PzKpfW Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 26 minutes ago, Cavaleru said: parca a revenit la ceva mai apropiat de gp21 cursa asta, d-asta si rezultatul atat de bun? sau am inteles eu gresit? Nu, e tot pe GP22. Doar el și Zarco merg pe GP22. Diferențele au fost că a găsit un setup bun și că au picat câțiva din fața lui, plus faza cu Aleix. Și în general, Martín a mers bine în condiții de căldură mare și aderență limitată. Nu aș trage multe concluzii deocamdată. De văzut dacă se repetă rezultatul bun. Aleix Espargaro's last lap mishap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 (editat) Vand 2 bilete pentru GP 2023, vineri--sambata-duminica. Main Grandstand Alta Zona 28 , randul F14 locurile 1 si 2 ; locuri alese cu multa răbdare; din păcate nu pot sa mai ajung. Le-am luat la oferta, le vand la fel. 146,30 € pret total pentru ambele. Sau echivalent lei. Contact, aici PM pe forum, intru des, prea des. :)) Editat Mai 7, 2023 de wbmt Completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Nici un pasionat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Cred că mai mult succes ai avea pe OLX, Facebook, Instagram, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Apreciez sugestia. Insa m-am hotarat si le-am dat cadou azi : ) Imparstiem microbul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 24, 2023 Share Postat Iunie 24, 2023 6 hours ago, wbmt said: Insa m-am hotarat si le-am dat cadou azi : ) Foarte fain. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 24, 2023 Share Postat Iunie 24, 2023 Acum 20 ore, wbmt a spus: Insa m-am hotarat si le-am dat cadou azi : ) Foarte tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate