MasTerShoT Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Omul vrea carenata....sa de-a bine la fetite ),dar daca vrea asta eu ii zic sa opteze pentru 600...ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Motoreta sport misto plus echipament = 3000euro? Vise placute!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 ma motoreta sport poate fi si kawasaki gpz plus echipamente=sub 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Omul vrea carenata....sa de-a bine la fetite ),dar daca vrea asta eu ii zic sa opteze pentru 600...ceva mai mare Omu vrea ceva docil, tu citesti cu urechile. Si mie imi plac carenatele, inseamna k as cumpara ceva in genul doar pentru a da bine la pzde dupa parerea ta Geopantera ia in calcul si un Ducati Monster, au o ciclistica foarte buna pt un incepator, fasnete in trafic si un sunet grozav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 va multumesc tuturor pentru sfaturi o sa le iau in considerare si o sa va sacai mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 AlinP era o gluma cu fetele dar pricepi mai greu dupa cate se vede,si omu a zis carenata,acum daca ai tu ducati ii zici si lui sa isi cumpere?in primu rand aia e naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 (editat) am gasit un motor cu 50000 km si as vrea sa stiu daca sunt multi sau nu Editat August 16, 2013 de geopantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 depinde cat de intretinut a fost....e din 90 si ceva nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 nu 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 kawasaki zxr 400 e ok pentru inceput + ca iti raman si banii de echipament. Si nu poti sa zici ca te plictisesti asa repede cum te plictisesti de una de 250 (PAREREA MEA!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 am gasit o Honda CBR 600 F din 2001 si in anunt scrie ca are abs.stiti cumva cand a aparut prima data abs la motoare si daca modelul ala are abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 F ul e bun sa incepi pe el , dar nu este dotat cu ABS . Pune niste poze cu el sa-l vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 (editat) Daca iti place naked , un hornet sau un z750 cum este acesta de exemplu : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--kawasaki-z750-din-2005-533618.html . Daca vrei carenata , Honda RR 600 2004 , gsxr 2004 sunt la fel bune , daca esti temperat . Poti sa incepi si pe ce vrei tu , daca mergi linistit nu are nicio treaba , fiindca acceleratia e in mana ta . Motocicleta se conduce cu cap si nu e deloc dificil . Nu iti cumpara de 250 , o sa te plictisesti repede . Ia-ti ceva de 600 , ori Hornet sau Z750 , ori daca vrei ceva si mai sportiv Honda RR 2003 - 04 sau GsxR 600 k4,k5 . Nu trebuie sa te sperii ca au 80 , 90 , 100 , 120 de cai , atata timp cat tu mergi linistit , cumpatat , nu are ce sa se intample . Atentia trebuie sporita in curbe , ca intri cu viteza prea mare in curba cu una de 250 , cu una de 600 , cu una de 1000 , cu Hayabusa , niciuna nu te iarta . Totul depinde de tine . Eu am inceput pe 600 si nu am avut nicio problema , atata timp cat am condus cu cap . Mare atentie la curbe , in rest nu trebuie sa te sperii si sa te sperii . Tu te cunosti mai bine si trebuie sa stii mai bine daca in momentul in care te vei urca pe motocicleta , te va conduce ea pe tine ,sau tu pe ea . Doamme ajuta ! Dar pentru ca tu nu stii nici macar ce echipament sa-ti iei .............................. sunt sigur ca nu stii prea multe despre motociclism , despre cum se piloteaza o motocicleta . Asa ca mai bine ia-ti ceva de 250 ..................... sfaturi ca de la incepator la incepator....ar trebuie sa raspunda avansatii cu sfaturi pertinente si de folos,nu alti incepatori care nu fac altceva decat sa induca in eroare....cum plm sa recomanzi cbr600rr 2004 unui incepator??se vede treaba ca tu stii multe despre motociclism,judecand dupa posturile tale din alte topicuri... Editat August 17, 2013 de alyU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/honda-cbr-600-f-sch%C3%B6nberg/182188964.html?lang=de&pageNumber=1&action=eyeCatcher&__lp=5&scopeId=MB&sortOption.sortBy=specifics.firstRegistration&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxPrice=6001&features=ABS&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsAndSuperSportsBike&cubicCapacities=FROM_501_TILL_750. acesta este motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 (editat) Off-topic: Nu recomandati omului Hornet daca e incepator. Daca voua vi se pare "ok" va garantez ca unui incepator i se pare racheta. Totusi are motor de CBR de 100 de cai si unul in stare buna tot dezvolta 70-80 reali. In plus acceleatia e fooooooaaaarte sensibila si ca incepator nu ai reflexele dezvoltate. On-topic: I-ati ceva pana in 50 de cai de inceput, nu conteaza capacitatea, ci PUTEREA. Poate sa fie si de 1300, daca e limitat, e ok. Acu' depinde si de gusturi si de buget si etc, dar mai bine iti iei ceva cu minim 2 cilindri... hac! parerea mea. Ca echipament - casca sa fie cat mai buna (nu exista cea mai buna si cea mai proasta... exista procnitori si la 200 de euro, cere o recomandare cuiva care si detina casca aia, ca e usor sa dai din gura Eu personal folosesc un HJC cu ochelari de soare incorporati, costa ± 200 euro, merita fiecare banut. Dar indiferent ce iti iei, vezi ca aibe certificare ECE. Vara, mai ales acum, e bine sa iti iei o armura buna. Sau o geaca de vara foaaarte aerisita. Si iti iei iar la toamna ceva mai grosut. Sau dupa gusturi... Pantalonii - cam aceiasi poveste, poti sa iti iei genunchere acum si la toamna sau pentru iesiri din afara orasului, pantaloni seriosi. Ghete si manusi - eu am niste pocnitori de manusi de 30 de lei si ma incalt cu pantofii (nu fa ca mine!) Ia-ti ceva calumea! Nu zic neaprat Alpinestars, dar ceva decent cu protectii. Nu sunt 2 saptamani de cand am facut primul accident si am scapat foarte ieftin! Dar unui prieten i-a cazut mobra pe picior si s-a ales cu semi-pareza. Deci e si de noroc. Eu, am fost norocos! Cel mai bun sfat, nu te antura cu oameni care merg tare. Nu forta niciodata limitele ci incearca usor-usor sa le depasesti. Asa o sa fii si tu safe si vei avea parte de o imbunatatire constanta. Motociclismul e o placere, nu o competitie Bafta si asfalt uscat! Editat August 17, 2013 de vromeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 AlinP era o gluma cu fetele dar pricepi mai greu dupa cate se vede,si omu a zis carenata,acum daca ai tu ducati ii zici si lui sa isi cumpere?in primu rand aia e naked. Stiu ce in ce categorie se incadreaza Monster-ul "in primul rand" naked= motociclete sport fara carene (more or less) In al-II-lea rand nu i-am zis sa cumpere ducati monster pt ca am eu Mr. 'usor de cap', i-am sugerat inca o motocicleta pe care sa o ia in considerare Nu fi cocalar si rastalmacii ce scriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Honda Cbr 125 este fiabila,dar eu mi-as lua Yamaha R125 in locul tau (arata mai bine,e tot 4T deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta consumului/fiabilitatii)P.S: e mult mai fun o jucarie in genul xt-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 AlinP,nu stau sa ma cert cu tine dar se vede ce sti si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 AlinP,nu stau sa ma cert cu tine dar se vede ce sti si tu... Nu se cearta nimeni aici. cel putin eu nu consider cearta o discutie de genul, tu crezi ce vrei! De stiut...stiu mai multe ca tine sau mai putine....nu am purtat o discutie ca sa vezi ce imi poate capul asa k te rog......ssssssshht pe tema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 dupa ce m.am uitat pe net m.am hotarat la o honda cbr600rr din 2003.ceva pareri despre acest motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 prea puternic pentru inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 dupa ce m.am uitat pe net m.am hotarat la o honda cbr600rr din 2003.ceva pareri despre acest motor? Incearca-o pe pielea ta si apoi vezi daca se merita sau nu, oricum sfaturile sunt degeaba, tot ce vrei o sa cumperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 dupa ce m.am uitat pe net m.am hotarat la o honda cbr600rr din 2003.ceva pareri despre acest motor? Ce-o sa mai plangi dupa carenele alea...asta daca apuci sa plangi dupa ele, sa nu planga altii dupa tine. Fi serios, ala nu e motor de incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 am gasit pe o pagina cu costum marca PROANTI.ati auzit cumva de firma asta? Ce-o sa mai plangi dupa carenele alea...asta daca apuci sa plangi dupa ele, sa nu planga altii dupa tine. Fi serios, ala nu e motor de incepator. am inteles ca nu este bun dar de ce.spune.mi si mie cateva motive.iti zic de acum ca viteza nu ma tenteaza asa tare.pot spune ca ma gandesc totusi la mine si la cei din jur.stiu ca acum o sa spui de ce imi iau de 600 si raspunsul este sinplu nu vreau sa.l schimb dupa o luna,2,3..ma intereseaza daca motorul care l.am zis franeaza bine se conduce bine si dupa viteza cu care merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Frate, intr o singura zi pe forum ai sarit de la Ninja de 250 la 600RR... Asta spune multe despre ce e pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate