Ancalagon Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Poate au aici: /index.php?/topic/673639-venhill/page__view__findpost__p__3050860 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. S-ar putea sã fie un pic mai lung decât la celelalte modele de VN800.Stiu cã la Drifter,ghdonul original e mai lat,si de-aia,cablul ar trebui sã fie cu câtiva cm mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 151 cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. www.dillypoint.ro Ia numarul de sus de la "conatact" si suna. La un moment dat avea in stoc un cablu de Drifter. Editat August 26, 2012 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Noroc! Ea spuneti voi ce diametru are ghidonul la VN 800. Ma bate un gand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Un tzol, inch, adica 2,54cm. Ce gand te bate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 cablu va poate aduce si metricmotion de aici de pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 @Ancalagon. - merci. ma gandesc sa incerc un ape... ori ceva nou chiar daca imi place tare mult cum e facut asta original. sunt usor in dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Am un dragbar drept de un tol, daca doreste cineva, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Merci de oferta, am condus VN-ul Foxului cu dragbar si m-a obosit excesiv pozitia. Stiu ca lui ii place dar pe mine nu m-a coafat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 am si eu un dragbar, pe care l-as da la schimb cu un ghidon original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 am si eu un dragbar, pe care l-as da la schimb cu un ghidon original... Salut, ce dimensiuni si forma are dragbar-ul; l-as schimba si eu pe al meu de Shadow. Al meu are A=75cm, C=13cm Ø=2,22(7/8 inch); caut unul cu A=970cm(+) si C=16cm, Ø=2,22(7/8 inch) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Salut, ce dimensiuni si forma are dragbar-ul; l-as schimba si eu pe al meu de Shadow. Al meu are A=75cm, C=13cm Ø=2,22(7/8 inch); caut unul cu A=970cm(+) si C=16cm, Ø=2,22(7/8 inch) o sa-l masor si iti spun, dar cred ca este diametrul 25.... deocamdata o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Ce bine arata Vn-ul in poza asta Radule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Merci de oferta, am condus VN-ul Foxului cu dragbar si m-a obosit excesiv pozitia. Stiu ca lui ii place dar pe mine nu m-a coafat. drace iti dau HD-ul si conduci cu ape-ul meu stii cat de bine e cand treci printre masini si oglinzile lor nu-ti fac nicio problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 asta este corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Mockup of my new exhaust: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Anyway, cine vrea un dragbar, stie unde e, dupa dulap la mine...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Mockup of my new exhaust: fain pan' la toba finala, care in opinia mea nu prea merge pe chopper/cruiser da ce-ai facut cu poza ma ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Stiu ca nu merge dar n-am inca supertrapp. Cine, unde, care poza, ce-am facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Stiu ca nu merge dar n-am inca supertrapp. Cine, unde, care poza, ce-am facut? pai pare ca o caricatura scurta si inalta sau mi se pare mie doar?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 nu ti se pare, si eu o gasesc ciudata rau. roata aia pe fata cu aripa tare ciudata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Nu stiu poza cum pare ca am facut-o dintr-un unghi ciudat dar totul (mai putin aripa fata) are dimensiuni normale pe motor. Poate e unghiul si negrul de pe roata fata. Aripa e una de Dominator de fata intoarsa si inadita cu o bucata de spate pt. ca merg destul de mult si pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 www.dillypoint.ro Ia numarul de sus de la "conatact" si suna. La un moment dat avea in stoc un cablu de Drifter. De treaba oamenii de la dillypoint. Le-am dat mail, dupa doua zile am primit cablul prin fan Courier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate