apriliacluj Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Acum 31 minute, frigider a spus: e cheita de la doza de red bull. pisica, Catwoman, prietena lu' Batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 aGdMWZn_460sv.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Acum 10 ore, VyXxer a spus: Asa da! Nu stiu unde este facuta poza, dar e idee de business, se vor vinde ca painea calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 I am back cu atașamentele..grație adminilor. Thank you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Acum 11 minute, Flower-Power a spus: I am back cu atașamentele..grație adminilor. Thank you Dar ce ai “comis” de n-ai mai putut sa atasezi poze? Nu de alta, dar e util de stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Am atașat foarte mult peste 1300 de poze și probabil e o limita..90 %erau de pe fun. Așa că ,mai mult ca sigur, am atins limita maximă de atașamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 (editat) Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Am atașat foarte mult peste 1300 de poze și probabil e o limita..90 %erau de pe fun. Așa că ,mai mult ca sigur, am atins limita maximă de atașamente. Si cum ai rezolvat, i-ai rugat frumos pe admini, ai dat o bere, i-ai scos la o tura.....cum? Editat Septembrie 1, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 i-am rugat frumos să îmi șteargă atașamentele dar au preferat să îmi mărească spațiul..încă nu am dat berea, dar dacă aș ști cui s-o dau, o dau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Chiar acum, Flower-Power a spus: i-am rugat frumos să îmi șteargă atașamentele dar au preferat să îmi mărească spațiul..încă nu am dat berea, dar dacă aș ști cui s-o dau, o dau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 ca în bancul ăla cu curca.. O femeie cu curca în brațe la un colț de stradă.. un tip întreabă: o dai maică? O dau, dar cine ține curca? ca să fim on topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: ca în bancul ăla cu curca.. O femeie cu curca în brațe la un colț de stradă.. un tip întreabă: o dai maică? O dau, dar cine ține curca? ca să fim on topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Diverse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 (editat) Țiganul pe holul spitalului, o aștepta pe țigancă să iasă din cabinetul medicului, de la control. -Ce a zis fă, doctorul? -Mi-a dat biluța asta și a zis să o bag în rect. -Păi și ce e ăla, fă? -Nu știu. -Păi întreabă-l fă, pe doctor ce e ăla, ca să știi unde să bagi biluța! Se duce țiganca, întreabă, iese: -A zis să o bag în anus. -Păi și ăla ce e, fă? -Nu știu. Mi-a fost rușine să mai întreb. O să creadă că-s proastă. -Du-te fă și întreabă-l, că poate faci vreo nefăcută și cine știe unde bagi bila aia... -Nu mă mai duc, că l-am deranjat destul și are treabă. Poate se supără. -Du-te fă, că nu se supără, că de-asta e doctor! Se duce, se întoarce: - Na...vezi? Ți-am zis eu că se supără? S-a enervat și mi-a zis să mi-o bag în qur! Editat Septembrie 2, 2020 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 Asa aratau in anii '70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Acum 14 minute, Christian 1 a spus: Mai exact pana in 1979,dupa 1980 o inceput cu soia si altele alea,de azi hipster-ii,veganii,etc,dau carute de bani pe potoale d-alea... d-aia și insistă cu comunismul lor, care "de data asta va fi bun" Editat Septembrie 3, 2020 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 (editat) Îmi aduc aminte de cozile la rațiile de lapte, ulei, pâine..salam mâncam atât de rar că nici nu știam cum se cheamă ca să îi cer mamei. Cred că de atunci am rămas cu sindromul nașpa de așteptare la cozi..nu am răbdare.dacă mă pui să aștept, sunt pachet de nervi. you have to deal me..succes! Editat Septembrie 3, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 3, 2020 Share Postat Septembrie 3, 2020 IMG_8539.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate