christian Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Salut, Am o pereche de oglinzi Rizoma si am reusit sa stric suruburile de reglaj, au fost stranse foarte tare de fabricant sau din cauza trecerii timpului s-au sudat, cert e ca am reusit sa le rotunjesc pe ambele, am folosit spray degripant inainte :), rog recomandare undeva sa rezolv problema, cineva priceput care sa-mi le extraga fara sa le zgarie. Va rog sa fie in Bucuresti. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Gaură cu un șurub filet pe stânga, iese lejer. Sau, mai simplu, bate un vârf torx sau spline in gaura imbus și răsucește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 (editat) surubelnita cu impact si un bit cu splineuri mai dese ca torxul. bati intai bitul si apoi pui surubelnita de impact pe el Editat August 10, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 10, 2022 Autor Share Postat August 10, 2022 Multumesc pt sugestii, as prefera sa merg la cineva care deja are scule si dexteritatea necesara. Torx-ul de 25 e mic si cel de 27 trebuie batut, decat sa fac vreo prostie prefer sa-i platesc serviciul cuiva care are dexteritate, experienta. M-ar ajuta un contact sa merg cu oglinzile la persoana respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Păi se bate vârful respectiv, nu trebuie să intre fest. Oricum șurubul ăla e din material slab. Hai, nu-i greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 10, 2022 Admin Share Postat August 10, 2022 Au garaj lângă Gară Obor în București. https://www.grantmoto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 10, 2022 Autor Share Postat August 10, 2022 (editat) Multumesc tuturor pt sugestii, am reusit cu greu sa le scot, le-am incalzit, am folosit extractor, torx … la mana nu au vrut sa iasa, pana la urma am majorat gaura si am folosit un torx cu un nr mai mare si o bormasina cu impact, le-am scos. Surubul era de aluminiu… Multumesc ! Editat August 10, 2022 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Pune din metal pentru viitor, probabil e M4 sau M5 (cel mult 6), se găsesc ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 10, 2022 Autor Share Postat August 10, 2022 Acum 5 minute, Lucian_M a spus: Pune din metal pentru viitor, probabil e M4 sau M5 (cel mult 6), se găsesc ușor. Am pus de metal momentan, intentionez sa-mi comand o pereche de titanium de pe Aliexpress, sunt M5 x 20. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Îs alea din titan cum îs eu mitropolit. Pune metal, rezistă mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 5 hours ago, christian said: Am pus de metal momentan, intentionez sa-mi comand o pereche de titanium de pe Aliexpress, sunt M5 x 20. Mersi Auzi tu, titan de pe ali... :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelx11 Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Foloseste suruburi din inox, le probezi cu magnetul sa nu fie fier nichelat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Să vezi ce găurești inoxul dacă bulesti hexagonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 Acum 23 ore, christian a spus: Multumesc pt sugestii, as prefera sa merg la cineva care deja are scule si dexteritatea necesara. Torx-ul de 25 e mic si cel de 27 trebuie batut, decat sa fac vreo prostie prefer sa-i platesc serviciul cuiva care are dexteritate, experienta. M-ar ajuta un contact sa merg cu oglinzile la persoana respectiva. Îți dau numărul lu' șefu', și vezi dacă are timp să ți le bage la electroeroziune ... Nu știu ce scoruri are și nici dacă o fi ăla de lucrează pe mașină la muncă. E fugiți toți în concedii. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 14, 2022 Autor Share Postat August 14, 2022 La 11.08.2022 la 12:03, cinezicealae a spus: Îți dau numărul lu' șefu', și vezi dacă are timp să ți le bage la electroeroziune ... Nu știu ce scoruri are și nici dacă o fi ăla de lucrează pe mașină la muncă. E fugiți toți în concedii. PM Am rezolvat, mersi! La 10.08.2022 la 23:17, MotoS Garage a spus: Auzi tu, titan de pe ali... :))) din review uri asa zic baietii ca sunt titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Am mai văzut eu la cineva șuruburi de alea, jurai că e aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 14, 2022 Autor Share Postat August 14, 2022 La 11.08.2022 la 9:49, GoodKat a spus: Daca pui suruburi de inox pune pasta cuprata pe filete. Inoxul si aluminiul nu se inteleg prea bine, fac o reactie galvanica si te trezesti ca raman acolo sau pleaca cu filetul. asa am facut dupa ce am citit sfatul tau. mersi! Acum 12 minute, Lucian_M a spus: Am mai văzut eu la cineva șuruburi de alea, jurai că e aluminiu. nu am apucat sa comand, nu mai cumpar de la ei daca zici ca e asa.... aveau ceva review uri (multe rau), zic aia ca e titan... nu stiu ce sa zic... pretul pe buc undeva la 16 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Nu zic eu, zic și colegii. Dacă vrei musai șuruburi din titan, cumperi ceva original, că de fake-uri e plină lumea. Dar nu m-aș complica degeaba cu așa ceva, totuși dacă se buleste hexagonul, o să fie distracție la extras. Bine, dacă e aluminiu, merge blană cu un torx sau spline, așa capeți experiență. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat August 14, 2022 Autor Share Postat August 14, 2022 Acum 6 minute, Lucian_M a spus: Nu zic eu, zic și colegii. Dacă vrei musai șuruburi din titan, cumperi ceva original, că de fake-uri e plină lumea. Dar nu m-aș complica degeaba cu așa ceva, totuși dacă se buleste hexagonul, o să fie distracție la extras. Bine, dacă e aluminiu, merge blană cu un torx sau spline, așa capeți experiență. pai nu ma mai complic, raman pe surub normal, mersi de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 Pentru nimic! Rar se dă greș cu ăla, colegii mă pot corecta dacă greșesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate