Bart Bz Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 1. Ce Vance and Hines? Daca Cruzer, atunci te-ai pacalit.2. Esti sigur? 1. Siiigur m-am pacalit!!!Da,Cruszers mi-am luat! 2. mai Geo,parca i-au ramas vreo2 lei la ultima tranzactie,bine ca m-ai intrebat,sa nu uit sa-i cer cand ajung in B! 3.stiu ca si tu ai Vance & Hines,asa ca zi-mi te rog si mie,sunt omologate in U.E. sau fiind after-market,ar cam trebui sa evitam politia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 OK....iar am facut-o lata... Am trecut peste un damb intr-o intersectie si am ramas fara ornamentul de pe toba din spate.Cum?Habar n-am....M-am intors sa il caut dar nu am mai gasit nimic... se pare ca cineva s-a facut cu o amintire de pe un Vulcan. Intrebarea mea e unde gasesc un ornament ca ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Nu prea se vede mare lucru,din poza ta...Alea sunt tobele stock,nu? Daca da,atunci vezi pe ebay,poate-ti gasesti s/h...Sau de la Louis,exista niste protectii de pus pe tobe,sa nu te frigi,tot cam asa.Costa vreo 25 euro,parca. Editat Martie 27, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Dap, sunt stock. Pe ebay nu am gasit decat atasate de tobe si pe louis nu am gasit nimic care sa semene cu asa ceva, dar poate nu am cautat eu unde trebuie(m-am uitat pe la chrom and custom)... Poti sa dai un indiciu/link ceva? Editat Martie 27, 2009 de mrpilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Mda, exact aceeasi protectie am pierdut-o si eu Marti .....asa ca daca afli de unde poti face rost de asa ceva, te rog sa-mi spui si mie. Pe Louis nu am gasit decat niste protectii in forma de flacara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiser_soze Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Atentie, nu pe PRI, ci pe ON trebuie sa stea robinetul. Pe PRI benzina curge liber si risti sa ineci motorul. Pe PRI se tine cateva secunde, cand comuti de pe ON pe RES pentru a reumple camera de nivel constant. bai, sunt atat de noob/incepator/looser, ca nu gasesc robinetul, pune-ti, va rog, o poza sa vada si okiu meu bionic unde sa-l caute. Am citit manualul si nimic am un VN 900 K07 multumiri anticipate Editat Martie 29, 2009 de kaiser_soze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 bai, sunt atat de noob/incepator/looser, ca nu gasesc robinetul, pune-ti, va rog, o poza sa vada si okiu meu bionic unde sa-l caute. Am citit manualul si nimicam un VN 900 K07 multumiri anticipate Unele motoare nu au robinet . Poate nici Vn-ul de 900 nu are. Am un prieten cu shadow si nici el nu are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 nu are ai indicator de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiser_soze Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 nu are ai indicator de benzina ding-ding, s-a facut lumina-n sat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 He,he...VN 750-ul are si robinet,si indicator...Daca vrea careva s-o fure,si robinetul e pe "inchis",dupa 100m,ii moare...Si cum multi nu stiu de existentza robinetului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salutare! Poate sa-mi spuna cineva cat e de complicat sa schimbi camasa cilindrului? Pentru ca inca nu stiu la ce cota sunt acum, m-am gandit ca ar fi mai avantajos sa schimb camasile cilindrilor si sa pun totul la cota 0. Camasile ma costa 174 euro. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. Mergem la Kaore,la service,sa ti-i le dau pe-ale mele,cu imprumut.Oricum,sta pe tusha inca vreo 10 zile,motorul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Eu zic ca daca nu faci rost pana sambata, sa nu amani drumul.Eu am mers pe Nepra doi ani fara oglinzi, si pe Vulcanul asta un an doar cu oglinda pe dreapta. Te inveti, ba chiar o sa fie o experienta beneica. Se cauta tobe originale de Vulcan 800. Daca sunt in starea originala, cu atat mai bine, daca sunt gaurite, golite ... vedem. Ideea de baza este sa fie cromul pe ele ok. Pt un prieten. Multam fain Domn' Geo ! Frati vulcanisti tobele sunt pt.mine,pe cele de la dotare am reusit in aceasta iarna sa le albastresc. Pentru informatii suplimentare..... SUNATI DE DOUA ORI. Cu stima, ARKAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 aadicatelea tu aveai altceva decat originale si ti s-au albastrit si-acu nu-ti mai plac sau ai reusit sa albastresti tobele originale? cum e domnu Geo, ca eu nu inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 mah, respect direct pt omul si pt tine la fel dar nu dau esapamentul original. il pastrez pt vremuri viitoare, daca nu iese itp-ul cu astea sau daca ma satur de ele? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Need some help! Cine din Buc imi poate imprumuta o pereche de oglinzi, sau macar una pe stanga? Am avut un accident de curand si am ramas fara oglinzi (una imi lipsea deja, dar acu am busit-o si pe aia din stanga) si as avea nevoie sambata. Imprumut sau de vanzare. Multumesc. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 mah, respect direct pt omul si pt tine la fel dar nu dau esapamentul original.il pastrez pt vremuri viitoare, daca nu iese itp-ul cu astea sau daca ma satur de ele? bafta! Rezolvam si I.T.P. -ul. Chiar nu se gasesc niste tobe de Vulcan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Vorbim peste fo un an sau doi. Da' cred ca pana atunci le vinzi. Om vedea peste vreun an sau doi dar ma indoiesc sa le vand. Rezolvam si I.T.P. -ul.Chiar nu se gasesc niste tobe de Vulcan? Incearca sa-l contactezi pe vantu, poate le mai are el pe-alea originale si poate le da. Da' de ce nu le iei pe-ale AWD-ului, chiar daca sunt gaurite? Le vandusi mestere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Incearca sa-l contactezi pe vantu, poate le mai are el pe-alea originale si poate le da. este adevarat, le mai am, dar sunt montate pe motor. eu am procedat invers, m-am saturat de drag pipes si m-am reintors la alea originale. iar daragurile alea fac in continuare ocolul tarii. in ritmul asta le vom gasi in cativa ani la vreun american care se da duminica dimineata sa-l vada vecinii ca e al mai salbatic din down town. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) intrebare : ce lungime are rezervorul de vn 800 ? (masurat pe ''backbone'' ...deci de la cap la coada ... oarecum in diagonala cum sta el pe cardu . deci nu lungimea lui ''in spatiu'' ci lungimea lui efectiva ... deci ...sper sa fi inteles ceva din ce am scris eo aici ostasii mei ) Editat Aprilie 3, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) ei na mersi ce lungime are rezervoru de vn 800 ? (na, scurt si la obiect ) ps : cardu= cadru (draq de taste... ) Editat Aprilie 3, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Mda, exact aceeasi protectie am pierdut-o si eu Marti .....asa ca daca afli de unde poti face rost de asa ceva, te rog sa-mi spui si mie.Pe Louis nu am gasit decat niste protectii in forma de flacara..... dupa indelungi cautari am gasit un site care vinde piese de kawasaki de la surubele pana la piese de motor... ornamentul respectiv il gasesti aici: http://www.mrcycles.com/fiche_section_deta...6&fveh=9064 si costa 14,62$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Mersi de link,am stat o ora,pe site-ul lor.Doar ca nu m-am lamurit cat ar fi transportul,la piesele pe care le-am adaugat in cos.N-au shipping calculator,si nici n-am reusit sa le dau un mail,sa-i intreb cat ar costa.Trimit international,oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Mersi de link,am stat o ora,pe site-ul lor.Doar ca nu m-am lamurit cat ar fi transportul,la piesele pe care le-am adaugat in cos.N-au shipping calculator,si nici n-am reusit sa le dau un mail,sa-i intreb cat ar costa.Trimit international,oricum. Nu trimit in Romania asa ca lasa-i balta. incearca si tu variantele astea: www.scootworks.com www.wemoto.com www.vintagecyclepart.com www.bikebandit.com Primele doua le-am folosit cu succes si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate