Djenavar Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Acum 6 ore, george05 a spus: Alerta IQ, nivel sub limita! Va rugam mai băgați o fisa pt reîncărcare. Nu are treaba IQ motociclistului, are treaba cu IQ celor care au dat legile , in magazin exista camere pe care se uita niste domni, poti sa ai s scafandru daca nu vad masca => amenda vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Acum 2 ore, vintze a spus: aveau dezinfectant? il consumau. Poate de-aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Un copilas se trezeste dimineata si grabit sa nu intarzie la scoala fuge la baie, deschide usa si speriat face un pas inapoi. In usa un mascul vanjos, 2 m inaltime, 1,5 latzime, cu un prosop infasurat la brau.... Copilasul asha speriat si mirat isi ia totusi inima-n dintzi si intreaba : - Tu,tu... tu esti noul babysitter? - Nu, eu sunt noul motherfucker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 12, 2020 Share Postat Septembrie 12, 2020 Acum 2 ore, Djenavar a spus: Nu are treaba IQ motociclistului, are treaba cu IQ celor care au dat legile , in magazin exista camere pe care se uita niste domni, poti sa ai s scafandru daca nu vad masca => amenda vine Masca, la cum o poarta el, e "ilegala". So... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 VID-20200913-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 "Masca de protecție trebuie să acopere atât gura cât și nasul" - citat din documentul oficial al MS. Asa ca, va agitați degeaba cu "pandarii". O porți peste casca, nu e corect. Simplu și la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Da' voi n-aveți cagule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 On 12.09.2020 at 16:04, frigider said: Apropo, am fost azi pe la piata gorjului, erau mosii la birt unii peste altii, lor nu le-a zis nimeni ca se moare de covid? Lol tie ti-a zis guvernul;fericiti romanii care cred in el;alte tari mult mai putin spre deloc desi statistic anul trecut s-a murit mai mult in primele 6-7 luni,dar asa,neorganizat 20 hours ago, Djenavar said: poti sa ai s scafandru daca nu vad masca => amenda vine in Grecia amenda e 150 euro dar masca nu prea e la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Și purtând mască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Sotul si sotia se uitau atent in Fantana Dorintelor… Deodata sotia aluneca si cade in fantana… El se da inapoi inmarmurit si exclama: Nu pot sa cred ca functioneaza! “Absența relațiilor sexuale îmbunătățește considerabil memoria.” Am citit asta într-un ziar, în urmă cu zece ani, la data de 10 iunie, ora 9:42, în timp ce așteptam la frizerie, de unde am plecat la Mega Image unde am cumpărat un kilogram de cotlete, o sticlă de vin, o pizza, două… Cercetătorii britanici au anunţat că la femei fidelitatea este genetică pentru că au descoperit gena fidelităţii. Cercetătorii români au răspuns că această genă era deja descoperită de ei, numai că ei o denumiseră gena urâţeniei. Că trece tinereţea, nu-i mare scofală… Problema e că trece şi bătrâneţea… Cică a apărut o aplicaţie de IPhone, care îţi spune cât de deştept este câinele tău. Iată cum funcţionează: Dacă ai cumpărat aplicaţia, este clar! Câinele tău este mai deştept decât tine. La recensamant: – Numele d-voastra ? – Adam. – Numele sotiei? – Eva. – Frumoasa coincidenta. Aveti cumva si un sarpe in casa? – Sigur ca da. Mama-soacra, hai ca te cauta cineva! Un poliţist opreşte în trafic o maşină care mergea în zig-zag. – Ce aţi băut? îl întreabă pe şofer, pregătindu-se să scrie procesul verbal. – Trece acolo 6-7 beri, că sigur nu ştii cum se scrie Jägermeister! Bună ziua! Aș dori să cumpăr un telefon. Model? Aaa, nu… zugrav. Multumesc, oricum… și dumneavoastră sunteți drăguță!… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 (editat) Acum 39 minute, Penetru a spus: Că trece tinereţea, nu-i mare scofală… Problema e că trece şi bătrâneţea… asta nici măcar nu e glumă... și nici bună -+- și ca să mă fac înțeles: la campionatul mondial de bancuri în finală vine unu' - pi(sz)dă - jurații se uită stupefiați unul la altul și răspund. asta nici măcar nu e glumă! - nu e glumă, da' e bună Editat Septembrie 13, 2020 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Acum 5 ore, vintze a spus: asta nici măcar nu e glumă... și nici bună Mi s-a parut funny. Umorul e ca ceva ce tu sau altul are dar altul si tu nu-l ai in acelasi timp. Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Acum 58 minute, frigider a spus: Mi s-a parut funny. Umorul e ca ceva ce tu sau altul are dar altul si tu nu-l ai in acelasi timp. Gen. Și mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 La 12.09.2020 la 9:44, vintze a spus: mda stiam de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Bre, da' voo vă afișa fixu' apeluri pierdute?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Centalista ..... dadea pe "goarna" totul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 (editat) Cu taxa inversa? sau sms normal cu porumbita, eu porumbei nu primeam! Editat Septembrie 14, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Bine draq că nu dădea bip cu număr ascuns! Oare ar fi trebuit s-o pun pe topicul de UK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 1 oră în urmă, VyXxer a spus: Centuri wireless, le ştiu. Sunt bune pentru îmbunătăţirea valorii IQ global. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Acum 4 ore, apriliacluj a spus: mda stiam de sambata Pfff ! Corect, acum am vazut c-ai zis tu. Si eu l-am pus aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 On 12.09.2020 at 15:21, vintze said: La scoala: -Copii, ia sa vedem cine stie cateva nume de insecte ! Gigel: Albinuta ! -E bine, Gigel, doar ca aici nu ne alintam, ii spunem albina! Costel: Furnicuta ! -E bine, Costel, doar ca la scoala vorbim fara sa ne alintam, da? Deci, furnica. Bula: Gărgăre ! Era "bufnă, gărgără, licure" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate