MANNIX-600 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 mersi, nervu'..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GERGELY Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Salut! Bordul pt hornet ce an are? adica din ce an era hornetul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 salut. bordul s-a dat. era 98-02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Pentru ca se apropie sfarsitul lumii ... sau pentru ca incep o viata noua, m-am hotarat sa fac curat in pod Asa ca, azi am la donat niste componente de calculator. 2 placi de baza cu procesoare AMD pe ele (din cate tin minte K-7 cu proc Athlon pe la 1 si ceva Mhz) fara memorii 1 Procesor Athlon 1,7 3 Placi de retea pe PCI 2 Tv-tunere cu chipset 878A 1 camera web "Omega" nefolosita, dar de rezolutie mica 1 tastatura nefolosita flexibila cauciucata Stiu ca placile de baza si procesoarele sunt vechi, dar merge Windows XP pe ele sau Linux. Mai am si un gamepad cu force-feedback si control dinamic de la Guillemot ... da' pe ala nu-l dau fara vreo 5 beri Becks la doza Toate componentele au functionat bine, nu sunt arse sau stricate in vreun fel. Nu am drivere, nu mai stiu exact ce sunt ... si nici nu le mai scot inca o data din cutie sa vad ce scrie pe ele. Editat Noiembrie 28, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 da mie gamepadu bai daca merge... il fac bucati daca e si pun butoane prin cockpit pe la mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Am primit PM pentru toate componentele, inafara de camera web si gamepad. Deci sunt rezervate pana stabilesc detaliile. da mie gamepadu bai daca merge... il fac bucati daca e si pun butoane prin cockpit pe la mine ) E pacat sa-l strici ma ... esti cu capu? daca chiar vrei sa-l dezmembrezi, treaba ta, da ar fi fost misto sa ajunga la cineva care sa-l foloseasca as it is. Editat Noiembrie 29, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Cine dreq se joaca cu gheimpadu pe computer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Cine dreq se joaca cu gheimpadu pe computer? Eu ma ... da' m-am maturizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Cine dreq se joaca cu gheimpadu pe computer? Je...la mine in casa e un adevarat cult al jocului si asta de vreo 5 ani Editat Noiembrie 29, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) glumeam mah nu il demontez... am BU0836 acum legat in G940 si am un milion de butoane (te-am dat pe spate da? ).... dar as vrea sa testez BF3 pe gamepad si poate un GTA odata... daca mai e trisponibil... Editat Noiembrie 29, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 da ma ... e al tau s-au dat componentele ... s-a dat gamepadu' ... mai am o camera web lowres ... pentru perversii care se masturbeaza pe net ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Cind mi l-ai dat? bai... ori esti mos nicolae ori i l-ai dat altuia... ma duc sa verific ciubotele... ...nope, nu e acolo. Auzi ca cica mos nicolae asta e ca menstruatia... daca nu esti cuminte nu mai vine. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 mai am o camera web lowres ... pentru perversii care se masturbeaza pe net ) Tu de ce ai cumparat-o?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Sa o doneze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Pentru cine are nevoie am semighidoanele pentru zx9 1998-2002 (luate de pe modelul 2002 si ar fi doar betele, unul din ele usor indoit), ar mai fi si un parbriz original de zx6 2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 crezi ca se potrivesc semighidoanele pe o aprilia rs? am luat o cazatura si s-a strambat semighidonu de pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Nu stiu. Sunt de luat in calcul gaurile in care intra niturile de pozitionare a comenzilor si de fixare a semighidonului (cu minim de efort se pot face dupa modelul tau) , stiu si eu....lungime, diametru, tipul suruburilor din capete..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan-LNK Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 sal mar interesa toba sparta cum pot intra in posesia ei? ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 s-a dat si toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Cauciuc spate 130/90/16, mai merge linistit 1 sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan-LNK Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 sal ma intereseaza daca ai o pedala frana gsx r k1.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 (editat) salut as dori si eu sa stiu daca mai ai sau alte piese care nu iti trebuie de srad "ram air suzuki gsxr srad cu o prindere rupta si ceva crapaturi partea dreeapta cred" si daca ai o poza ... as fi recunoscator mss mult de tot Editat Decembrie 9, 2012 de Doleanucatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 mai este un ram-air dar doar daca se ridica din timisoara. nu am timp de poze. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 (editat) dar nici nu le poti pune la posta daca te rog frumos frumos....si nu mai ai nic de srad sa ma ajuti? toba originala o mai ai? Editat Decembrie 9, 2012 de Doleanucatalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Buna ziua la toata lumea ... as avea si eu o rugaminte la voi daca ati putea sa ma ajutati ..... am strans si eu din toata partile si mi-am luat un motor dar din pacate nu am echipament deloc inafara de casca daca ar putea cineva cu restul adica vro pereche te pantaloni ,sau vro protectie pt ca sunt si incepator si nu am multa experienta .. daca cumva nu ii mai trebuie sa nu le mai foloseste ... cu multa stima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate