ThePrincipal Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Am terminat si eu al meu vn 800 A. zaha Editat August 9, 2012 de ThePrincipal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Caut masca cromata pe radiator pt.Vulcan 800 Clasic.Astept oferte.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Am terminat si eu al meu vn 800 A. zaha Arata bine. Sa-ti traiasca! Are si extensii pt. comenzi sau mi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Salut, stie cineva care este distanta intre gaurile de prindere al amortizorului spate la vn 800 classic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 cica ar fi 12.12" adica fo 30,78cm dar nu bag mana in foc pt. asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 cica ar fi 12.12" adica fo 30,78cm dar nu bag mana in foc pt. asta. pana la urma am sa-l desfac si am sa masor;mersi oricum, am zis ca poate stie cineva fara sa mai demontez jos de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) Salutare,nu am avut timp sa iau topicul de la capat dar totusi as vrea sa va intreb ceva. Ma chinui de ceva timp cu un vulcan de 1500 de prin 92 sa-i rezolv problema culbutorilor. Amicul asta al meu a adus motorul cu un tacanit de culbutori fantastic.Am dat jos apacele si vro 3 erau blocati. I-am spalat,uns,amorsat in baie de ulei si i-am montat inapoi.Rezultatul.......acelasi. Ce e curios e ca in mers a inceput sa tacane,deci nu-i problema ca a stat si s-au dezamorsat si acu nu mai primesc ulei,ci din mers a inceput tacaneala. Ce ma sfatuiti sa fac,sa iau de pe ebay alte capace cu culbutori?se mai pot reconditiona astia?E vro smecherie pe care eu n-o stiu? Editat August 18, 2012 de prisihayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Salutare,nu am avut timp sa iau topicul de la capat dar totusi as vrea sa va intreb ceva. Ma chinui de ceva timp cu un vulcan de 1500 de prin 92 sa-i rezolv problema culbutorilor. Amicul asta al meu a adus motorul cu un tacanit de culbutori fantastic.Am dat jos apacele si vro 3 erau blocati. I-am spalat,uns,amorsat in baie de ulei si i-am montat inapoi.Rezultatul.......acelasi. Ce e curios e ca in mers a inceput sa tacane,deci nu-i problema ca a stat si s-au dezamorsat si acu nu mai primesc ulei,ci din mers a inceput tacaneala. Ce ma sfatuiti sa fac,sa iau de pe ebay alte capace cu culbutori?se mai pot reconditiona astia?E vro smecherie pe care eu n-o stiu? Pe ambii cilindri sau doar pe unul singur? Spune-mi procedeul de amorsare al tachetilor , sunt tacheti hidraulici, eu i-am avut blocati pe deschis sa zic la al doilea cilindru, (pe evacuare).Zgomotul la tacheti e unul metalic, insuportabil. Ti-am atasat un link, destul de interesant zic eu. http://tearitupfixitrepeat.blogspot.ro/2010/04/lash-adjusters.html O alta problema e si cu decompresorul, acesta are un arc care daca se slabeste ca tensiune poate trage sa inchida decompresorul cu un zgomot identic cu al tachetilor, dar mai putin metalic, sa zic asa.A, poti vedea decompresoru sau chiar si lipsa arcului, sper ca nu e cazul doar daca scoti capacul chiuloasei.Stii bine ca pt tacheti nu e nevoie sa scoti capacul. Daca ai un film sau poti face unul nu ezita sa-l pui, sunt curios de sunet. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Arata bine. Sa-ti traiasca! Are si extensii pt. comenzi sau mi se pare? Imi trebuiau comenzi avansate neaparat, avand picioare lungi asa ca un homemade e perfect. multumesc pt apreciere. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Stie cineva vreun VN800 Classic de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Asta de aici poate fi si classic cu roata pe care o are de rezerva: /index.php?/topic/217077-choppercustomcuiserpowercruiser/page__view__findpost__p__3211426 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Poate au aici: /index.php?/topic/673639-venhill/page__view__findpost__p__3050860 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. S-ar putea sã fie un pic mai lung decât la celelalte modele de VN800.Stiu cã la Drifter,ghdonul original e mai lat,si de-aia,cablul ar trebui sã fie cu câtiva cm mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 151 cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 (editat) Mi s-a rupt cablul de ambreiaj. Aduce cineva sau are cineva cablu de ambreiaj pentru un Drifter de 800 din 2001? Cel mai probabil ca e la fel ca la toate VN-urile de 800. www.dillypoint.ro Ia numarul de sus de la "conatact" si suna. La un moment dat avea in stoc un cablu de Drifter. Editat August 26, 2012 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Noroc! Ea spuneti voi ce diametru are ghidonul la VN 800. Ma bate un gand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Un tzol, inch, adica 2,54cm. Ce gand te bate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 cablu va poate aduce si metricmotion de aici de pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 @Ancalagon. - merci. ma gandesc sa incerc un ape... ori ceva nou chiar daca imi place tare mult cum e facut asta original. sunt usor in dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Am un dragbar drept de un tol, daca doreste cineva, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Merci de oferta, am condus VN-ul Foxului cu dragbar si m-a obosit excesiv pozitia. Stiu ca lui ii place dar pe mine nu m-a coafat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 am si eu un dragbar, pe care l-as da la schimb cu un ghidon original... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 am si eu un dragbar, pe care l-as da la schimb cu un ghidon original... Salut, ce dimensiuni si forma are dragbar-ul; l-as schimba si eu pe al meu de Shadow. Al meu are A=75cm, C=13cm Ø=2,22(7/8 inch); caut unul cu A=970cm(+) si C=16cm, Ø=2,22(7/8 inch) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Salut, ce dimensiuni si forma are dragbar-ul; l-as schimba si eu pe al meu de Shadow. Al meu are A=75cm, C=13cm Ø=2,22(7/8 inch); caut unul cu A=970cm(+) si C=16cm, Ø=2,22(7/8 inch) o sa-l masor si iti spun, dar cred ca este diametrul 25.... deocamdata o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate