zeze Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Manelele sunt clasice, da. Cele de aluminiu plin dar nu știu dacă merg si pe alte modele. Mansoanele sigur se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Lui "enduristull" ia dat casca ) A vandut-o pe bani,cu pretentii financiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 OK, Manetele se mărită azi (dacă se potrivesc). Mansoanele încă disponibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Donez ghetute Probiker, de dama, marimea 37. Ghetele n-au fost peticite, lipite si mai au viata in ele pentru o jumatate de sezon, poate chiar unul intreg. Predare personala in Bucuresti sau, in limita timpului disponibil, le voi expedia in tara prin Posta Romana (eu suport costul expedierii). Primul venit, primul servit. Contact: 0734/136/197 sau MP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Donez ghetute Probiker, de dama, marimea 37. Ghetele n-au fost peticite, lipite si mai au viata in ele pentru o jumatate de sezon, poate chiar unul intreg. Predare personala in Bucuresti sau, in limita timpului disponibil, le voi expedia in tara prin Posta Romana (eu suport costul expedierii). Primul venit, primul servit. Contact: 0734/136/197 sau MP. Salut, ti-am trimis mesaj privat, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Ghetele pleaca luni spre George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 (editat) leviere/manete frana si ambreaj +mansoane zx6r 2005-2006. mansoanele merg si la altceva, sunt cele clasice... pentru manete trebuie sa va interesati. mentionez ca sunt putin (foarte putin) rase de la proprietarul anterior OK, Manetele se mărită azi (dacă se potrivesc). Mansoanele încă disponibile. Au ajuns la mine, dar nu imi sunt de folos, Deci se doneaza mai departe conform spuselor. Rog PM sau la telefon.Sunt pe la Hala Traian (pana la 17) sau Vitan-Dristor dupa 17. O sa pun si o poza. Editat Februarie 17, 2014 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 donez 2 buc gp racer 180 /55/17 cauciucuri d 212 de la 50 lei 0765888825 0763048903 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 (editat) Editat Februarie 17, 2014 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Daca este donatie as dori si eu unul ptr. BURN.Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Manelele sunt clasice, da. Cele de aluminiu plin De haur bre ! Cu Salam ai ? Donez protectia lantz din inox, noua, cea fara chinezisme, din anuntul de aici . Contact pe PM, doar cu ridicare din Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 De haur bre ! Cu Salam ai ? Donez protectia lantz din inox, noua, cea fara chinezisme, din anuntul de aici . Contact pe PM, doar cu ridicare din Buc Adjudecat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Datorita frumoasei initiative a lui Ianachim, am zis ca ar fi frumos ca, cadou de paste sa donez un combinezon dintr-o bucata, Spyke, marimea 60, unei persoane incepatoare, cu permis din 2013, care ar vrea sa mearga pe circuit si nu numai. Eu am 1.93 si 110kg iar combinezonul este foarte putin maricel. Nu este in cea mai buna conditie dar mai are ceva viata in el. Combinezonul are protectii umeri, coate, genunchi dar lipsesc sliderele. Cum l-am primit si eu moca de la cineva, asa as vrea sa il primeasca si cineva care poate nu sta foarte bine cu banii de la mine. Cine este interesat sa imi lase aici scris si poate sa vina sa il vada/probeze cand vrea el. Sper ca o sa am doritori care or sa vrea sa se bucure de el. inca mai este...daca exista doritori eu il donez cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Donez un combinezon dintr-o bucata, Spyke, marimea 60, unei persoane incepatoare, cu permis din 2013, care ar vrea sa mearga pe circuit si nu numai. Eu am 1.93 si 110kg iar combinezonul este foarte putin maricel. Nu este in cea mai buna conditie dar mai are ceva viata in el. Combinezonul are protectii umeri, coate, genunchi dar lipsesc sliderele. Cum l-am primit si eu moca de la cineva, asa as vrea sa il primeasca si cineva care poate nu sta foarte bine cu banii de la mine. Cine este interesat sa imi lase aici scris si poate sa vina sa il vada/probeze cand vrea el. Sper ca o sa am doritori care or sa vrea sa se bucure de el. Poze uitati aici /index.php?/topic/694182-combinezon-spyke-marimea-60/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Deci tipului de peste 2 metri i-a fost mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 nu a mai dat nici un semn... decat ce a scris aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 donatie nu insemna fara bani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 si cine cere bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Donez un combinezon dintr-o bucata, Spyke, marimea 60, unei persoane incepatoare, cu permis din 2013, care ar vrea sa mearga pe circuit si nu numai. Eu am 1.93 si 110kg iar combinezonul este foarte putin maricel. Nu este in cea mai buna conditie dar mai are ceva viata in el. Combinezonul are protectii umeri, coate, genunchi dar lipsesc sliderele. Cum l-am primit si eu moca de la cineva, asa as vrea sa il primeasca si cineva care poate nu sta foarte bine cu banii de la mine. Cine este interesat sa imi lase aici scris si poate sa vina sa il vada/probeze cand vrea el. Sper ca o sa am doritori care or sa vrea sa se bucure de el. Poze uitati aici /index.php?/topic/694182-combinezon-spyke-marimea-60/ bravo MAN....ce sa zic, mai rar ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Donez si eu o casca, primita tot in donatie acum ceva timp. AGV k3, prezinta ceva zgarieturi, interiorul in stare buna, singurul defect major e viziera, care e matuita. Ridicare personala din zona Sos. Bucuresti-Magurele/Rahova sau Liberty in weekend. Nu o trimit cu posta/curier. Primul venit primul servit. Ce marime e? Daca este S m-ar interesa pe mine... Merci! Editat Februarie 18, 2014 de Kza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon.Multumesc foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Donez un combinezon dintr-o bucata, Spyke, marimea 60, unei persoane incepatoare, cu permis din 2013, care ar vrea sa mearga pe circuit si nu numai. Eu am 1.93 si 110kg iar combinezonul este foarte putin maricel. Nu este in cea mai buna conditie dar mai are ceva viata in el. Combinezonul are protectii umeri, coate, genunchi dar lipsesc sliderele. Cum l-am primit si eu moca de la cineva, asa as vrea sa il primeasca si cineva care poate nu sta foarte bine cu banii de la mine. Cine este interesat sa imi lase aici scris si poate sa vina sa il vada/probeze cand vrea el. Sper ca o sa am doritori care or sa vrea sa se bucure de el. Poze uitati aici /index.php?/topic/694182-combinezon-spyke-marimea-60/ Salut.In legatura cu combinezonul m-ar interesa foarte mult caci din cate am vazut la preturile dupa net nu ma pot apropia dar nu prea stiu cum as putea intra in posesia lui deoarece eu nu sunt din bucuresti,si pana da caldura umpic mai bn sa pot iesi cu mobra mai dureaza si nu cred ca am cum sa ajung la bucuresti.Prin curier sau posta ceva trimiti si platesc eu transportul nu este nicio problema chiar pot pune banii de transport inainte intr-un cont pentru siguranta ta ca platesc transportul sau in Bucuresti as avea pe cineva dar pleaca maine seara de acolo si maine cred ca ar putea sa il ia acum depinde de ce parere ai si tu.I-mi poti lasa un numar de telefon ca sa ne auzim mai bine la telefon sau uite numarul meu si i-mi poti da un beep sau un mesaj si sun eu inapoi 0727295251.Multumesc foarte mult. Editat Februarie 19, 2014 de adrian94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Salutare Daca nu ai dat combinezonul ma intereseaza pe mine. NU am carnet din 2013 dar primul meu motor l-am luat in septembrie 2013. Pot ajunge oriunde in Bucuresti sa-l ridic astazi dupa ora 14. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Nu e "spectacol" de carnos, dar cine il vrea... Cauciuc roata fata - 120 70 17. ..pentru cei din Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Multumesc foarte mult domnului Alex si ii raman dator foarte mult pentru gestul facut,combinezonul v-a ajunge la mine,deabia astept sa imbrac primul meu combinezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate