CustoMania Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 /index.php?/topic/688437-sha-vn-800/ LA MULTI ANI Prieteni. Va doresc sa aveti parte de un 2013 plin de bucurii si cat mai multe satisfactii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salutari, De vanzare: 1.Set semeringuri supape "VITON", ca descriere, conțin 5% teflon pentru reducerea frecarii si uzurii. Viton are o rezistenta superioara la temperaturi ridicate, produse chimice găsite în combustibili și petrol, precum și ciclurile de funcționare extreme. Pret =130 RON/set, un set contine 8 bucati. Poate fi folosit la toate modelele de kawasaki vulcan 1500si 1600, anii1988-2008.Codul OEM:92049-016 2.Set semeringuri supape originale pentru kawasaki vulcan 1500 tot modelele 1988-2008.Acelesi cod OEM:92049-016 Pret=110 RON/set, un set contine 8 bucati. 3.Garnituri capac chiuloasa originalepentru modelele de kawasaki vn 1500 dupa anul 1996-2008.Cod produs:OEM 11060-1732 Pret =56 RON/set, set format din doua garnituri. 4. Arcuri supape, originale, pentru modelele de kawasaki vn 1500, dupa anul 1996-2008.Cod produs OEM:49078-1157 Pret = 225RON/set, set format din 8 bucati. Transportul e la alegere, curierat rapid sau posta romana. Scuze pt calitatea pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belitu Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Salut, baieti! Am un drifter de 800 si as vrea sa-i schimb ghidonul. am o idee cam cum as vrea sa fie, insa nu stiu ce anume sa comand sau sa cumpar ca nu-mi dau seama din pozele de prezentare cum ar arata pe motocicleta. Motocicleta rosie e a mea, iar pe cea neagra este modelul de ghidon pe care l-as vrea. Multumesc! Belitu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Salut, baieti! Am un drifter de 800 si as vrea sa-i schimb ghidonul. am o idee cam cum as vrea sa fie, insa nu stiu ce anume sa comand sau sa cumpar ca nu-mi dau seama din pozele de prezentare cum ar arata pe motocicleta. Motocicleta rosie e a mea, iar pe cea neagra este modelul de ghidon pe care l-as vrea. Multumesc! Belitu pozele Salut, da-i un PM user-ului Kogaionon, el are pe Volusia lui un ghidon de felul celui pe care ti-l doresti, tocmai vrea sa-l schimbe cu unul original clasic si cred ca ti l-ar vinde la pret bun. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belitu Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 multumesc! am lasat p.m. pana raspunde colegu', poate ma poate ajuta altcineva. multumesc! am lasat p.m. pana raspunde colegu', poate ma poate ajuta altcineva. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) cu asta seamana la forma....nu stiu daca este la fel de lat http://www.rosebikes.co.uk/article/litech-handlebar-low-cruiser/aid:25992 . Oricum..pretul este ireal de ieftin... aa..este de bicicleta ...dar ca diametru se potrivea...25.4 mm ...m-a indus in eroare. Editat Ianuarie 30, 2013 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belitu Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Multumesc oricum! Mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 well,daca as avea un VN acuma,NU as vrea sa arate asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 nici eu nu sunt mare fan al genului.... pare lucrat bine, dar nu pe gustul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 L-am vazut mai demult pe moto.it . Munca este de apreciat la el, design-ul nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Am reusit si eu sa-mi inchid astazi motorul, ce am schimbat in el, is destule, mi-e lene sa scriu.I-am facut azi cateva poze si le atasez aici. Mai urmeaza cateva "atrocitati " sa-i aduc, o sa postez pozele aici cand o sa fie finalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Se vinde Vulcan 800 Classic...detalii aici:/index.php?/topic/217077-choppercustomcuiserpowercruiser/?p=3356780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 mi-au venit si mie mansoanele, cu tot cu throttle housing finut gata cu comenzile electrice originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Poate intereseaza pe cineva. Pret 120 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Din ce sunt facute? Editat Februarie 28, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Aluminiu 5800. Editat Februarie 28, 2013 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 ...si montata pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blademaster Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 ...si montata pe motor... Salut, foarte interesant arata, dar un inconvenient pe care il vad eu este ca nu mai ai simbolurile alea pt. temp si ulei vizibile. Amandoua fiind rosii este posibil sa le mai incurci. Trebuie sa tii minte ca in dreapta e presiunea si in stanga temp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Adevarat...asa este...mi-am pus si eu problema asta la inceput, insa o sa le tin minte . Ai vrut sa ma pui la incercare? ...Presiunea este in stanga , nu in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blademaster Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Da, ai dreptate, tocmai ce ziceam si tot eu le-am gresit. Deci clar la mine nu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 o varianta ar fi sa gravez sticla becurilor cu un P si un T...si atunci sigur nu se mai uita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 toba 2 in 1 pentru vn800 are si silencer "la buton" - 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 tare! deci imi pot auzi gandurile "la buton" de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Atasez cateva fotografii cu motoreta in lucru, termenul de finalizare e 15 aprilie, momentan e la vopsit,(portocaliu cu negru vreau sa fie). Aripa spate modificata, data la sudat in argon si apoi chituita - vopsita. Tobele de dragstar, finalele, la partea care iese din galerie lucrez acum si va fi neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate