Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Hello , e secțiunea fun nu mecanica ,dragii mei. You are no fun at all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Echipa de Haka autohtona... VID-20200430-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 18 ore, Christian 1 a spus: Scapi de bataia de cap de a cumpara o garnitura noua; folosesti bujiile defecte, pe care oricum le arunci, ca garnitura lor inca mai e buna. E zgarcit, nu tuning... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Vine omu' la mecanicos sa schimbe oloiul. Mecanicosul: am belit p*la, i-am stricat astuia busonul. De unde (cuvant urat) scot eu buson acum? Ia sa vad in galeata de șuruburi, poate am noroc sa gasesc ceva pă filet. Hai sa-mi bag p*la ce bulan am, are filet de bujie! Gata boss, e gata uleiul. Totul in regula, fără probleme! Editat Aprilie 30, 2020 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Nu ați epuizat subiectul..me so sad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 11 ore, frigider a spus: Am auzit ca poa sa mai cada relantiul in baia de ulei. Aia da belea... Acum 5 ore, john17 a spus: Se rezolvă ușor, scoți bujia și iese singur! Eu zic ca mai bine conecteaza si bujia aia, decat sa o scoata :)). @Penetru: Faine, faine alea cu Epstein si cainele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Se vede treaba că e scrisă de un bărbat.. Pentru că nu a aflat de online.. Editat Aprilie 30, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 25 minute, _Raul_ a spus: Eu zic ca mai bine conecteaza si bujia aia, decat sa o scoata La unii merge-n 3 la asta merge-n 4+1 :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 bujia vieții.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Floricica o fi blonda care căuta piesa 710? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 33 minute, Christian 1 a spus: Mno gata Floricico,am scapat de bujie.:) Pfff ce înapoiat, clar mergea robinet fluture acolo. Mai elegant, durata de viata mai mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 So kiss me...adică pe românește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 VID-20200430-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Înțelege cineva ce a vrut să spună poetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Va fi livrat după predarea acestuia. Pare niţel time-travel dar nu mult, maxim o oră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 2 minute, Penetru a spus: Va fi livrat după predarea acestuia. Pare niţel time-travel dar nu mult, maxim o oră. iar eu intru pe site să le dau indicații după predare sau după livrare? adică nu vreau să stârnesc cine știe ce paradox temporar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 2 minute, vintze a spus: iar eu intru pe site să le dau indicații după predare sau după livrare? adică nu vreau să stârnesc cine știe ce paradox temporar temporal. După ce ai primit coletul le indici adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Predare = transferul coletului de la vazator catre transportator/livrator Livrare = transferul coletului catre destinatar Indicatii = sa le spui daca si unde te gasesc. Stiu ca am stricat elementul de “Fun”, da’ voiam sa ma dau mare ca inteleg ce vrea sa spuna poetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 E clar, lucrezi la GLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Acum 10 minute, Baxxter a spus: E clar, lucrezi la GLS Tre sa ai master in semantica sa ai sanse la un post GLS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Este și avertizare oficială de atacuri tip phishing cu mesaje fake de la curieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Și iau o victimă la întâmplare..ia spune @ilarionciobanu faci cafea bună? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 VID-20200430-WA0018.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate