darian Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 gura,mah...! Desertul vulpii ...Si mai lucrezi si-n presa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 gura,mah...! Desertul vulpii ...Si mai lucrezi si-n presa... dau calutul lui Darian pentru o tara, preferat un desert nepopulat . oricum 3500 de euro nu primesti pentru el. asa macar nisip pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Stie careva de unde pot cumpara o aripa spate de VN800 classic sau pe cineva care ar putea sa o faca la un pret rezonabil? Pe ebay nu am gasit nimic si nu prea cunosc siteuri europene cu piese moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Pe ebay nu am gasit nimic . Mai sa fiu...! Da' cum ai cautat tu,si n-ai gasit?! Sunt cel putzin 3.Asta din linkul de mai jos,e cea mai ieftina si trimite si -n afara SUA,daca-i citesti descrierea produsului.Ca sus,scrie doar de SUA.Doar sa-l intrebi cat costa. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2000-00-Kaw...sQ5fAccessories Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Asta este aripa de VN800A, nu de Classic si e cam vai de capul ei. Nu am specificat mai sus, dar ma intereseaza noua si am nevoie de factura. De asemenea, as prefera Europa ca sa nu mai dau bani aiurea si pe vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Stimabile...Cu manutza ta,ai scris "classic",cand ai intrebat...Vezi ca zicea @BLAGA OCTAVIAN,ca face aripi,la comanda,asa cum vrea clientul.Acuma,nu stiu daca poate sa-ti dea si factura...Doar am remarcat ca poate sa faca.O sa vreau si eu modificate aripile spate,si la Vulcan,si pt. Rebel. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 17, 2010 Autor Share Postat Februarie 17, 2010 uite link: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI-VU...sQ5fAccessories sau la dezmembrari ,pe forum sau la reprezentanta,noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Mersi,o vazusem si eu,p-aia....E una din cele 3,de care ziceam. Nici asta,nu e noua.Omu' zice de nou-noutza,si ieftina,sa nu plateasca si vama.Dac-o vrea cu factura,inseamna c-o aduce la valoarea de achizitie,adica 200$.Deci,implicit,are si vama ...De la reprezentantza,il rupe la buzunar.Stiu de la @Foxdesert,cat l-ar fi costat pe el,schimbatul aripii spate.Noroc ca i-a platit-o asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Asta este aripa de VN800A, nu de Classic si e cam vai de capul ei. Nu am specificat mai sus, dar ma intereseaza noua si am nevoie de factura. De asemenea, as prefera Europa ca sa nu mai dau bani aiurea si pe vama. http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...n800-b7/o/m4566 da-le mesaj astora si intreaba de transport nu recomand reprezentanta, pretul e triplu Editat Februarie 17, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Din pacate,n-o sa faca mare lucru,nici cu Bikebandit.com...M-am inscris la ei,si-am vrut sa comand niste cacatzisuri,gen cutiile turometrului si vitezometrului...La checkout,transportul imi aparea vreo 130$..Si cica-s mai multe optiuni,pt. transport.Nu-mi aparea decat asta.Le-am scris...Mi-au raspuns,ca-i singura optiune.Ok,era un transport super-rapid...Dar costa enorm!!! Prefer sa vina-n 3 saptamini,si sa coste cat mai putzin,gen 30-50$...Evident,pina la urma,am luat tot de pe ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Nu exista vreun magazin in genul BikeBandit.com european? P.S: la reprezentanta costa cam 500 euro Editat Februarie 20, 2010 de mrpilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 http://www.cmsnl.com/kawasaki-motorcycle_model11372/ Eu am mai comandat piese de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 salutare, are cineva de vanzare un amotrizor spate ptr un vulcan 400/800 astept pm , multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Vreau sa schimb suportul ghidon /index.php?...t&p=2308196 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 www.ebay.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 http://www.universmoto.ro/raport/Consilier...Kawasaki_VN_800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 a vorbit frumos Mesaj completat Observ ca nu-mi pot edita postul, asa ca adaug la voi o intrebare. Ieri (07/03/2010), ca tot a fost frumos, am facut o inspectie motorului, ocazie cu care am observat imbatranirea excesiva a cauciucurilor fata/spate, deci imi voi cumpara un set nou acum, in primavara. As vrea sa va intreb pe voi cu ce cauciucuri rulati, eu avand Bridgestone care au 5 ani si care nu s-au uzat in profil dar au imbatranit si sunt crapate. Inclin tot catre Bridgestone dar nu as vrea si ceva sugestii... poate cumpar ceva si mai bun. Merci! Mesaj completat LE. A stiut soft-ul sa faca edit automat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 a vorbit frumos Mesaj completat Observ ca nu-mi pot edita postul, asa ca adaug la voi o intrebare. Ieri (07/03/2010), ca tot a fost frumos, am facut o inspectie motorului, ocazie cu care am observat imbatranirea excesiva a cauciucurilor fata/spate, deci imi voi cumpara un set nou acum, in primavara. As vrea sa va intreb pe voi cu ce cauciucuri rulati, eu avand Bridgestone care au 5 ani si care nu s-au uzat in profil dar au imbatranit si sunt crapate. Inclin tot catre Bridgestone dar nu as vrea si ceva sugestii... poate cumpar ceva si mai bun. Merci! Mesaj completat LE. A stiut soft-ul sa faca edit automat eu heidenau folosesc la vn-ul meu de 750..... daca te intereseaza intra pe http://www.heidenau.ro/ cauta ce ai nevoie si comandati Ciau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 eu heidenau folosesc la vn-ul meu de 750..... daca te intereseaza intra pe http://www.heidenau.ro/ cauta ce ai nevoie si comandati Ciau Salut; un sfat pentru ulei? Cineva mi-a recomandat, avand in vedere varsta motorului (e din `91), Motul 5100 4T Ester 15W-50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 eu heidenau folosesc la vn-ul meu de 750..... daca te intereseaza intra pe http://www.heidenau.ro/ cauta ce ai nevoie si comandati Ciau Ca Pret sunt excelente, dar calitativ??? Eu deja am facut comanda la Pirelli 66 Route mi se par cele mai tari estetic, cu scrisul ala alb in lateral dar a costat mai mult decat dublu fata de cele de la heidenau . Pirelli am deja pe spate si sunt multumit . Sunt facute pentru europeni, unde mai avem si ploaie si soare, spre deosebire de AVON, cre am inteles ca nu se comporta bine pe ud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 a vorbit frumos Mesaj completat Observ ca nu-mi pot edita postul, asa ca adaug la voi o intrebare. Ieri (07/03/2010), ca tot a fost frumos, am facut o inspectie motorului, ocazie cu care am observat imbatranirea excesiva a cauciucurilor fata/spate, deci imi voi cumpara un set nou acum, in primavara. As vrea sa va intreb pe voi cu ce cauciucuri rulati, eu avand Bridgestone care au 5 ani si care nu s-au uzat in profil dar au imbatranit si sunt crapate. Inclin tot catre Bridgestone dar nu as vrea si ceva sugestii... poate cumpar ceva si mai bun. Merci! Mesaj completat LE. A stiut soft-ul sa faca edit automat drace ia tot bridgestone sau Metzeler. Avon chiar au anumite probleme pe ploaie, mama lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 @foxdesert Nu ma gandeam deloc la avon, ce dracu, imi pun cauciucuri marca de cosmeticale muieresti pe motor? Oscilam intre Bridgestone si ceva Pirelli, Michelin. @darkflames. De unde ai facut comanda la Pirelli 66 Route? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 eu am mers multe mii de km pe udatura si pe vreme rece, iarna. bridgestone-ul pe care il ai si tu mi se pare ireprosabil, nu am avut niciodata probleme. asta mi se pare criteriul principal. vara pe asfalt uscat toate au aderenta. am auzit lucruri bune despre metzeler marathon, sau asa ceva, ma gandeam sa iau si eu d-astea anul trecut, dar pana la urma am ramas tot la bridgestone. am decis ca nu are rost sa schimb un lucru care deja este verificat si e foarte bun. plus ca dupa mintea mea mi se pare ca exedra are cel mai potrivit profil pt udatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 @foxdesert Nu ma gandeam deloc la avon, ce dracu, imi pun cauciucuri marca de cosmeticale muieresti pe motor? Oscilam intre Bridgestone si ceva Pirelli, Michelin. @darkflames. De unde ai facut comanda la Pirelli 66 Route? de la www.mynetmoto.com. Au ajuns in cca o saptamana si au cele mai bune preturi . Exista magazin mynetmoto si pe Vilor, dar modelul meu nu-l aveau in stoc si mi-l aduceau deabia intr-o luna, asa ca am preferat sa iau direct de pe site impreuna cu TzuTzuNet . pe langa pretul cauciucurilor se mai plateste o taxa de transport de 30 euro ( 1-3 cauciucuri) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate