darian Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Ori ti-o gasesti mozolita,ori pina la urma se obisnuiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Surprize, surpize...dar maine. Pana atunci suspans. Numele lui e vn800(ala oficialul--sa vedem cum il botez). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Surprize, surpize...dar maine. Pana atunci suspans. Numele lui e vn800(ala oficialul--sa vedem cum il botez). Si cea veche? PS: Scuze nu am mai fost în topic de mult si poate raspunsul era pe acolo. Noi am fost în razboi cu Iasiul în alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Si cea veche? PS: Scuze nu am mai fost în topic de mult si poate raspunsul era pe acolo. Noi am fost în razboi cu Iasiul în alta parte. A vandut-o ... e pe undeva prin Pitesti acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Deci vinerea asta se bea?..... din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Deci vinerea asta se bea?..... din nou? iar visezi mah? cine sa dea de baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Iar ne e sete pentru ca e vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 iar visezi mah? cine sa dea de baut? aia de se lauda cu motoare noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 offtopic... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 offtopic... B. ... cum zici tu... si-apoi mancam... sau bem.... sau mergem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 ... cum zici tu... si-apoi mancam... sau bem.... sau mergem acasa ultima varianta este cea aplicabila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 bai.... da chiar nici unu nu munceste pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 bai.... da chiar nici unu nu munceste pe aici? Ba da! Din greu! Dar se mai gaseste 1 minut pentru 1 post pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Vi-l prezint pe ..EL. Nu va luati de mine ca e lantul rubiniu , ca o sa-mi bag manutele in el cat de curand. Il astept pe Blacku sa-mi aduca consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 place la mine motoreta. am mers pe ceva asemanator, avea insa motor de 400, cred ca asta e mai mare (?). poate, daca munceam "mai mult" o luam acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Bravo nenea! Bravoooo! Acum imi explic aparitia urletelor ce le-am auzit! Lupu' miorlaia de fericire la luna! Sa ai parte numai de fericire pe mobra asta, pana la urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Bravo.... la treaba acu.... vezi ca i-a ruginit lantu... cred ca din cauza ca n-ai udat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Vi-l prezint pe ..EL. Nu va luati de mine ca e lantul rubiniu , ca o sa-mi bag manutele in el cat de curand. Il astept pe Blacku sa-mi aduca consumabilele. foarte frumoasa, sa o stapanaesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 17, 2006 Admin Share Postat Iunie 17, 2006 Sa ai multi kilometri fara evenimente cu ea,Lupule.. Baftos esti,altii moare si d'astea n'are!! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Vi-l prezint pe ..EL. Nu va luati de mine ca e lantul rubiniu , ca o sa-mi bag manutele in el cat de curand. Il astept pe Blacku sa-mi aduca consumabilele. Salut, Sa o stapanesti sanatos !!! E super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Salut, Sa o stapanesti sanatos !!! E super. Hai mersi. Vii maine dupa-amiaza sa vezi comenzile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Hai mersi. Vii maine dupa-amiaza sa vezi comenzile? Cat dai comenzile alea ca parca ma bate gandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Te bate gandul sa-ți iei vulcan de 800 sau ce? Ca nu cred ca se potrivesc la vulcanul de 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Hai mersi. Vii maine dupa-amiaza sa vezi comenzile? Salut, Sigur ca vreau sa le vad...prin ce zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 In Dristor ( de fapt garajul il am langa Sectia 12, pe Baba Novac). Daca vrei sa vii, tre sa ne vedem pana in 10.30 dimineata sau dupa 18.00 seara, ca in rest ma duc prin Pantelimon sa omor oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate