foxdesert Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Ceva piese de vanzare pentru VN 800 Classic aici: /index.php?/topic/92561-accesoriipiese-pentru-chopperechopperisti/page__view__findpost__p__3081984 Editat Martie 20, 2012 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Dupa ce m-au frecat la creieri 5 vopsitori emeriti despre metoda fiecaruia de vopsire (cuptor, vopsea pe baza de rahat, lacuri super bengoase) si mai apoi despre pretul lucrarii.Neavand matrita acasa sa le dau atatia bani, m-am hotarat sa-mi vopsesc singur rezervorul, aripile si capacele de baterie. Asta a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 cred ca ma repet , vulcanul meu bubuie in tobe si nu stiu care e remediul , maine schimb bujiile si o sa vad ce se intampla. daca v-ati confruntat cu chestii din astea va rog... un sfat. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanAM Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Caut un mester serios sa-mi curete si sa-mi regleze carburatorul, astazi sau maine. Aveti idee cine ma poate ajuta? In zona Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Caut un mester serios sa-mi curete si sa-mi regleze carburatorul, astazi sau maine. Aveti idee cine ma poate ajuta? In zona Bucuresti? Nea Yoshi de la Kaore, str. Viitorului dar nu stiu numarul, daca intri dinspre Mihai Bravu, e la vreo 200 de metri inainte de Mihai Eminescu, pe dreapta. Are un banner galben pe casa. Ultima oara m-a costat 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Am scos-o in seara asta, era inca lumina cand am facut fotografiile, maine ii invelesc tevile in banda si sa-i pun capacele la baterie.Legaturile la partea electrica tot maine i le fac si poate o termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Poti incerca oglinzile si invers, adica sa fie curbata inspre jos... daca intelegi ce vreau sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 cred ca ma repet , vulcanul meu bubuie in tobe si nu stiu care e remediul , maine schimb bujiile si o sa vad ce se intampla. daca v-ati confruntat cu chestii din astea va rog... un sfat. zaha cel mai probabil ai amestecul prea sarac. ai scos sitele din tobe sau ai pus filtru sport? iti bubuie pe frana de motor/deceleratie? daca da, in principiu se poate rezolva usor. Caut un mester serios sa-mi curete si sa-mi regleze carburatorul, astazi sau maine. Aveti idee cine ma poate ajuta? In zona Bucuresti? daca nu ai rezolvat, da-mi un tel 0745035184 am garajul pe oltenitei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 cel mai probabil ai amestecul prea sarac. ai scos sitele din tobe sau ai pus filtru sport? iti bubuie pe frana de motor/deceleratie? daca da, in principiu se poate rezolva usor. daca nu ai rezolvat, da-mi un tel 0745035184 am garajul pe oltenitei S-a rezolvat schimband bujiile. multumesc mult. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanAM Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Nea Yoshi de la Kaore, str. Viitorului dar nu stiu numarul, daca intri dinspre Mihai Bravu, e la vreo 200 de metri inainte de Mihai Eminescu, pe dreapta. Are un banner galben pe casa. Ultima oara m-a costat 50 ron. Sa-ti dea D-zeu sanatate Sorin. Am fost acolo ieri seara si s-a rezolvat. Zboara vulcanasu acum. cel mai probabil ai amestecul prea sarac. ai scos sitele din tobe sau ai pus filtru sport? iti bubuie pe frana de motor/deceleratie? daca da, in principiu se poate rezolva usor. daca nu ai rezolvat, da-mi un tel 0745035184 am garajul pe oltenitei Multumesc, am rezolvat la Nea Yoshi. Ramane pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) salut, Vulcanisti de 800, la schimbarea vitezelor cam "agata"cu toate ca sunt foarte atent cu debraierea, ambreiajul tine cam pe la jumatate, se mai poate regla ceva sau este pb de singroane din cutie. cel mai suparator este cand bag a-I-a,zici ca intra la "japca". asa este la vn sau am o pb? multumesc. Editat Martie 24, 2012 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Vand Suporti cobburi pentru Vulcan 800 , stanga + dreapta , cu tot cu suruburi mai lungi . pret 120 ron . Valabil. Pret nou ...100 ron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellriderCJ Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 salut! am nevoie de un cablu de kilometraj pt un 800a din '95. are cineva? e ok si de la alt model sau de la alta motocicleta, dar nu mai scurt de 1,60m. voi reveni cu o poza cu capatul ce intra in melc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 salut! am nevoie de un cablu de kilometraj pt un 800a din '95. are cineva? e ok si de la alt model sau de la alta motocicleta, dar nu mai scurt de 1,60m. voi reveni cu o poza cu capatul ce intra in melc. @metricmotion, iti aduce nou daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nunu Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 salutare, caut Comenzi avansate Vulcan vn800 .... poate are cineva??? poate aduce cineva??? multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Am reusit sa o si inmatriculez dupa lupte seculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 foarte faina s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 mersi , nici nu mai imi vine sa o fac bobber ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 mersi , nici nu mai imi vine sa o fac bobber ) Lasa ca trece Dupa un sezon mai vorbim. Faina jucarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 M-am jucat si eu putin cu VN-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 M-am jucat si eu putin cu VN-ul... Mai mai, a iesit chiar frumos de tot. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 M-am jucat si eu putin cu VN-ul... faina jucarie ai bravo, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanAM Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Am nevoie cu imprumut sau cumpar, pana duminica, manson dreapta pt. vulcan 1500 cu cablu accelerare, decelerare de 1 tol. Zona Bucuresti. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Multumesc pentru aprecieri; multi spun ca VN-ul de 750 nu merge modificat... asa ca astept si criticile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Multumesc pentru aprecieri; multi spun ca VN-ul de 750 nu merge modificat... asa ca astept si criticile... Sunt curios care e finalul proiectului tau, cum visezi sa fie la final! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate