morpheus Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Incearca pe ebay.de, acolo daca gasesti si cumperi, nu mai platesti vama pentru ca e intra-european Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Incearca pe ebay.de, acolo daca gasesti si cumperi, nu mai platesti vama pentru ca e intra-european Asa e, nu platesti vama. Da e 300 de euro singuru' care e acu. Ca sa follow-up, am fost la nenea si aproape l-o sudat. Adica asa cum era rupt de jur-imprejur, o sudat cam jumatate din circumferinta, pentru ca nu are acces din cauza piesei aleaia mari cu arc:D (am invatat cum merge socu, dar nu am invatat cum se cheama aia). Pare ca merge, sa vad si cat o sa tina. Maine ma duc sa imi dea jos mecanicu' si chestia aia, si mai fac o vizita la nenea. Promit ca pun poze maine, acu e ramas in masina carbu' si mi-i lene sa ies sa il iau. L.E. Merci de ajutor. Daca nu o sa mearga, o sa incerc varianta fara soc pana strang bani de alt carb. Editat Iunie 6, 2013 de dr_moleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldbug Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 motorul tau e destul de rar pe la noi, si printre utilizatorii de pe forum eu personal nu stiu pe nimeni sa-l detina, deci aici slabe sanse sa gasesti informatia. Stiu ca nu prea exista Mean Streak in Romania dar din cate am citit modificarea admisiei de aer se face la fel si pe Vulcan 1600 si 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 si alea sunt rare mai usor gasesti 1500 pe carburatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Am inlocuit azi arcurile OEM din furca Drifterului meu de 800 cu progresive Wirth. O modificare pe care o recomand, tinuta de drum pe soselele noastre de lumea a III-a se imbunatateste considerabil. Se inlocuiesc foarte usor, telescoapele au o constructie simpla - chiar primitiva. Wirth recomanda ulei SAE 15, spre deosebire de SAE 10 la originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 la ce pret te-a dus upgrade-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Cam 100 de euro - 400 de ron au fost arcurile, restul uleiul de furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Am inlocuit azi arcurile OEM din furca Drifterului meu de 800 cu progresive Wirth. O modificare pe care o recomand, tinuta de drum pe soselele noastre de lumea a III-a se imbunatateste considerabil. Se inlocuiesc foarte usor, telescoapele au o constructie simpla - chiar primitiva. Wirth recomanda ulei SAE 15, spre deosebire de SAE 10 la originale. Doc,da-mi si mie link-ul,sa vad daca au si pt sporty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Cred ca au... Nu mai stiu ce Sportster ai - http://www.geiwiz.ro/index2.php?linkid=167&ccm_se=1200&model_se=XLH&modelbez2_se=Sportster&modelbjcode_se=XL1&id_mod=51948&zusatz_m=&jahr_se=2003&site_se=Harley%20Davidson&ausgabe=OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 cozoroc semnale vulcan - https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.517941058261168&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Vand Kawasaki VN 1600 clasic: - an fabricatie - 2005; - km parcursi - 39600; - accesorii: parbriz, crashbar Hepco&Beker, sissybar + portbagaj Hepco&Beker, coburi, "topcase" din piele (apare intr-o singura poza mai veche), suport picioare ( montat pe crashbar ), filtru de aer K&N, mansoane custom, alarma moto, husa ( d-aia buna ). Pret: 7200 euro negociabil Motorul arata impecabil - pozele vorbesc. Bujie 0721 316 729 adi.aloman@gmail.com Se coboara la 6500 euro negociabil. Bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Are careva vreo bobina de inductie de vanzare :Model ZC016-TR, se potriveste pe vucanul de 700,750, 1500.....?As lua de pe ebay, dar dureaza si nu prea am rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 vezi aici : /index.php?/topic/686781-dezmembrez-kawasaki-vulcan-vn-750-modelul-american/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 vezi aici : /index.php?/topic/686781-dezmembrez-kawasaki-vulcan-vn-750-modelul-american/ Ok, multumesc de ajutor, l-am contactat si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Stiu ca nu prea exista Mean Streak in Romania dar din cate am citit modificarea admisiei de aer se face la fel si pe Vulcan 1600 si 2000. Si pe mine ma bate gandul sa fac modificarea asta....eu am Vulcan de 1600. Cat despre tobe eu le-am golit de tot pe alea originale. In mers nu se aud chiar f tare dar acum depinde de fiecare. Cat despre power commander eu am gasit o solutie mai simpla (din punct de vedere financiar bineinteles:) http://www.gadgetjq.com/ping_fix.htm. Atat doar ca iti va creste consumul cu 2-3% dar fuge de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanfinal Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 daca este cineva intrs. de un schimb cu kawasaki z750 din 2006 sa imi trimita msj. pe privat asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Salut! Aseara m-am lovit de urmatoarea problema: am condus pe o ploaie torentiala cca. 30 km si mi s-a aprins becul la ulei. Nu s-a aprins tare, ci mai degraba palpaia ca si cum ar fi fost vorba de un scurt. Am ajuns acasa si am verificat nevelul uleiului care este in ordine! Eu cred ca a fost vorba doar de un scurt cauzat de apa, dar... va intreb si pe voi daca v-ati lovit de o asemenea problema. Azi inca nu m-am urcat in sa, dar o sa verifica daca se mai aprinde... desi eu cred ca nu! Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 poate fi intr-adevar un scurt cauzat de apa, sau poate fi presiune de ulei scazuta, becul rosu nu iti indica nivelul, ci presiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Merci Radu! Intr-adevar, ieri am mers in jur de 100 km fara sa se mai aprinda! Am verificat ce era mai simplu, uleiul, ca pompa nu cred sa aiba probleme. Daca pompa este defecta sau nu functioneaza la parametrii normali, sta becul aprins tot timpul... si basca ca am abia +3000 km rulati! Pe ploaie am mers de multe ori dar ca joi... Dupa ploaie: Dupa spalat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Vn800 classic de vanzare - http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=523053 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 /index.php?/topic/12857-choppercustomrat-si-bobber-fabricate-in-ro/page-58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) Vulcan Riders Romania va invita pe data de 19-21 Iulie la Intalnirea posessorilor de Kawasaki Vulcan (Sambata de Sus). Mai multe detalii : /index.php?/topic/699147-intalnirea-posesorilor-de-kawasaki-vulcan-friends-19-21-iulie/ Editat Iulie 9, 2013 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanfinal Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 schimb kawasaki z 750 din 2006 km 19000 daca e cineva intrs. sa de-a un pm http://www.motocicli...0/#entry3388870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 http://gypsiesoldschoolbikes.blogspot.ro/2013/07/swing-arm-saddle-bags-left-side-brown.html vor sta la vedere pe un VULCAN clasic,purtate PE BASCULA, SWING ARM, si TOOL BOX furca fata, reiser... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Super . De unde este Vulcan-ul? poate le vedem si live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate