Lupu.D Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Am reuit sa aduc la viata acest Simson.Am tinut sa fac treaba asta pentru ca este motoicleta tineretii mele VID-20210805-WA0001.mp4 Laptopul face ce vrea el si nu reda sonorul,insa motocicleta baraie frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 O, da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Faina. Mai e inmatriculata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Foarte frumos! Spor la invartit roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat August 5, 2021 Autor Share Postat August 5, 2021 Mulțumesc pentru aprecieri! Când l-am cumpărat arăta așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Felicitari pentru munca depusa, arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Stimă! Mă bucură când văd oameni care au reușit și fac eforturi ca să mai repare și să resusciteze aceste pagini de istorie. Netul este plin de admiratori și persoane care ne zic cum au avut ei cândva niște piese deosebite, cât de mult le iubeau, cât de tare le apreciau. Dar într-o bună zi trecea unul cu fier pe drum și dorea să deguste și el o cinzeacă așa că ce să vezi a scăpat de fierul vechi. Pentru geto-dacii care se mai plimbă cu motoare de tematica asta, să îmi zică și mie cineva dacă în anul Domnului 2021 a fost la vreo întâlnire pe undeva vreun Simson, mă refer pe roțile lui nu plimbat ca moaștele Sfintei Parascheva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 D-L Lupu recunoasteti ceva aici? 1265764770_es250.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Tata a avut unul, eram fascinat de el. De fiecare data ma bucur sa vad unul functional. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 22, 2021 Autor Share Postat Septembrie 22, 2021 Acum 9 ore, bogdan p a spus: D-L Lupu recunoasteti ceva aici? 1265764770_es250.mp4 Salut!Imi pare bine ca l-ai readus la viata,a durat ceva timp,dar a iesit ceva frumos.Ai un ansamblu foarte frumos.Stima!Poate la vara facem impreuna o plimbare cu atasele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate