai uitat pe asta Darian? www.cmsnl.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) am nevoie de putin ajutor...am pus rezervorul pe motocicleta si dezamagire ,ceasul km nu mi mai indica viteza?cum pot verfica daca e cablu rupt?am tras, rotit putin miez sa vad daca e ceva dar nu se invarte in gol.poate fi de la melc?bafta multa... Editat Aprilie 4, 2009 de XXXL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) am nevoie de putin ajutor...am pus rezervorul pe motocicleta si dezamagire ,ceasul km nu mi mai indica viteza?cum pot verfica daca e cablu rupt?am tras, rotit putin miez sa vad daca e ceva dar nu se invarte in gol.poate fi de la melc?bafta multa... ai dat cumva roata jos?probabil nu ai bagat capatul la ceas cum trebuie sau daca ai avut roata desfacuta nu ai montat melcul cum trebuie; si mie mi s-a intimplat dar era de la roata unde sta melcul era lipsa o saiba distantoare Editat Aprilie 4, 2009 de VULCANOSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 am avut si roata data jos,mi a mers vreo 50 de km si gata,mort.... ai dat cumva roata jos?probabil nu ai bagat capatul la ceas cum trebuie sau daca ai avut roata desfacuta nu ai montat melcul cum trebuie; si mie mi s-a intimplat dar era de la roata unde sta melcul era lipsa o saiba distantoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Te-ai mai uitat pe asta Darian? www.cmsnl.com Nu livreaza in Romania. Ai cumparat tu? Daca da, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 am avut si roata data jos,mi a mers vreo 50 de km si gata,mort.... da din nou roata jos si uitatela mecanismul dintre melc si coroana ce invarte melcul unul din ele sa uzat si nu mai calca cum trebuie sub coroana am bagat o saiba de cupru si nu am mai avut probleme un pic atentie la grosimea saibei ;precis nu ai montat capacul la roata cum trebuie si melcul sa uzat ; totul pleaca de la ansamblul melc roata melcata [coroana ce antreneaza melcul] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 exact asta era,melcul nu mai ajungea la coronita....multam!!! da din nou roata jos si uitatela mecanismul dintre melc si coroana ce invarte melcul unul din ele sa uzat si nu mai calca cum trebuie sub coroana am bagat o saiba de cupru si nu am mai avut probleme un pic atentie la grosimea saibei ;precis nu ai montat capacul la roata cum trebuie si melcul sa uzat ; totul pleaca de la ansamblul melc roata melcata [coroana ce antreneaza melcul] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) exact asta era,melcul nu mai ajungea la coronita....multam!!! sa cresti mare Editat Aprilie 5, 2009 de VULCANOSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) dupa indelungi cautari am gasit un site care vinde piese de kawasaki de la surubele pana la piese de motor...ornamentul respectiv il gasesti aici: http://www.mrcycles.com/fiche_section_deta...6&fveh=9064 si costa 14,62$ Multumesc frumos pentru ajutor..... Dar am gasit ornamentul: Azi am fost la Vulcanii () Noroiosi cu prietenii si pe drum s-a repezit un caine la motocioclistul din fata, dar l-a ratat....eu in schimb nu am ratat deloc potaia, si m-am cam intins cat e asfaltul de lat. Dupa accident prietenii s-au chinuit sa adune toate piesele imprastiate pe asfalt si am fost surprins (foarte chiar...) sa aflu ca printre ele se afla si ornamentul pierdut saptamana trecuta. Acum sunt 2 variante: fie a mai pierdut vreun Vulcanos ornamentul chiar pe portiunea de asfalt raschetata de mine (nici nu vreau sa calculez sansele....) , fie ornamentul respectiv dupa desprindere s-a cuibarit printr-un cotlon al motocicletei. Asa ca eu unul am rezolvat problema ) In alta ordine de idei adresele respective sunt in acest moment mai mult decat binevenite, eu unul avand vaga banuiala ca voi vizita cateva site-uri cu piese de VN in viitorul apropiat Asfalt uscat! Editat Aprilie 5, 2009 de Viipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate