ivan pedala Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 Nu, n-am baut fiindca am renuntat la alcool si tutun de peste 20 ani (cred ca se cam apropie de 24)! Dar caut formule noi, bauturi bune, fiindca am in familie si printre prieteni consumatori care imi cer parerea si uneori le fac hatarul si le combin cate ceva bun! La fel si cu tutunul, cafeaua... La cafea pot sa spun ca am reinceput sa beau de vreo trei sau patru ani si ma descurc mai bine decat la astea pe care nu le-am gustat de-o viata. Dar insist, invat, aprofundez si nu ma dau batut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 26, 2023 Share Postat Martie 26, 2023 Salutare,unde,cum păstrați sticloanțele? Alcoolice sau nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 26, 2023 Share Postat Martie 26, 2023 Eu am un frigider mic numai pentru bauturi. Alcoolice sau nu. Siropurile de bar, sucurile etc trebuie oricum tinute la rece, iar alcooalele le tin tot asa ca sa nu dizolve prea repede gheata in pahar si sa se dilueze prea mult. Vinurile albe siberea le bag doar cu cateva ore 8nainte sa le consum, ca nu prea e loc. Rosiile bineinteles la temperatura camerei. De mult ma tin sa-mi iau un bufet cu vitrina mare, in special pentru colectia de pahare de bere, dar nu prea am unde sa o pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 La 26.03.2023 la 8:00, pinnochio a spus: Salutare,unde,cum păstrați sticloanțele? Alcoolice sau nu! bar, vitrina frigorifica, beci, sau groapa din garaj ca din camara am fost alungat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Recomandare vitrina frigorifica? Bună si pe gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 pai gratis nu se poate.... nu ai vreo cunostinta la coca cola, sau ceva bere, sa caseze unul?? sau vreun prieten la o terasa, de unde tot asa s-ar putea face rost... sau emag, altex, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Sau vezi poate-si schimba cineva frigiderul si ti-l doneaza pe cel vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Gata si cu cumparaturile alimentare de Paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 spune-mi cum e Parrafo? ...si ce numar de sticla ai primit gust dulceag sau mai amarui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Acum 30 minute, apriliacluj a spus: spune-mi cum e Parrafo? ...si ce numar de sticla ai primit gust dulceag sau mai amarui? Senzație 207/300 Gust dulceag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 danke schoen!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Nu sunt vreun connaisseur, ci un consumator amator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 In loc de mizeria aia de Sveps incearca cu zeama de lamaie, zahar si apa minerala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Kollare, comoditatea rules!! Lenea e mare la noi..... Csf, ncsf, imbatranim si noi, pffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Nu fiti rai cu el, omul a spus ca nu-i cunoscator, deci invata! Nici eu nu ma consider de ex, si eu invat de pe aici si nu numai. Poate stiu cate ceva mai mult decat el si am un bar care geme, desi intr-un timp mai mult il priveam Scuze, am scris in viteza (in masina la semafor) si apoi am prins niste nuante. Chiar si asa, partea homemade nu e mereu la indemana sa zicem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Mno, amu sa ma decapitati si pe mine :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 (editat) Acum 6 minute, apriliacluj a spus: Mno, amu sa ma decapitati si pe mine :)) La ghilotina cu tine! Editat Aprilie 22, 2023 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Imi asum, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 10 ore, apriliacluj a spus: Kollare, comoditatea rules!! Lenea e mare la noi..... Csf, ncsf, imbatranim si noi, pffff Da, ma, stiu. De-aia am zis "incearca". Daca la jumatea stoarcerii lamaii ramanem fara suflu o luam pe scurtatura. Acum 7 ore, cobi a spus: Mai incearca si tu sa accepti ca nu toti sunt ca tine Ar fi culmea sa fiti toti perfecti. Acum 10 ore, FlipperCo a spus: Nu fiti rai cu el, omul a spus ca nu-i cunoscator, deci invata! Nici eu nu ma consider de ex, si eu invat de pe aici si nu numai. Poate stiu cate ceva mai mult decat el si am un bar care geme, desi intr-un timp mai mult il priveam Scuze, am scris in viteza (in masina la semafor) si apoi am prins niste nuante. Chiar si asa, partea homemade nu e mereu la indemana sa zicem. Ba, terminati cu seriozitatea asta. Suntem la bar, nu mai luati si voi totul in tragic. Mai radem, mai glumim, ne mai incordam muschii, ca la carciuma, deh... Acum 8 ore, apriliacluj a spus: Mno, amu sa ma decapitati si pe mine :)) Aaa, intoarce paharul ala sa vad ce scrie ca sa stiu daca iau securea ascutita sau aia stirba si ruginita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 7 ore, Speedy.K a spus: Da, ma, stiu. De-aia am zis "incearca". Daca la jumatea stoarcerii lamaii ramanem fara suflu o luam pe scurtatura. Ar fi culmea sa fiti toti perfecti. Ba, terminati cu seriozitatea asta. Suntem la bar, nu mai luati si voi totul in tragic. Mai radem, mai glumim, ne mai incordam muschii, ca la carciuma, deh... Aaa, intoarce paharul ala sa vad ce scrie ca sa stiu daca iau securea ascutita sau aia stirba si ruginita! Nu frate, la bar suntem cand o punem de-o beție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Pai si tuce crezi ca facem noi cand punem poze cu diverse licori?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2023 Share Postat Aprilie 23, 2023 Acum 18 ore, apriliacluj a spus: Mno, amu sa ma decalotați si pe mine Fixed ! Ca să nu ziceți că sunt off topic mai pun o mizerie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 La 23.04.2023 la 8:03, Speedy.K a spus: Aaa, intoarce paharul ala sa vad ce scrie ca sa stiu daca iau securea ascutita sau aia stirba si ruginita! recunosc, e de bere paharul si de aia a fost intoarsa, intentionat stiam ca o sa iau suturi in cwur , hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 Hahaha, mi se parea mie! Dar faptul ca l-ai intors te ridica in grad pe topicul asta, ca inseamna ca ai fost constient de blasfemie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 Bah, bautura se bea pentru alcool, nu mai fiti piste... Romul nu a fost inventat pt nuantele sale fine de floare de portocal ci pentru ca oamenii aia nu aveau alta metoda sa se trotileze decat cu alcool obtinut din melasa. Ce prostii is astea cu pahare dedicate and shit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate