September Postat Octombrie 27, 2022 Share Postat Octombrie 27, 2022 Acum 15 minute, Cristian C. a spus: Mulți părelologi pe internet. Am fost acolo, prin prisma jobului, martorul (cel care a fost depășit), criminalistica, au susținut aceeași dinamică a accidentului. Pe scurt, viteză, manevră periculoasă, pierdut controlul, shut down. Habar n-am. Dar trebuie verificată oglinda din stânga a depășitului de pe banda a 2-a. Dacă i-a agățat ghidonul, se duce în stânga, în bordura tramvaiului de pe mijloc. Dacă n-are urme de frecare pe stânga mașinii/oglinzii, este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 27, 2022 Share Postat Octombrie 27, 2022 Contemporană. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 (editat) Rememorând cele trăite de mine am ajuns la concluzia: 1. Fiecare avem un drac alocat ce ne așteaptă în pragul bisericii! 2. Totul depinde de vechimea în muncă, abilitățile și experiența dracului! Editat Octombrie 28, 2022 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 3. Și de noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 28, 2022 Admin Share Postat Octombrie 28, 2022 Am trecut acum pe acolo. Chiar nu-mi dau seama cum a pierdut controlul scuterului acolo fără să mai fie nimeni implicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: 3. Și de noroc. Exact asta am spus la pct. 1 și 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Multi nu realizeaza ca norocul apare abea dupa ce se epuizeaza experienta .....altfel nu mai este noroc , ci prostie/ incompetenta ...sau cum vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Am trecut acum pe acolo. Chiar nu-mi dau seama cum a pierdut controlul scuterului acolo fără să mai fie nimeni implicat. Pai cam in acelasi mod inexplicabil in care mai rateaza unii curba pe Virtutii sau a cazut fatuca pe podul din Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Asta a durut. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Bogatasii cu scutere scumpe habar n-au sa mearga nici macar pe bicicleta. Cunosc doi. (Ianachim este exceptia, fireste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 Acum 18 minute, Speedy.K a spus: Bogatasii cu scutere scumpe habar n-au sa mearga nici macar pe bicicleta. Cunosc doi. (Ianachim este exceptia, fireste ) Nemernicule…vrei sa ma caute ANAFul dupa pozele din thassos…?/?/“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 28, 2022 Admin Share Postat Octombrie 28, 2022 1 oră în urmă, Silver Arrow a spus: Pai cam in acelasi mod inexplicabil in care mai rateaza unii curba pe Virtutii sau a cazut fatuca pe podul din Pipera. Pe Virtuții mai are o logică, virajele sunt înclinate înspre exteriorul curbei, nu invers. La podul ăla în Pipera să zici că diferența aia de nivel a jucat un rol. Aici nu e nimic, drumul perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Viteza prea mare, sicana de urcare pe pod B1 care a mai facut victime https://goo.gl/maps/vPu6MaNkVj3modKV8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate