calinaruva Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 La 19.12.2025 la 15:34, SONYC a spus: Incarcator Philips HQ8505, 100% functional Oricat am marit ultima imagine, tot cu vad ce amperaj e la iesrie. Deci 5 volti si cati amperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 La o simpla cautare pe net gasesti: Alimentator / incarcator Philips HQ8505, PSE50253EU Tip:alimentator AC Tensiunea de ieşire:15V Tip tensiune de ieşire:DC Curent max.:0,36A Putere max.:5,4W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinaruva Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Multumesc de sugestie, sincer nu mi-a trecut prin cap si am intrebat pur si simplu. Deci 15 (nu 5) volti si 0,36amperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Exact. Daca am vazut bine este pentru o scula de tuns. Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 (editat) Salutare! Am renuntat Editat Februarie 13 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 La 13.02.2026 la 18:01, SONYC a spus: Salut! Dacă mai este disponibil m-ar interesa pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Acum 17 ore, TWD.Grig a spus: Salut! Dacă mai este disponibil m-ar interesa pe mine. Salut, Trimite-mi un mesaj privat ca sa stabilim cum ajungi in posesia produsului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La 13.02.2026 la 18:01, SONYC a spus: Produsul este din nou disponibil. Am rugamintea pe aceasta cale sa nu solicitati produsul daca ulterior nu acordati nici cel mai mic interes asupra intrarii in posesia lui. Poate totusi altcineva il doreste. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate