foxdesert Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 nevoie rapid de cablu si eventual maneta de ambreiaj. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ma gandeam sa cumpar tobele alea iar... doar asa, sa inchidem cercul, inapoi in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ma gandeam sa cumpar tobele alea iar... doar asa, sa inchidem cercul, inapoi in Bucuresti. Daca nu-ti sunt de trebuinta, lasa-le, bre, sa circule. Poate ca la un moment dat fac un film despre circulatia tobelor zgomotoase in natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ma gandeam sa cumpar tobele alea iar... doar asa, sa inchidem cercul, inapoi in Bucuresti. Salut... daca te hotarasti sa le iei..un PM si se rezolva...numai bine tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salut, Ajutati-ma va rog cu un link pentru download "owner manual" si "service manual" - vn800. Stiu ca sunt postate undeva la acest topic dar nu am reusit sa le gasesc desi am cautat dupa mai multe cuvinte cheie. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 (editat) Salut,Ajutati-ma va rog cu un link pentru download "owner manual" si "service manual" - vn800. Stiu ca sunt postate undeva la acest topic dar nu am reusit sa le gasesc desi am cautat dupa mai multe cuvinte cheie. Multumesc ! Voila: Mesaj completat Voila: Trimite-mi adresa ta de mail printr-un PM si ti-l voi trimite...am incercat in zadar sa il incarc aici! Editat Septembrie 26, 2010 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 da! da! lasa-le sa circule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Are cineva de vanzare un butuc spate de VN800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 DA' ce-ai patit la al tau? Are cineva de vanzare un butuc spate de VN800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Nu a patit nimic, dar imi construiesc o roata spate cu alt cerc si alte spite, si as fi vrut sa folosesc alt butuc, ca sa nu-l mai despitez pe cel actual ( sa vand apoi roata mea actuala - completa ) Editat Octombrie 12, 2010 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 foarte frumos. brava! ce cauciuc vrei sa pui pe noua janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Un 240/40-R18 . Am deja janta si cauciucul, camera speciala pt roata de 240...doar butucul ma impiedica sa ma apuc de lucru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 da iti pui roata lata, nu te incurci. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Stimabililor,daca stiti pe cineva ,sa aibe Drifter de 1500,in Bucuresti,va rog spuneti-mi si mie...Avea Andrei (aerografiat cu pene ,opera lui Zoli),da' l-a vandut acu' vreo 2 luni...Si nu mai e-n Bucuresti,mobra asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Wolfman il are pe ala de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Stiu,m-am si pozat pe-al lui. .De 800,mai are-un amic de-al meu.Eu vreau sa vad daca-s in stare sa manevrez vaporu' ala de 1500...! Mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Aha, se upgradeaza darian! Cu un vaporas, de-o manevra, te pot ajuta si eu. Are 300 kg la gol, Drifterul 1500 are 302 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Eeehhhh...Deocamdata,visez cu ochii deschisi...Adevarul e ca nici VTX-ul ,nu-mi displace ...Cand poti sa te-abati din drum,si sa treci pe la mine...N-as zice "nu",sa vad cum il manevrez,la mine pe stradutza... Daca-mi aduc bine aminte,acu' vreo 3 ani,am dus si-adus inapoi,de la Ploiesti,VN 1500 Classic-ul lui Luigi (@L.U.V.).Si-am mers si prin Centru, zona aglomerata.N-am avut nicio problema.Doar ca Drifterul,are alta pozitie-n sea,alt ghidon,e mai lung,etc... Editat Octombrie 29, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Dariane, fratele meu, e mare motoreta. Al lui Luigi nu era clasic, era vn15. Mai repede te vad pe vn-ul meu, e mult mai versatil si e perfect pt persoane din astea "inalte" ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Stiu,ma...Las' ca si VN 15-le,tot la rubrica "vaporase",se-ncadreaza.Doar au aceeasi origine.Si la Drifter, aripa spate se duce mult inafara-chestie strict de design -de-aia pare "asa mare".Da' ce vrei tu,daca mie aia-mi place ?! Asa,foarte bine ma-nteleg si cu Vulcanu' meu...As putea opta pt. varianta mai mica (inclusiv dimensional),ala de 800...Da' n-are asa cuplu, nu-i cu cardan,n-are indicator de benzina - chestii importante pt. mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Stiu,ma...Las' ca si VN 15-le,tot la rubrica "vaporase",se-ncadreaza.Doar au aceeasi origine.Si la Drifter, aripa spate se duce mult inafara-chestie strict de design -de-aia pare "asa mare".Da' ce vrei tu,daca mie aia-mi place ?! Asa,foarte bine ma-nteleg si cu Vulcanu' meu...As putea opta pt. varianta mai mica (inclusiv dimensional),ala de 800...Da' n-are asa cuplu, nu-i cu cardan,n-are indicator de benzina - chestii importante pt. mine. Al meu nu e Drifter si e si bobberit, dar tot vaca de 1500 este. Daca vii aici, poti sa dai o tura. (Sa ai in dotare niste beri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Al meu nu e Drifter si e si bobberit, dar tot vaca de 1500 este. Daca vii aici, poti sa dai o tura. (Sa ai in dotare niste beri ) Multzam fain de oferta - sambata,m-am dat cu VTX-u' lui Sorin. Am iesit un pic in trafic,nu doar asa,pe-o stradutza care se-nfunda-n parc.Cum ma si asteptam,pot sa ma descurc, da' e-o provocare continua,pt. mine,sa merg cu-asa ceva.Nu de alta,da' pt. cine nu ma stie,am 1,62 m si vreo 54-56 kg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Stiu,ma...Las' ca si VN 15-le,tot la rubrica "vaporase",se-ncadreaza.Doar au aceeasi origine.Si la Drifter, aripa spate se duce mult inafara-chestie strict de design -de-aia pare "asa mare".Da' ce vrei tu,daca mie aia-mi place ?! Asa,foarte bine ma-nteleg si cu Vulcanu' meu...As putea opta pt. varianta mai mica (inclusiv dimensional),ala de 800...Da' n-are asa cuplu, nu-i cu cardan,n-are indicator de benzina - chestii importante pt. mine. Am fost tentat si eu sa imi iau VN-ul de 1500,dar,cand am aflat cat consuma,de la un amic de-al meu care are asa ceva,am preferat 800-le.Dat fiind faptul ca eu fac undeva intre 15000-20000 km/an,chiar a contat consumul.Una e sa-ti ia 4-6/100 de km,in conditii de pasager permanent ,cu o viteza de croaziera intre 120 si 140 km/h si alta e 8-10/100 km... Daca gresesc cu consumul VN-ului de 1500,va rog sa ma corectati,dar eu stiu cifrele astea din doua surse,un Classic si un Drifter.Acum tu stii cat conteaza consumul pt tine,comparativ cu cardanul,de exemplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Var-miu are VN 1500 si ii ia cam 6 la suta la drum lung, la cca 120 km/h. Consumul e si o problema de reglaj, modificari, stil de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Multzam fain de oferta - sambata,m-am dat cu VTX-u' lui Sorin. Am iesit un pic in trafic,nu doar asa,pe-o stradutza care se-nfunda-n parc.Cum ma si asteptam,pot sa ma descurc, da' e-o provocare continua,pt. mine,sa merg cu-asa ceva.Nu de alta,da' pt. cine nu ma stie,am 1,62 m si vreo 54-56 kg... Nenea nenea ...Darian..da dupa cate observ nu esti chitit pe un model...!!! atunci de ce nu ai in vedere un dragstar/vstar...??? Parca iti placea si doar stii motoreta ! Si ma scuzati, dar nu exista rival la un dragstar clasic ... ba da un royalstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate