mihai_prd Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 ibei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 da, si eu saptamana viitoare as fi prezent da preferabil duminica, sambata cred ca o sa am ceva de lucru... Este ok si duminica pentru mine. Deci , se mai baga cineva pt duminica ( 9 octombrie ) la o iesire de o zi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexVN Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Salut eu plec sambata asta pe 01.10.2011 la Bran plec la ora 11 din Barbu Vacarescu intrarea latera in stadinul Dinamo.Intoarcerea duminica. Dacă nu mă prăfuiesc puternic diseară te-aÂş însoți. La ce oră ai vrea să fie plecarea? Ar mai fi cineva în afară de noi ? Salut eu plec sambata asta pe 01.10.2011 la Bran plec la ora 11 din Barbu Vacarescu intrarea latera in stadinul Dinamo.Intoarcerea duminica. De mers pentru moment sunt singur. Este ok si duminica pentru mine. Deci , se mai baga cineva pt duminica ( 9 octombrie ) la o iesire de o zi ? Cu mare placere ma anunt si eu . de acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Pe 9 ma bag si eu. Unde, care cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Salut eu plec sambata asta pe 01.10.2011 la Bran plec la ora 11 din Barbu Vacarescu intrarea latera in stadinul Dinamo.Intoarcerea duminica. Salut eu plec sambata asta pe 01.10.2011 la Bran plec la ora 11 din Barbu Vacarescu intrarea latera in stadinul Dinamo.Intoarcerea duminica. De mers pentru moment sunt singur. Cu mare placere ma anunt si eu . de acuma Sorry jupane dar vineri am reusit sa ma aranjez asa cum trebuie. Dar pt sapt viitoare ma trec si eu pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Pe 9 ma bag si eu. Unde, care cum? Pai ne hotaram...Ori Cheia , ori prin Buzau ( vulcanii noroiosi+focul viu+tabara de sculptura Magura ) , sau alte propuneri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Vreau si eu sa duc VN-ul la vulcani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 So Buzau + celelalte? La cat se da plecarea? Sambata sau duminica? Pronosticul meteo e destul de naspa. Duminica ploaie torentiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 As vota pentru Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Se vinde VN 800A Moto in stare exceptionala, sa custom, Fat DragBar, oglinzi custom, tobe vance & hines, sisybar, portbagaj, coburi piele + suporti, kit carburatie dino jet, filtru K&N, consumabile schimbate, alte detalii la tel. Radu 0723 583 261. Se poate vedea in Bucuresti. super tare 'bicicleta' , testata personal , merge super .... spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 (editat) Da, Duminica se strica vremea .Sambata este vreme frumoasa...deci ramane pt sambata .Raduprint , tu poti pe la urma sambata sa vi ? Cat despre locatie, prin Buzau am avea mai multe de vazut . Mai mult info AICI Un alt loc interesant ar fi la Cetatea Poenari, insa nu stiu daca toata lumea este dispusa sa-si lase motorul si sa urce 1480 de trepte Editat Octombrie 4, 2011 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Si eu sunt de acord cu iesire sambata + buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 eu din pacate sambata nu pot, si nu merita sa riscam sa mergem duminica la cum se anunta vremea. so, plimbare placuta (eu tocmam m-am intors din una de 200 km), si daca cumva mi se schimba planul pana sambata, ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexVN Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Da, Duminica se strica vremea .Sambata este vreme frumoasa...deci ramane pt sambata .Raduprint , tu poti pe la urma sambata sa vi ? Cat despre locatie, prin Buzau am avea mai multe de vazut . Mai mult info AICI Un alt loc interesant ar fi la Cetatea Poenari, insa nu stiu daca toata lumea este dispusa sa-si lase motorul si sa urce 1480 de trepte In concluzie s-a hotarat ceva sigur? De unde se pleaca si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Sigur este doar daca nu o sa fie vreme ploioasa . Alaltaieri anuntau ca sambata o sa fie frumos, Ieri au anuntat ca vin ploile in toata tara de vineri . Vedem zilele urmatoare ce mai anunta... Cat despre Traseu, eu propun 2 varianate : Ambele trec pe la vulcani si Tabara de sculptura Magura , diferenta este ca unu merge mai departe pana la lacul / Barajul Siriu, unde , in apropiere este si o cascada, si niste viaducte interesante. Intoarcere pe la Valenii de Munte, unde daca ne mai permite timpul si avem chef, putem sa impacam pe toata lumea si sa mergem si pana la Cheia . Plecarea ar fi din Sos Colentina...am putea sa ne strangem la benzinaria ( Agip ) din intersectia Colentina cu Fundeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Eu aÂş alege traseul mai scurt, că e Âşi ziua mai scurtă Âşi până una până alta se face noapte (cred eu). Dar nu mă deranjează nici ăla mai lung. La ce oră vreți să plecăm? Dacă e frumos bineînțeles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 pe la ora 10 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 da de ce nu faceti voi chat-ul pe PM sau mess??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 poate pentru ca sunt mai multi care vor informatia? se va merge in grup(ul posesorilor de VN) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 exista topic de calatorii....asta e topic de VN. cine cauta info despre VN,e nevoit sa rasfoiasca paginile sa caute printre mesajele dintre useri...nu e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 În concluzie plecare sâmbătă ora 10 benzinaria agip colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOGAIONON Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Salutare la toti posesorii de VN! Am o rugaminte la cei care detin VN800B si care stiu si Suzuki Volusia VL 800 sau Intruder C800, daca pot sa faca o succinta comparatie ( costuri intretinere, confort, ciclistica, performante...). Nu stiu ce sa aleg. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Nu am mers pe Suzuki Intruder C800 dar l-am studiat si mi se pare peste Vn800 Classic. C800-le este o motocicleta model mai nou ( parca din 2006 se produce) si cred ca este mai mult comparabil cu vn900-le, mai ales ca 800-le s-a oprit din productie in 2005 ( parca !) Cele mai sesizabile diferente in favoarea c800-lui sunt transmisia pe cardan si anvelopa spate de 170 vs 140 ( cat are Vn-ul 800) si capacitatea rezervorului de 17 litri vs 14L . Deci in concluzie as alege C800-le insa este si cu mult mai scump . 5000 euro vs 3000 euro Editat Octombrie 10, 2011 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Salutare la toti posesorii de VN! Am o rugaminte la cei care detin VN800B si care stiu si Suzuki Volusia VL 800 sau Intruder C800, daca pot sa faca o succinta comparatie ( costuri intretinere, confort, ciclistica, performante...). Vulcanul e pe lant, are un carburator, cauciucul pe spate e doar cu putin mai lat decat cel de pe fata=> mai multa putere, viteza de top superioara, ciclistica mai buna. Volusia e pe curea, are doua carburatoare(asta e un minus), Intruderul are cardan, e pe injectie => cuplu o idee mai mare, intretinere mai usoara. Ca pret de achizitie,Volusia < Vulcanul < Intruderul. La costuri de intretinere, nu se strica, deci nu te intereseaza. De-aici mai incolo, depinde de tine ce cauti. Nu-ti recomand nimic,eu alegand deja VN-ul 800 B as fi subiectiv... Editat Octombrie 10, 2011 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Salut, Âştie cineva dacă releul de vn800 merge Âşi pe 400 Âşi dacă da Âştiți pe cineva care vinde aÂşa ceva? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate