john17 Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Eu am avut și d-ăla cu disc sistemul de blocare era același doar că aveam cuplaj..cred că toată lumea avea. http://stiristul.com/british-people-cant-understand-romanian-expressions-what-means-traiti-ar-ma-ta-its-like-long-live-the-queen/?fbclid=IwAR3NjtIOZkkfvf0-VF64VLFLeDt0i39AhXNZ3qNRYbt2HMT9bwRyTsEJkOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Un vibrator cade pe parbrizul unei mașini. - Mami, mami, ce-a fost asta? - Nimic deosebit, micuța mea! O insectă s-a lovit de parbriz, atâta tot! - Da, da’ ai văzut ce p__ă mare avea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 22 minute, Starcream a spus: telefonul statea cu un lacatel prins de disc, sa nu poti sa formezi :)) Ai incercat vreodata sa formezi din "furca", pe metoda "ofiter de transmisiuni"? Era distractiv tare. Distractia a devenit si mai mare dupa ce au aparut numerele lungi de mobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Ca sa formezi trebuia sa apesi pe furca, in succesiuni rapide, fiecare cifra a numarului: 1 apasare pentru 1, 6 apasari pentru 6 si 10 apasari pentru a forma 0. Distractia maxima in legatura cu asta a fost intr-o seara cand, dupa ce am colindat prin diverse locuri, ne-am oprit la un fast-food/bar ca sa mancam ceva si sa continuam cu berile. Am nimerit la o masa care era langa un telefon asezat pe pervaz. Telefonul avea lacat. A venit vorba de metoda asta de format si am inceput sa ne sunam prietenii sa le spunem unde suntem. Distractia venea din faptul ca era foarte greu sa nimersti numarul de mobil din apasarile alea rapide asa ca multe apeluri erau eroare sau destinatar gresit. Ospatarita nu intelegea de ce ne distram noi asa tare si de ce ne facem ca vorbim la telefon. Intr-un tarziu i-am explicat care-i faza, nu prea voia sa creada ca functioneaza, da' s-a lamurit. A concluzionat ca o sa se distreze tare si seful cand o sa vada factura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Un fel de cod morse..Evident ca numarul apasarilor furcii era ala care aparea in dreptul cerculetului..Am facut-o si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 38 minute, ilarionciobanu a spus: Ca sa formezi trebuia sa apesi pe furca, in succesiuni rapide, fiecare cifra a numarului: 1 apasare pentru 1, 6 apasari pentru 6 si 10 apasari pentru a forma 0. Distractia maxima in legatura cu asta a fost intr-o seara cand, dupa ce am colindat prin diverse locuri, ne-am oprit la un fast-food/bar ca sa mancam ceva si sa continuam cu berile. Am nimerit la o masa care era langa un telefon asezat pe pervaz. Telefonul avea lacat. A venit vorba de metoda asta de format si am inceput sa ne sunam prietenii sa le spunem unde suntem. Distractia venea din faptul ca era foarte greu sa nimersti numarul de mobil din apasarile alea rapide asa ca multe apeluri erau eroare sau destinatar gresit. Ospatarita nu intelegea de ce ne distram noi asa tare si de ce ne facem ca vorbim la telefon. Intr-un tarziu i-am explicat care-i faza, nu prea voia sa creada ca functioneaza, da' s-a lamurit. A concluzionat ca o sa se distreze tare si seful cand o sa vada factura. E adevarat ce spui. Am vazut pe unul de la telefoane facand chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Acum 58 minute, iulia_boris a spus: Un fel de cod morse.. Exact. Stiam din povesti ca e posibil, insa in practica am reusit abia dupa ce am deprins tehnica de la un prieten care a facut armata la „Transmisiuni“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Pai era vorba de impulsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 - Buna, sunt fratele lui Mihai. - Care Mihai? - Frate-miu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Acum 23 ore, Starcream a spus: Pff, si eu aveam d-ala cu disc. Doar ca la noi in casa interesul era sa blocam outcalls, nu in. Asa ca in timpul zilei cand erai ai mei la munca, telefonul statea cu un lacatel prins de disc, sa nu poti sa formezi :)) Păi probabil știau ai tăi ce știau de trebuia să îți pună lăcățel..la ce mai ai lăcățel zilele astea? nevasta la ce ți-a pus? Uite, pentru tine , ca să înțelegi mai bine cum funcționăm..te învăț de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Uite, pentru amandoi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 (editat) 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: ... Flower, să înțeleg că ai pus cubul pt blonde pe lista moșului? VID-20191121-WA0003.mp4 Editat Noiembrie 21, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Ihîm pe roz..bine, am mai pus și alte chestii pe listă deși am fost bad,bad girl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Reprezentanții unei fabrici de bere merg îndurerați la familia victimei sa îi anunțe că soțul a căzut în bazinul de bere și a murit înecat. - S-a chinuit mult? a întrebat soția... - N-am prea crede, au zis reprezentanții fabricii, a ieșit de vreo trei ori să se pișe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Acum 6 ore, vintze a spus: Salutare,pare o poantă faină,traduce cineva în română?Am încercat cu google traducere,nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate