honda1 Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Vă salut domnilor. Am achiziționat de curând un motor (Honda CBR 1000RR) și e cam puternică pt mine (înainte am avut una de 600 și apoi un maxiscooter). Aș vrea să-i micșorez puterea, sau să-i fac ceva să fie mai blândă. Cică ar fi și niște dispozitive mecanice (s-ar numi limitatoare) care îți limitează rostirea manșonului de accelerație. Știe cineva ceva....? Orice idee e binevenită și vă mulțumesc...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 31 minute, honda1 a spus: Vă salut domnilor. Am achiziționat de curând un motor (Honda CBR 1000RR) și e cam puternică pt mine (înainte am avut una de 600 și apoi un maxiscooter). Aș vrea să-i micșorez puterea, sau să-i fac ceva să fie mai blândă. Cică ar fi și niște dispozitive mecanice (s-ar numi limitatoare) care îți limitează rostirea manșonului de accelerație. Știe cineva ceva....? Orice idee e binevenită și vă mulțumesc...! Ce inseamna "cam puternica"? Accelereaza prea tare, se ridica pe o roata, merge cu viteza prea mare? Mai degraba invatati cum sa nu dati gazul la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 10, 2022 Admin Share Postat August 10, 2022 O vinzi și-ți iei o motocicletă potrivită, mai liniștită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 este de apreciat ca omul a inteles ca ceea este sub el il depaseste…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 1 oră, ianachim a spus: este de apreciat ca omul a inteles ca ceea este sub el il depaseste…. Important este să treci peste ștacheta, nu pe sub . Asta înseamnă că nu o cobori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Mai important este sa nu-ti pierzi viata incercind sa treci peste stacheta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 5 minute, Contabil a spus: Mai important este sa nu-ti pierzi viata incercind sa treci peste stacheta! E suficient să nu duci maneta de gaz la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 antreneaza incheietura si lasa dispozitivele mecanice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 12, 2022 Share Postat August 12, 2022 Rar , adica e prima oara, cand vad o astfel de postare si atunci veniti sa dati cu batzu in balta expertii curului. @honda1 mai bine o vinzi omule si iti iei ceva mai potrivit cu care sa rezonezi mai bine si sa pe care sa nu te urci cu frica. Altfel o solutie ar fi un Power Commander. expert in bucuresti pe asa ceva ar fi @TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 La 10.08.2022 la 20:10, honda1 a spus: Vă salut domnilor. Am achiziționat de curând un motor (Honda CBR 1000RR) și e cam puternică pt mine (înainte am avut una de 600 și apoi un maxiscooter). Aș vrea să-i micșorez puterea, sau să-i fac ceva să fie mai blândă. Cică ar fi și niște dispozitive mecanice (s-ar numi limitatoare) care îți limitează rostirea manșonului de accelerație. Știe cineva ceva....? Orice idee e binevenită și vă mulțumesc...! Ce an este moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate