Sari la conținut

Kawasaki Vulcan

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

Am reusit si eu sa-mi inchid astazi motorul, ce am schimbat in el, is destule, mi-e lene sa scriu.I-am facut azi cateva poze si le atasez aici.

Mai urmeaza cateva "atrocitati " sa-i aduc, o sa postez pozele aici cand o sa fie finalizat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

...si montata pe motor...

Salut,

foarte interesant arata, dar un inconvenient pe care il vad eu este ca nu mai ai simbolurile alea pt. temp si ulei vizibile. Amandoua fiind rosii este posibil sa le mai incurci. Trebuie sa tii minte ca in dreapta e presiunea si in stanga temp.

Link spre comentariu

Adevarat...asa este...mi-am pus si eu problema asta la inceput, insa o sa le tin minte . Ai vrut sa ma pui la incercare? ...Presiunea este in stanga , nu in dreapta :P

Link spre comentariu

Atasez cateva fotografii cu motoreta in lucru, termenul de finalizare e 15 aprilie, momentan e la vopsit,(portocaliu cu negru vreau sa fie).

Aripa spate modificata, data la sudat in argon si apoi chituita - vopsita.

Tobele de dragstar, finalele, la partea care iese din galerie lucrez acum si va fi neagra.

Link spre comentariu

Salut Cosmin. nu ai mai vandut vulcan-ul ?...sau ti-au ramas tobele de la el.

Salutare , mi-au ramas de cand am vandut Vulcanul, sunt aceleasi tobe de au facut turul tarii si sincer imi este dor de zgomotul facut de ele dar din pacate stau pe raft degeaba ,am trecut la alta clasa ! Drumuri bune sa aveti si fara evenimente !

Link spre comentariu

ceva detalii despre ele?

stiu ca mai demult am citit saga lor, da mi lene sa caut acuma

de ce le-a tot pasat lumea? :)

ce diametru are teava?

si mai ales, unde-s tevile acuma?

multam

ultragalagioase pentru ca sunt doar niste tevi goale, scadere semnificativa de putere, dar consum mai mic

Link spre comentariu

Hai ca parca nu era chiar asa... faceau galagie si cam atat...

morfina, eu le-am avut pe motor, intreaba-l si pe Geo ce demaraj fenomenal de melc aveam. :D Glumesc, dar chiar se simtea scaderea de putere. in schimb consuma dracia 4 afara si 5 si putin in oras

Editat de foxdesert
Link spre comentariu

Sincer..nu vad de ce ar avea o scadere de putere, deoaerece tobele stock sunt mai sugrumate decat niste tobe goale . Cred ca a fost vorba doar de nereglare a carburatorului, ceea ce se face in mod normal cand schimbi cu alte tobele, ce functioneaza in alti parametrii.

Link spre comentariu

• Marian E. Stefanescu changed the title to Melcul vitezometrului/kilometrajului defect. Ma puteti ajuta sa gasesc unul SH/nou? Kawasaki Vulcan 400A/800A
  • IceLord changed the title to Kawasaki Vulcan