catas_him Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Am reusit si eu sa-mi inchid astazi motorul, ce am schimbat in el, is destule, mi-e lene sa scriu.I-am facut azi cateva poze si le atasez aici. Mai urmeaza cateva "atrocitati " sa-i aduc, o sa postez pozele aici cand o sa fie finalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Se vinde Vulcan 800 Classic...detalii aici:/index.php?/topic/217077-choppercustomcuiserpowercruiser/?p=3356780 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 mi-au venit si mie mansoanele, cu tot cu throttle housing finut gata cu comenzile electrice originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Poate intereseaza pe cineva. Pret 120 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Din ce sunt facute? Editat Februarie 28, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 (editat) Aluminiu 5800. Editat Februarie 28, 2013 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 ...si montata pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blademaster Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 ...si montata pe motor... Salut, foarte interesant arata, dar un inconvenient pe care il vad eu este ca nu mai ai simbolurile alea pt. temp si ulei vizibile. Amandoua fiind rosii este posibil sa le mai incurci. Trebuie sa tii minte ca in dreapta e presiunea si in stanga temp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Adevarat...asa este...mi-am pus si eu problema asta la inceput, insa o sa le tin minte . Ai vrut sa ma pui la incercare? ...Presiunea este in stanga , nu in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blademaster Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Da, ai dreptate, tocmai ce ziceam si tot eu le-am gresit. Deci clar la mine nu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 o varianta ar fi sa gravez sticla becurilor cu un P si un T...si atunci sigur nu se mai uita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 toba 2 in 1 pentru vn800 are si silencer "la buton" - 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 tare! deci imi pot auzi gandurile "la buton" de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Atasez cateva fotografii cu motoreta in lucru, termenul de finalizare e 15 aprilie, momentan e la vopsit,(portocaliu cu negru vreau sa fie). Aripa spate modificata, data la sudat in argon si apoi chituita - vopsita. Tobele de dragstar, finalele, la partea care iese din galerie lucrez acum si va fi neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosminPH Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Dragpipes vn 800/400 - 300 lei ,0724537523 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salut Cosmin. nu ai mai vandut vulcan-ul ?...sau ti-au ramas tobele de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Sa fie aceleasi tobe care au facut turul tarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Cred ca da...ultima data erau la Cosmin din Ploiesti pe vn-ul de 400 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosminPH Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Salut Cosmin. nu ai mai vandut vulcan-ul ?...sau ti-au ramas tobele de la el. Salutare , mi-au ramas de cand am vandut Vulcanul, sunt aceleasi tobe de au facut turul tarii si sincer imi este dor de zgomotul facut de ele dar din pacate stau pe raft degeaba ,am trecut la alta clasa ! Drumuri bune sa aveti si fara evenimente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 ceva detalii despre ele? stiu ca mai demult am citit saga lor, da mi lene sa caut acuma de ce le-a tot pasat lumea? ce diametru are teava? si mai ales, unde-s tevile acuma? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 ceva detalii despre ele? stiu ca mai demult am citit saga lor, da mi lene sa caut acuma de ce le-a tot pasat lumea? ce diametru are teava? si mai ales, unde-s tevile acuma? multam ultragalagioase pentru ca sunt doar niste tevi goale, scadere semnificativa de putere, dar consum mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Hai ca parca nu era chiar asa... faceau galagie si cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Hai ca parca nu era chiar asa... faceau galagie si cam atat... morfina, eu le-am avut pe motor, intreaba-l si pe Geo ce demaraj fenomenal de melc aveam. Glumesc, dar chiar se simtea scaderea de putere. in schimb consuma dracia 4 afara si 5 si putin in oras Editat Aprilie 2, 2013 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 hmmm la ce filme am eu in cap cu mobra, pare-se ca nu-s d emine multam oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Sincer..nu vad de ce ar avea o scadere de putere, deoaerece tobele stock sunt mai sugrumate decat niste tobe goale . Cred ca a fost vorba doar de nereglare a carburatorului, ceea ce se face in mod normal cand schimbi cu alte tobele, ce functioneaza in alti parametrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate