frigider Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 La 16.11.2021 la 14:04, PzKpfW a spus: Jack Miller - wild card la ultima etapă din ASBK. stie cineva ce a facut? sau se poate vedea cursa undeva? am cautat la vremea respectiva dar poate nu mi-am dat silinta. Acum 50 minute, xt600 a spus: Rea ar putea sa plece de la Kawasaki: https://www.crash.net/wsbk/news/995911/1/fairy-tales-dont-always-work-out-rea-open-kawasaki-exit nu putea sa tina la infinit, nu? si basmul chiar a tinut multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Un abandon si un loc 3, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 1, 2022 Share Postat Februarie 1, 2022 Acum 4 ore, TETEA. a spus: Un abandon si un loc 3, parca. nu e rau deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Hallo, hallo, avem etapa de început de sezon în acest weekend. Foarte curios cum stau lucrurile și aici în wsbk. Continuam aici sau se face topic cu 20 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Acum 15 minute, danypop a spus: Hallo, hallo, avem etapa de început de sezon în acest weekend. Foarte curios cum stau lucrurile și aici în wsbk. Continuam aici sau se face topic cu 20 22 De unde nu era nimic acum e weekend dublu frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 (editat) Si F1 care deja pare interesant de când coloratul a căzut de pe piesdestal Editat Aprilie 7, 2022 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Frumoasa cursa nu avea ce sa faca Bautista pe viraje Incredibil cum sa riducat Baldasari in ultimul viraj, incredibilll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Am pierdut cursa. Sa înțeleg ca merita vizionata? O sa o caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Ieri pe program la Eurosport era SBK azi nu mai apare, o idee unde se poate vedea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Curios as fi și eu. Au început bine cei de la eurosporc Mă întreb ce o fi fost în capui lui Scott Redding când a decis sa părăsească Ducati pentru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 La 10.04.2022 la 11:04, danypop a spus: Curios as fi și eu. Au început bine cei de la eurosporc Mă întreb ce o fi fost în capui lui Scott Redding când a decis sa părăsească Ducati pentru BMW Pai, din ce stiu eu nu el a decis, ci Ducati a renuntat la serviciile lui pt Bautista. BMW a ramasa singura optiune. In alta ordine de idei, la Assen Raz se intoarce la modelul de anul trecut. Asa bun pare a fi si aici modelul asta nou de Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Toprak a schimbat electronica la yamaha, cica a revenit la electronica din 2021 ai a batut recordul la Assen. 1.32.9. merge turcul, sunt curios dc o sa castige toate cursele aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 23, 2022 Autor Share Postat Aprilie 23, 2022 1 hour ago, damager said: Toprak a schimbat electronica la yamaha, cica a revenit la electronica din 2021 ai a batut recordul la Assen. 1.32.9. merge turcul, sunt curios dc o sa castige toate cursele aici. Este un thread nou pentru sezonul '22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Acum 2 ore, damager a spus: merge turcul, sunt curios dc o sa castige toate cursele aici. Se pare ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Acum 6 minute, danypop a spus: Se pare ca nu. Pb ca nu o sa castige niciuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Se pare ca s-a obișnuit cu locul 3 . Are deja 4 locuri 3 în primele 4 curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate