Klauuu Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Salutare, eu miam luat BARTON cafe race de o luna, am deja 800 km parcursi si sunt foarte multumit. Este un moto perfect pentru initiere si calitatea in sine este chiar super OK - deci recomand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Miam, miam... Recomand-o dupa 50.000 km, nu dupa 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klauuu Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 mesajul nu ti era adresat camarade - abtine te de la corectii gramaticale inutile - vezi ti de kilometrii tai !!! 6 minutes ago, Speedy.K said: Miam, miam... Recomand-o dupa 50.000 km, nu dupa 800. mesajul nu ti era adresat camarade - abtine te de la corectii gramaticale inutile - vezi ti de kilometrii tai !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 The power of 2.9 HP and the aerodynamic position you can comfortably take on make driving it to feel the adrenaline rush of street racing. Absolut fumati si veseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 Acum 3 ore, Klauuu a spus: mesajul nu ti era adresat camarade - abtine te de la corectii gramaticale inutile - vezi ti de kilometrii tai !!! mesajul nu ti era adresat camarade - abtine te de la corectii gramaticale inutile - vezi ti de kilometrii tai !!! Ma abtin de la ce vreau eu si corectez ce vreau eu. Probleme?! Si vezi ca nu suntem camarazi, niciodata nu mi-au placut ofticosii si nu m-am intovarasit cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4 Share Postat Octombrie 4 2.9 hp în oraș înseamnă că te strecori la semafor printre mașini apoi toți te depășesc și te înjură, cu greu atingi 45 kmph. Pentru 50 CC doar motorul 2t poate mișca ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klauuu Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 On 10/4/2024 at 6:52 PM, Penetru said: 2.9 hp în oraș înseamnă că te strecori la semafor printre mașini apoi toți te depășesc și te înjură, cu greu atingi 45 kmph. Pentru 50 CC doar motorul 2t poate mișca ceva. asa e, prinde maxim 60 km/h si demarajul este mai greoi dar pentru oras si imprejurimi chiar este potrivit pentru partea de induction in lumea moto am mai cicit ca se poate pune un motor de 72cc sau chiar 110 cc pe cel existent de 50cc 139FMB- am inteles ca doar se schimba motoarele - nu stiu daca o mai fi si alta limitare, ma tenteaza alternativa ptr a crste puterea Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Da, doar se schimba motoarele, ca la orice revizie anuala. Un plus ar fi dosarul penal, daca ai doar categoria B pe permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Cel mai bine se modifică la atelierele care repară chinezării, problema este că e inscripţionată din turnare capacitatea pe o aripioară a cilindrului, la loc vizibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 8 Share Postat Octombrie 8 Acum 5 ore, Klauuu a spus: am mai cicit ca se poate pune un motor Lasa-l asa, mergi cu ea si invata sa motociclesti, faptul ca e de 50cmc te va ajuta sa nu te omori singur. Dupa doi ani poti trece la o clasa superioara, inca doi-tri ani pe un 250cmc sau maxim 400cmc... motociclismul practicat progresiv te poate salva de oase rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 La 08.10.2024 la 9:42, Klauuu a spus: partea de induction in lumea moto Este forced induction? Asa creste si puterea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 La 08.10.2024 la 11:28, Penetru a spus: problema este că e inscripţionată din turnare capacitatea pe o aripioară a cilindrului, la loc vizibil. Și ce, nu există flex?!? Induction! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Orice milițian se uită prima dată acolo, dacă ai trecut printr-un radar cu mai mult de 45 km/h nici nu mai are nevoie să se uite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate