FlipperCo Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 Acum 4 minute, AdrianB1 a spus: Nu e o rautate gratuita, e o observatie; daca te uiti la ultimele 10 pagini o sa gasesti o gramada de duplicate. De pilda, filmul cu sacul de gunoi a mai fost pus pe 10 octombrie de catre acelasi batranel amnezic. Se intampla, e boala de care nimeni nu scapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 (editat) Spitalul Victor Babes are cel mai frumos website. Cine nu ma crede sa intre pe www.babes.com Editat Octombrie 18, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 (editat) Sau aproape nimeni. Si daca noi “batraneii” mai uitam uneori chestii, probabil ca tie niciodadata nu ti s-a intamplat. Totusi, daca nu stiai, uitarea este o CALITATE a memoriei Acum 4 minute, john17 a spus: Spitalul Victor Babes are cel mai frumos website. Cine nu ma crede sa intre pe www.babes.com buna asta Editat Octombrie 18, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 Era atât de urâtă încât toată planeta a simulat o pandemie ca să o determine să poarte mască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 1 oră, john17 a spus: buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 (editat) La 17.10.2020 la 20:31, Nguyen a spus: Asa de desteapta si totusi cade motocicleta pe ea... Simpaticule, iar mă tragi de codițe.. La 17.10.2020 la 20:23, AdrianB1 a spus: Nu ma tine. In scoala mergeam la olimpiade, m-am calificat pe Bucuresti in fiecare an si o data pe tara, dar am abandonat complet domeniul cand am dat de prof Cenușă in anul 2 de Cibernetica si a reusit sa imi faca o scarba totala pentru ceea ce a predat. Desi a trecut mult timp de atunci nu mi-a trecut scarba. Daca veneai cu probleme din astea cand eram prin scoala sau prin liceu era floare la ureche, intre timp m-am ocupat de altele si nu am mai folosit matematica mai complicata decat vectori si matrici de peste 10-15 ani. Bine că ai zis cu ce să te inoportunez pe viitor , vectori sau matrici. Editat Octombrie 19, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 15 ore, john17 a spus: VID-20201018-WA0006.mp4 *idioato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 “Voi ați văzut la vânzare calendare pe 2021? Eu nu, și asta mă neliniștește teribil” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 VID-20201020-WA0001.mp4 VID-20201020-WA0003.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Gafa momentului de la Monica Anisie: Pentru scoala online, in ... www.portalinvatamant.ro › noutati-97 Translate this page 4 hours ago — Monica Anisie, ministrul Educatiei, sustine ca elevii care traiesc in case fara curent electric si care nu pot folosi din acest motiv tablete, pot ... Monica Anisie, ministrul Educației, susține că o soluție pentru elevii care trăiesc în case fără curent electric și care nu pot folosi din acest motiv tablete ar fi să privească emisiunile de tele-școală de la televizor Conform unei estimări a reprezentanților Ministerului Energiei, în România erau anul trecut aproximativ 52.000 de gospodării neracordate la rețeaua electrică. În contextul pandemiei Covid 19, mii de elevi nu pot folosi tabletele pentru că nu au la ce să le alimenteze. Întrebată luni seară, la o emisiune a postului de televiziune Realitatea Plus, cum a rezolvat problema elevilor care nu beneficiază de curent electric acasă și nu pot folosi tabletele, Monica Anisie a enumerat și varianta emisiunilor TV, printre soluții. „S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem online. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Anisie.(minutul 10) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Acum 2 ore, vintze a spus: - cum se împerechează aricii? - cu grijă. cu foarte multă grijă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Acum 12 ore, cercelgeo a spus: VID-20201020-WA0001.mp4 VID-20201020-WA0003.mp4 la pulica ala i-as trage eu un sut in koaie...., sau chiar mai multe...., mare pwula de om in orice caz.... Editat Octombrie 21, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Cornulețe fragede, grăbiți-va până nu se dau toate. VID_20201021_185835.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 Acum 23 ore, Penetru a spus: Gafa momentului de la Monica Anisie: Pentru scoala online, in ... www.portalinvatamant.ro › noutati-97 Translate this page 4 hours ago — Monica Anisie, ministrul Educatiei, sustine ca elevii care traiesc in case fara curent electric si care nu pot folosi din acest motiv tablete, pot ... Monica Anisie, ministrul Educației, susține că o soluție pentru elevii care trăiesc în case fără curent electric și care nu pot folosi din acest motiv tablete ar fi să privească emisiunile de tele-școală de la televizor Conform unei estimări a reprezentanților Ministerului Energiei, în România erau anul trecut aproximativ 52.000 de gospodării neracordate la rețeaua electrică. În contextul pandemiei Covid 19, mii de elevi nu pot folosi tabletele pentru că nu au la ce să le alimenteze. Întrebată luni seară, la o emisiune a postului de televiziune Realitatea Plus, cum a rezolvat problema elevilor care nu beneficiază de curent electric acasă și nu pot folosi tabletele, Monica Anisie a enumerat și varianta emisiunilor TV, printre soluții. „S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem online. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Anisie.(minutul 10) Nu e fun oricum ai da-o. Acum 22 minute, Supa La Plic a spus: Cornulețe fragede, grăbiți-va până nu se dau toate. VID_20201021_185835.mp4 Au stat prea mult in camara lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 ce râde femeia..adevărul este că nu se dezintegrează la o aruncare pe masă, eu zic că sunt proaspete nevoie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 IMG_9291.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate