yglos Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Eu utilizez rar de tot intercom cu cine merg in ture, deci mentin activ SMH5 cu cost cat se poate de minim. Ce versiune de BT are cardo al tau? Este intercom universal? Se conecteaza cu alte branduri de intercom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 (editat) 1 hour ago, yglos said: Eu utilizez rar de tot intercom cu cine merg in ture, deci mentin activ SMH5 cu cost cat se poate de minim. Ce versiune de BT are cardo al tau? Este intercom universal? Se conecteaza cu alte branduri de intercom? Packtalk bold are BT 4.1. E mai vechi, dar merge perfect. Mai nou, toate se leaga "universal". L-am conectat si cu altele, prin BT. Cu cardo se leaga pe DMC, care e f destept. Nu zic ca nu stie si Sena chestii faine, dar Cardo a mers mult in fata. Iar JBL-urile se aud elegant chiar si in casca ADV (ARAI XD4), desi e mai zgomotoasa ca si cele "de strada". Spor Editat Septembrie 30 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Mersi de raspunsuri. Deocamdata schimb bateria la SENA si cred ca mai merge cativa ani buni. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 6 hours ago, yglos said: Mersi de raspunsuri. Deocamdata schimb bateria la SENA si cred ca mai merge cativa ani buni. Asfalt uscat! Eu am urmat pasii din link si am gasit in RO acumulatorul. Undeva la Oradea parca. Sa traiesti si "sa auzim" de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Octombrie 30 Share Postat Octombrie 30 A venit din Polonia si merge foarte bine dupa schimbare, desi are numai 350 mAh fata de 400 mAh cel original. O singura data l-am incarcat dupa montaj si inca e plin si azi. Asfalt uscat toata iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate