pitesti2010 Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Ah, @pitesti2010 și să nu te prind că faci ca ăsta.. Nicio șansă. Dacă am norocul sa se mai incurce cineva cu mine, ma voi simți ca in concediu la noul loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 11 hours ago, frigider said: Asta numesc eu cauciuc patratit Reversul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 1 oră în urmă, Kosh a spus: Reversul: Omg de ce ai face asta? Invers inteleg poate dar asa e gresit rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 VID-20191110-WA0007.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 10, 2019 Share Postat Noiembrie 10, 2019 Acum 12 ore, pitesti2010 a spus: Nicio șansă. Dacă am norocul sa se mai incurce cineva cu mine, ma voi simți ca in concediu la noul loc. Ce să îți urez? Concediu plăcut în continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Sa fie primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 A venit frigu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Accident moto: moto-acc.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Eu asteptam sa cada motoru'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Acum 39 minute, JUST4TNT a spus: Not fun , regizat candidat la Zmeura de Aur . f sceptic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Și dacă aveți poftă de ceva dulce... Și un mic ghid de cucerit o femeie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 - Mamă , iubitul meu m-a invitat in oraș - Draga mea , te va duce sa beți un suc , apoi la un hotel , o să te mângâie , o să-ți scoată hainele și o sa se urce pe tine ca sa faceți dragoste . Dacă se întâmplă asta eu MOR ! A doua zi mama întreabă : - Cum a fost ? - Ai avut dreptate , m-a dus la hotel , m-a mângâiat , mi-a scos hainele și când a incercat sa se urce pe mine i-am spus : ,, NICI-O ȘANSĂ ." - Bravo , fata mea . - M-am ridicat , l-am trântit în pat si m-am urcat eu pe el ! Decât sa moara mama, mai bine moare mă-sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 (editat) Un tânăr de la țară ( secui, ardelean, oltean, moldovean, dobrogean, la alegere ) se pregătea într-o zi să meargă la logodnica lui din satul vecin la masă. Se dichisește, își pune hainele cele mai bune, se încheie până la ultimul nasture de la cămașă ( bun! e ardelean! ) și-l roagă pe tatăl lui să-i împrumute bicicleta. - Satul vecin e la 10 km. N-aș vrea să ajung plin de praf și transpirat, tată. - Eu ți-o dau, fiule, dar să ai mare grijă de ea c-acuma am curățat-o. Uite, de plouă ți-am pregătit aici niște vaselină, s-o ungi pe la încheieturi, să nu-mi ruginească dracu'. Merge tânărul la logodnică, unde dă și de mama soacră și de tata socru și mănâncă toți patru de se sparg. Cum stăteau ei cu burțile pline după masă, zice tata socru, auzind cum femeile tot turuie de fericire că le-a ieșit bine masa: - Cine scoate primul cuvânt, spală vasele! Se făcu o liniște de mormânt. Moșul era satisfăcut și-și aprinse o pipă. Numai că tânărul logodnic începe să se simtă în călduri. Și logodnica îi zâmbea cu subînțeles... O luă deci pe fată, o trânti pe masă și devansă noaptea nunții cu câteva luni. Moșului i s-a stins pipa. Fumega mai mult pe urechi și era roșu ca racul. Tineretul își termină numărul, se așează la locul lor, doar că tânărul prinde curaj. Se uită din ce în ce mai insistent la viitoarea mamă soacră. Și cum băuseră și pălincă înainte și vin bun de casă după, i se păru atrăgătoare. O luă deci și pe dânsă, o așeză pe masă și repetă figura făcută cu logodnica. Moșul își învârtea de nervi proteza-n gură, asuda din greu, era roșu ca octombrie, dar nu scoase o vorbă. Se liniștește toată lumea când se aude un tunet. Toată lumea tresare. Se vede un fulger, iar un tunet... Tânărul își aduce aminte de bicicleta lui taică-su. Se ridică în picioare și scoate din buzunarul pantalnilor vaselina. La care moșul speriat: - Bine, bine! Spăl eu vasele! Editat Noiembrie 11, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Noiembrie 11, 2019 Share Postat Noiembrie 11, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Doi prieteni vorbeau dupa petrecerea de Haloween : - Ba Petrica, fi atent, a venit nevasta-ta aseara la petrecere, imbracata intr-un costum misto de Aikido ... Si mi-a facut frumos cu ochiul .... Si ... Am fututo ! - Ai ce ?!?!?! - Aikido ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Știe careva, în sâmbăta dinaintea turului 2 se joacă și finala mică, Barna-Diaconu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Acum 15 minute, Christian 1 a spus: ... o fi electrica? sau poate are bataturi in palme, daca intelegeti unde bat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate