iarba Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 salut,o intrebare: un ulei 15w-50 e bun pentru un vn 800A care bate 49.000 km,sau un 20w-50,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Mai baieti.... poate sa fie o membrana cu diametrul de 3 cm sa fie 60 euro??????? Oricum am cumparat o membrana pentru masini, si am facut un mix din ceea veche si asta . Functioneaza perfect (momentan), dar oricum vreau sa cumpar unu original, dar nu gasesc nici cum. Singurul pe care am gasit e de 60 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 salut,o intrebare: un ulei 15w-50 e bun pentru un vn 800A care bate 49.000 km,sau un 20w-50,merci @iarba ce-ai cu ea sa-i pui ulei de-ala inauntru? chiar crezi ca e atat de uzat motorul sa fie nevoie de un ulei asa ca ala? sfatul meu e sa-i pui ce scrie in carte si sa nu-ti faci vreun fel de griji. motoarele astea duc lejer 300.000 km daca ai un minim de grija de ele (gen uleiul de calitate la specificatiile fabricantului: 10W40 si-ai terminat balciul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 @iarba ce-ai cu ea sa-i pui ulei de-ala inauntru? chiar crezi ca e atat de uzat motorul sa fie nevoie de un ulei asa ca ala? sfatul meu e sa-i pui ce scrie in carte si sa nu-ti faci vreun fel de griji. motoarele astea duc lejer 300.000 km daca ai un minim de grija de ele (gen uleiul de calitate la specificatiile fabricantului: 10W40 si-ai terminat balciul ) sal,te cred,dar am 10w-40 in motor iar in 1200km mi-a papat 200ml de ulei ,am zis sa incerc cu unul mai gros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 de unde stii ca la papat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 de unde stii ca la papat? sal,deci inaite de a face drumul de 1200km,nivelul la ulei pe fereastra era cu un milimetru peste nivel,am zis sa fie cind m-am intors era pe minim,am gresit cind am scris 200ml fix in jur de 200ml,tobele un pic afumate nu mult,ce sa zic motorul merge foarte bine,dar unde e uleiul daca nu la papat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 sal,deci inaite de a face drumul de 1200km,nivelul la ulei pe fereastra era cu un milimetru peste nivel,am zis sa fie cind m-am intors era pe minim,am gresit cind am scris 200ml fix in jur de 200ml,tobele un pic afumate nu mult,ce sa zic motorul merge foarte bine,dar unde e uleiul daca nu la papat? Salut Intre momentul de oprire a motorului si momentul verificarii nivelului cat timp a trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Salut Intre momentul de oprire a motorului si momentul verificarii nivelului cat timp a trecut? sal,in jur de 2 ore,nu stiu ce sa fac sa contiui cu un 10w-40 sau unul mai grosut,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 sal,in jur de 2 ore,nu stiu ce sa fac sa contiui cu un 10w-40 sau unul mai grosut,merci Uleiuri recomandate tip API SE,SF sau SG API SH sau SJ, JASO MA (luat din cartea tehnica) viscozitate recomandata: SAE 10W-40 atasat diagrama de temperaturi minime si maxime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Uleiuri recomandate tip API SE,SF sau SG API SH sau SJ, JASO MA (luat din cartea tehnica) viscozitate recomandata: SAE 10W-40 atasat diagrama de temperaturi minime si maxime sal,merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 sal,merci Nai pentru ce. Parerea mea e ca uleiul recomandat nu este degeaba recomandat. Daca chiar pierzi ulei, mai bine mergi cu motoreta la service. Dar eu zic sa mai verifici. Pierderea uleiului este influentata de mai multi factori. Toate cele bune (ulei gratuit, copaci din cauciuc, etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 @pheonix27 Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ce marca de ulei folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 ce marca de ulei folosesti? --- Mesaj completat în 21 Feb 2008 00:41 -------------ce marca de ulei folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 ce marca de ulei folosesti? <small>--- Mesaj completat în 21 Feb 2008 00:41 -------------</small><br/>ce marca de ulei folosesti? Eu? Habar n-am. Am mobra de 2 saptamini, si inca nu am schimbat ulei. Dar este in agenda. As dori sa fac curatenie generala la motor. Cred ca o sa bag si metabond. Iar ulei? inca nu am decis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Baga Motul,Motorex, Valvoline daca gasesti de la producator, nu cacaturi de pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) Baga Motul, Valvoline daca gasesti de la producator, nu cacaturi de pe piata, Motorex. Bunicu meu era un motociclist (nici nu avea permis pentru B ). El a zis ca daca bagi consumabile de calitate inalta, te va costa mult, dar daca nu faci, te costa si mai mult. Ungerea este extrem de importanta. Editat Februarie 21, 2008 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 eu am mers mult cu valvoline si 1 data cu castrol... ref la vascozitate,10w40 e prea subtire....cel mai bine a mers vn-ul cu 15w50(castrol) si 20w50(valvoline).... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 @phoenix27 nu baga altceva in motor decat ulei, tie daca iti place friptura, o schimbi pe pietroaie? @blackrider de ce ai pus ulei asa gros la vulcan? cand in carte e dat 10w40 ? era motorul cu 150.000 km sau mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Fratilor, gata. VN de 900 scrie pe mine. Da' acu' am o problema. Custom sau clasic? Stiu care-s diferentele, in mare, ma intereseaza pro / contra si daca stie cineva cu ce e diferita pozitia, ca au ghidonul si scarile diferite. Io sunt mai scurt, pe custom parca stau cam intins... Scuze daca n-am nimerit bine locul unde sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 care stie unde pot face sablare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Io. Ne auzim pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 HELPPP Caut membrana pentru carburator (item nr. 43028). Kawasaki Vulcan 1500 classis '2001'. De se poate lua asa ceva? sau alte piese? Mersi mult acum studiez avantajele si dezavantajele vulcanului de 1500 daca te rog nu imi spui cat ti consumul la motorul tau de 1500 ca se vb tare mult pe tema asta chiar nu m-ar deranja un 7 % dar mai mult nu e bine la drumuri lungi. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 acum studiez avantajele si dezavantajele vulcanului de 1500 daca te rog nu imi spui cat ti consumul la motorul tau de 1500 ca se vb tare mult pe tema asta chiar nu m-ar deranja un 7 % dar mai mult nu e bine la drumuri lungi. zaha Si eu sunt in faza de testare. Despre consum pot sa-ti zic ca ii place benzina tare de tot. Dar pana nu vine primavara, nu pot sa verific exact consumul. Pana atunci am un loc unde pot sa exersez manevrele si franarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Si eu sunt in faza de testare. Despre consum pot sa-ti zic ca ii place benzina tare de tot. Dar pana nu vine primavara, nu pot sa verific exact consumul. Pana atunci am un loc unde pot sa exersez manevrele si franarile. azi a plecat frumosul meu vulcan de 800 e o senzatie sa il vezi plecand dupa 3 ani de prietenie, acum incepe perioada de cautare a altui motor eu am mers pe vn 1500 si imi place dar toata lumea povesteste ca e tare mare gurmand de aia mai ezi un pic totusi forma si aspectul motocicletei e superba si cred ca vn 1500 o sa fie alesul ,imi place modelul ala cu rosu si negru. hai sa mai vb si te rog daca remarci ceva sa imi spui si mie . cred ca o sa am timp im martie la sfarsit sa mergin germania sa il cumpariar pana atunci citesc ,ma documentez si ma dau cu speedul. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate